Отговори
# 540
  • София
Еми не знам дали ще стане, ама ето пак
http://media.snimka.bg/s1/0805/027854212.jpg?r=0
Лошичката, приятели от Щатите ни донесоха хавлийката, ма е толкова сладка, че не се стърпях да я снимам.

# 541
  • София
Офф така ми се ходи на концерта на Лейди Гага, но как, като точно тогава може да раждам или да съм в болницата Confused
А момичета, аз вече мисля за след раждането и вижте днес какво си поръчах, дано да се напъхам в него Grinning http://www.fashiondays.bg/product/maiocci-woman-breeze-black-dress-741835/ Снощи Диди като каза, че си търси рокля за изписването и аз се замислих с какво ще се облека, е това определено не е за изписване, а и за скоро след раждане, но днес като го видях и много ми хареса Blush

# 542

Ludnica14Щом климатика ти е на 18 градуса и ти е топло явно не работи както трябва.  За да ви е нормално в стая с климатик е важно той да не се спира, като излизате, а да го оставите да работи. По този начин климатикът си изстудява стаята и после със съвсем леко подухване само поддържа температурата. И когато температурата е равномерна в цялото помещение не е необходима много ниска температура.

хахаха не ме разбра  Naughty много добре си работи климатика.На хората около мен им е студено и то много на тия градуси,ама нали аз съм бременната и с мен се съобразяват  Laughing а на мен ми е топло...не защото е наистина топло,а защото и аз не знам...краката и ръцете ми горят...а ръцете ми до сега са били топли точно 3 пъти през живота ми  Mr. Green

Ходих до лекарката аз.Слушахме тоновете: 140-160 (нз дали са добре,ама нищо не каза).Бебето като се разхълца...голям смях падна  Mr. Green Не отчете контракции,но ми изписа магнерот за всеки случай да пия (3х1).Не погледна за разкритие.Пък и не успяхме много много да разберем тия менструални болки от какво са. newsm78 Каза да лежа и те така.Всичко косъм Simple Smile

белверде нещо ми иска регистрация и нищо не мога да видя  newsm78
аз за изписването мисля да съм с рокля,която се разширява под бюста,така няма да се притеснявам дали ще ми стане или не  Wink

бе момичета може ли да му стане нещо на бебето от това кихане.За 1 мин кихнах 4 пъти (туко що 5ти)...притеснявам се,че нали се напрягат коремните мускули и...де да знам  Tired

# 543
белверде, аз не мога да го видя  Confused
Екзо, дано минат контракциите.. те пък мъниците толкова време седяха на топло, ама сега усещат, че срещата наближава и нямат търпение  Heart Eyes а пък майка ти наистина много гадно, че сега се притесняваш за това вместо да си почиваш и да си спокойна  ooooh! дано се осъзнае и звънне  Hug
и аз бих отишла на концерт на кака ти Гага  Twisted Evil
аз се ядосах - утре трябваше да вземем видеото от сватбата - в събота сме поканили приятели да го гледаме, а в неделя след бебешкото парти, ако остане време и с моите приятелки - и тоя казал на мъжа ми, че в събота щяло да стане  #2gunfire 2 месеца след сватбата.. баси  Mr. Green дано да е готово в събота вече  Cry

# 544
  • София
Ludnica14, тоновете са ти перфектни, а тази лекарка как е решила в 34г.с. да ти изпише магнерот  Thinking при условие, че нямаш планово секцио, по принцип някой го пият до 36г.с., а аз моя го спрях още в 32г.с.
Бюти, повивалника ли не можеш да видиш или роклята, предполагам че роклята, ето я Laughing
Скрит текст:
А за видеото не се ядосвай, в събота точно за гостито - ще е готово Hug
Екзо, спокойно, това са бракстън хикс, почивай си  Hug
Би-би, аз нея видях тази хавлийка Confused

# 545
О, роклята е - уау  Crazy мъжа ти веднага ще е готов за второ бебе  hahaha
и аз още не знам с какво ще съм на изписването, ама не знам дали ще си купя нещо специално  newsm78
а повивалниците са много сладки  Heart Eyes
Лудница, браво за прегледа  Hug

# 546
  • София
Би-би, аз нея видях тази хавлийка Confused
Те я те: http://media.snimka.bg/s1/0805/027854933-big.jpg?r=0
Роклята е УБИЕЦ!

# 547
Здравейте, искам да попитам някой, който наскоро си е пускал изследвания, за вашите резултати СУЕ West колко ви излиза? Сега си гледам моите резултати и ми се струва, че е доста завишено.

# 548
  • Варна
половинката много му се радва и го пуска на 22 С, но на мен ми е некомфортно да съм в стаята, идва ми шоково разлика, най си ми е добре на 27-28 С, така и да се наложи да излезна на вън не ми прималява. Та се чудих, като ги препоръчват тези градуси лекарите, какво става с тази част от човечеството, която нямат климатик? Shocked И също, ако го държиш на 22 С и се наложи да го изведеш на 35 С, как му се отразява на бебо тази амплитуда ?
 Мисля си, че нещо около 27 С е нормално за август месец, ама да видим живот и здраве, то сигурно бебето само ще си покаже как му харесва  Laughing
И на мен ми се въртят същите мисли Rolling Eyes То това дете не трябва да излиза от къщи през лятото, ако му поддържаме 22 градуса в стаята. Шокът от разликата е по-лош, отколкото да седи примерно на 25-26, според мен поне Confused
Еми,
не се тревожи за тези мерки. Писала съм вече за племенницата ми, просто ехографите дават голяма разлика понякога, въпреки че уж не би трябвало.
Екзо,
и аз имах няколко втвърдявания днес, но честно казано напоследък дори не им обръщам внимание. Дано не се случи изненадка Crazy
Днес купихме шезлонгче на дребо от баба му Laughing Много съм доволна.
sevi_sevi,
моето е 50 при референция до 18.

# 549
ей, сетих се за Слънчо  Praynig дано е добре  Hug Hug

# 550
Лудница и аз съм с такива менструални болки, но контракции нямам, на мен ми казаха, че е пт тежестта на бебетата и от преразтягането на матката. Лежи повече и те така Wink

Някой беше споменал за някакъв стерелизатор с функция за затопляне, мооооля за линк или поне марка кажете, че и на мен тези дето ви ги показах са ми някакви съмнителни, имам чувството, че никаква работа няма да свършат.

Екзо, майка ти е за бой. Ама ти не го мисли, не точно сега, всичко ще се оправи, аз миналия път от много нерви и рев си докарах контракциите, така че, недей и ти като мен.

# 551
Месечинке виторога, благодаря ти за отговора, моето е 75/88, струва ми се доста завишено.

# 552
  • София
Севи, каква е тази стойност 75/88? До 88 референтно ли? Моето беше около 50.
Ей избърсах една врата и се уморих, само клякай, ставай, опъвай нагоре...

# 553
belverde Планово секцио ще съм...още не се знае за кога.На 30-ти живот и здраве,ще уточняваме дата Simple Smile

Ух беее...нещо ми става със рег. в снимка.бг ...пиша потребителско и парола и ми пише,че не съществува такъв потребител  Shocked

редактирам се : бъркала съм паролата  Laughing много съм смотана  Mr. Green

foriy как така не можеш да намериш памперси от 2-5 кг?  newsm78 аз ли не разбрах пак..определена марка ли търсиш,защото ако е на памперс във Вис Виталис на симеоновско имаше със сигурност...а и мисля,че където и да отидеш има всякаква марка 2-5 кг...

вал мерси Simple Smile   Hug ама моето какво тежи 1600 ...айде вече да е 1800 най-много  Mr. Green аз съм се разкекавила нещо  Mr. Green

биби искам и аз такавааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes уникална еее  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 20:50 от Ludnica14

# 554
bi_bi,  75/88 ми ерезултата, референтната пише до 12

Общи условия

Активация на акаунт