Отговори
# 525
Foriy, и аз имам спомен, че изследванията важат 6 месеца. Дори на последната ЖК видях как сестрата дава листче с изследвания, които мамата трябва да си направи, беше понеделник, а секциото и в петък. Чух я точно ХИВ и Хепатит да и казва.
Чета ви цял ден, но няма с какво да се включа. А и нещо съм леко депресарски настроена. Ще ми мине скоро, вярвам.
Хубава вечер на всички! А и специални комплименти към Лошичката - изглеждаш невероятно добре, имаш толкова прибрано коремче  Heart Eyes

# 526
Аз мисля през лятото климатиците да ги държа на 24 -25 градуса, а зимата на 23 - 24.  Simple Smile
Аз бях на много приятна среща с приятелката ми, която ми разказа, че си говорила с акушерка от Тина Киркова за памперсите. Пелените на Памперс били пълен боклук, поне тези в БГ, бебетата се изприщвали още в болницата и майките казвали, че е от болнична инфекция. Тя препоръчала Либеро и дори Пуфис. Аз купих Пуфис за болницата маълк пакет, били български, приятелката ми ги е пробвала с нейното бебе и е доволна. Взех и Либеро голям пакет за вкъщи, та ще видим. Абсолютно се доверявам, защото знам, че тя взима винаги най-доброто, скъпо и качествено.

Аз също заложих на Пуфис N-2 Mini. За болницата взех малък пакет от 24бр, а за вкъщи голям от 94бр. Мислех да купя повече големи пакети, но сестра ми ме разубеди, като ми каза да пробвам първо и да видя дали ще ги понася, тогава да купувам.

# 527
  • До морето
Я, да видим [/URL][/img]

Ами не става, качих я в снимката, заедно с плажните кадри  Laughing

Белверде, мерси че си забелязала и тапетите  Hug

# 528
Бранка, е ти ме уби   #2gunfire #Shocked сега вече със сигурност ще си мълча и ще се правя на ударена! Край - повече никакви въпроси, както казахте, щом са издали обменната карта...

Уф, моите са от 21 януари Sad

Казабланка, мерси  Hug поне да знам къде да обикалям, че до нас само една била има

# 529
Белверде, сега влезнах в снимката и да ти кажа, че стаята ти е разкошнаааааааааа, ако имах детска стая( т.е. Анди  Mr. Green) щеше да е нещо такова, направо много ми харесват цветовете и мечо  Heart Eyes а откъде го намери този хубав и изчистен твърд повивалник, аз толкова време търсих такъв  Crossing Arms Hug и дрешките са ти много хубави  Heart Eyes
 абе Блонди къде да те видя и теб с тая последната снимка нещо те пропуснах  Mr. Green Hug
А, Лошичката е страхотна, пълната ми противоположност  hahaha Heart Eyes
ааа, видях те, видях те - ох, мамо  Twisted Evil много си готина.. и си мечтаеш за Хавай май, а  Mr. Green Hug

# 530
Loa - ти ли питаше за статии как да се държим с голямото дете при появата на по-малко? Ето някои от тези, които съм чела...

http://www.biberonbg.com/info/revnostta_pri_decata.htm
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=1898
http://www.biberonbg.com/info/vtora_bremennost.htm
http://e-therapy.bg/article.php?ids=299

Имаше и още, ако ги намеря ще ги сложа

Лошичка,
виж какво писах и на Биби преди малко...точно за от снимката описание как да сложиш тук снимка

# 531
Лошичке,изглеждаш слабо казано прекрасно,всеки би желал да изглежда по този начин по време на бремеността си,а какво остава в края и,чудесна си Simple Smile Момичета,аз сащо изках дева,но вече,като че ли си изкам лъвчето,аз сам Дева на 24авг.и си мислех а дано да пренося 4 дена,но като си гледам племеника,който е дева,за момче не я предпочитам тази зодия,но ако беше девойка щях да се моля да е девичка.За темп. в стаята,незнам как ще я правя поне 22гр.,като в момента е 25,26гр.нямаме климатик,как ще стане  newsm78 аз  не обичам да спя на горещо и сега тези темп.са ми ужасни,зимата ще спираме парното за през ноща примерно за да правим пак поносимите за бебето темп.за сън,защото е много топло иначе не се спи.За памперсите,съм купила 1/2-5кг. и 1/3-6кг. и мокри карпички,всичко е на Памперс даже са нов модел 3Д, Laughing

# 532
  • До морето
Бг_тринити, ами гледах, ама нещо не се справям  Blush

Белверде, в кой албум в снимката си качила стаята, че в албума с детски стаи последна е на Би_би кошарата, която е много нежна  Wink

Би_би, кажи откъде взе тази хавлийка

# 533
  • София
Утре съм ОК за 12.30 най-много да закъснея с половин час, ако има много навалица в МД Peace

Да побутна въпроса на Бранка за стерилизаторите дето ги продават в Джъмбо  Mr. Green Някой пробвал ли ги е или поне да сте ги виждали как изглеждат, че на мен ми казаха, че единствения начин да го видя как изглежда е да си го купя. Иначе мога да го гледам само на картинката на кутията, пъкна мен не ми се ще да купувам нещо така без да съм го видяла  Peace

Бранка, що ги плащаш тия изследвания? Не се ли полагат по ЗК, както първия път?

# 534
  • София
foriy13 мойте изследвания са от 22.12 така че още повече ще си мълча ми се струва  Whistling Mr. Green

# 535
belverde Не, още не ми е звъняла  Cry А аз звъня на сестра ми, а тя не ми вдига, сигурно майка я е инструктирала да не ми вдига  #Cussing out Ако не ми звъннат съм се  зарекла, че и аз няма да им звънна. Не мога да повярвам, точно броени дни преди раждането, пак ми е криво и ми се плаче Cry
Отивам да гледам в снимката какво сте качили, да се разсея малко, че се разциврих  Cry
Ооооо, страхотни стаи на бебоците  Hug Всичко е много красиво и направено с много любов, личи си от далече:))) И на софийската среща ви видях  Twisted Evil Супер сте:))) Сладурките ми те Hug

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 19:24 от ek3otu4ha

# 536
  • До морето
Екзо, какво е станало? Аз покрай тези снимки и качванки съм пропуснала, защо ти се плаче?

# 537
  • София
Бюти, благодаря ти за стаичката Blush тя ще стане още по-хубава, като сложим и перденца и килимче и други декорации, а сега само по-крупните мебели, дори в леглото съм нахвърлила всичко още Embarassed Повивалника е на Cam и го поръчах от Биберон ,защото и вносителите на Cam (т.е. Чиполино го нямат в момента) , иначе към шкафа с ваната имаше повивалник, но мек (а аз не исках) - той е от Премеман и аз като видях този твърдия с мечките (нали в стаята всичко ни е код мечка  hahaha) и като се закучих, че ще е този, цяла България обърнах и ми намериха една бройка Twisted Evil Иначе го има в два варианта - с мечките:
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Аз се спрях на втория, че малкия нали се очертава да е голям медун hahaha, Цената е 57лв., на някой места го има и за 50, който пак е твърд, но няма джаджи за застопоряване.
Лошичке, качила съм ги в албума с количките и дрешки, където и ти си сложила количката, после като завърша цялостно стаята - ще я кача в "Стаите", че там измежду перфектните снимки на другите стаи ми е неудобно да я кача в този й вид още  Laughing
Екзо, не се разстройвай, сигурна съм ,че преди раждането ще ти звънне и веднага ще дотърчи при теб и внуците си, прави се на лоша още Hug

# 538
И аз отивам да гледам снимки.  Party

Екзо, я не обръщай внимание  Hug Много сте сладки с Вал  Hug

Червената Соня с коремче като в 4-ти месец  Simple Smile  

Лошичката, твойто коремче още по-мизерно  hahaha Само така, момичета, супер сте   bouquet

Лошичката, ето обяснение за снимка  Hug

# 539
idealno_loshata Нищо, с майка ми се скарахме вчера и сега не си звъним на пук. Не искам да занимавам момичетата със семейни глупости, но ми е много мъчно. Нямам нужда от това, а от подкрепа, в този момент  Sad
belverde Стаята е превъзходна, много ми хареса  Hug Май си падаш много по мечета? Забелязах, че навсякъде е в меченца. И аз много ги обичам, много са сладурести Hug
Блонди: Мерси:)))
И на другите стаите са прекрасни, личи си, че имате вкус момичета. Направо приказни стаи, супер Hug
Аз пак се опъвам момичета, че нещо работата не ми харесва, днес имах 3 контракции, не са болезнени, ама бая ми се втвърдяваше коремчето и ме е шубе да не тръгнат мъниците, не че ще ги върна де ама... нека си дочакат датата  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 19:35 от ek3otu4ha

Общи условия

Активация на акаунт