Отговори
# 570
белверде ти 5-6 ще свалиш със самото раждане...4 кила,кой знае колко ти личат  Heart Eyes не бой се..бързо ще стане.

Иначе роклята е супер Simple Smile И аз съм +9 засега,но въпреки всичко мисля,да съм с широка рокля.Живот и здраве де  Stop

# 571
Би би , влюбена съм в спалното ви комплектче, искам и аз  Laughing

Ludnica14 , аз съм си карък, знам си  Laughing вчера след продължителна обиколка финиширах към 2.30 ч точно във Вис виталис, ама този на Стамболийски - и там рафтчетата зад етикетите 2-5 на всички марки празни  Shocked , всъщност имаше само едни, не помня кои точно, но бяха отявлено наай- скъпите. Сърце не ми даде да ги купя, особено пък като са за родилното Mr. Green Проверих и в кварталната Била и аптека и с това ми се из4ерпаха силите  Laughing

babyAty
и аз незнаам защо всички го наричат обменна карта , като на него пише Направление за бременна до родилна зала - представлява бланка, попълнена на ръка с лични данни и такива за които въобще на са те питали  Mr. Green (примерно пиеш ли и пушшиш ли - аз съм, а те са ме писали не, ами ако по тази прищина не ме хване примерно упоиката?  Shocked ) ох, отплеснах се  Mr. Green та това и едно стандартно направление е всичко.Или поне ние с Тайра се надявяме да не се присетят за другото  Mr. Green

Belvedere жестока рокля  newsm10 обличай я, ще си супер

# 572
На мен обменна карта няма да ми дават.Доки при когото ще раждам също каза че не е задължителна и май ще си вървя с листовете.... а те са първите и последнитя изследвания и направлението N7.Мисля да си взема и картона,че нали ще пишат болничен.
В болницата смятам да идва и Кики,точно затова настоявам за вип стая- единствено и само за да имам свиждане по 2 часа.
Сега като ви чета за изваряването /нали не помня моя стерилизатор с колко вода и за колко време действа,та може и до тенджери да прибегна/ се сещам да питам има ли някой със силиконови шишета  от тези меките,дето се огъват? Те дали може да се изваряват?
И специално тези на Нуби /на мен са ми към помпата/.

# 573
  • София
Сауронче, виж като напишеш Мукаддес в Гугъл и излиза и снимката на Кика hahaha http://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0% … =1920&bih=987

# 574
Сауронче ми помрънкай си на нас!!! Ние за какво сме тук...да не сме лукови глави Embarassed Hug Hug Hug Hug Изобщо не се притеснявай да си мрънкаш...аз една седмица изкарах сама (миналата) и подивях...после цяла Неделя, като си дойде таткото спах....и то като се има предвид, че детиту си е на детска градина през деня, а Калина си е вкъщи до колкото разбирам...я си мрънкай на воля:) Hug Hug Hug

Бейби Ати - можеш да стерилизираш, като преваряваш в обикновена тенджера за 5 минути. И то наистина има смисъл само ако ще даваш мляко с шише, защото някакви си бактерии в млякото не се измивали добре със сапун и вода....иначе няма какво друго да стерилизираш....то да не живее в барокамера това бебе?!?!?1 newsm10 Просто в стерилизатор е по-лесно:) (сега видях, че и Блонди ти е писала)

Белверде
- роклята е супер!! Пожелавам на ИЗПИСВАНЕТО да си подобна;) Hug

Софийски мами УТРЕ В 12:30 КРИВОТО ДО СУ

# 575
Сауронче, виж като напишеш Мукаддес в Гугъл и излиза и снимката на Кика hahaha http://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0% … =1920&bih=987
Хахахахахахх hahaha Много ми беше забавно като видях в профила "титла" и понеже докато ходих на работа сериала беше култова тема и особено това животно мукадесът и с колежките така се наричахме.... нямаше по-логична титла за мен от "Мукаддес"  Mr. Green
Даже мислех това да ми е ника..... но реших че ще е вече зает и се върнах към един одъртял от тийнейджърските ми години....то пък ви дойде труден  Blush
bg_trinity,тя беше на градина докато работех.Откак си останах у дома си я взех да я видя,че като се приберях изморена от работа не можех да й обърна внимание.Пуснах я за две седмици,тя пък почна да реве от най малкото,а сега градината е в ремонт неизвестно до кога.Устрова ме защото като си е вкъщи някак си се мобилизирам и успявам да свърша всичко.А като я няма се чудя къде по напред да полегна и какви глупости да прочета и изгледам.

Мелбите за кога остават,Пловдив?

P.S. Айде смених се.Няма да ви мъча с тоя дълъг ник  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 22:55 от Мукаддес

# 576

ааааааааа айде пък сега...таман му свикнахме .... smile3534

# 577
  • Пловдив
Хоп с последните резултати  Whistling
Бебо е около 2800 кг. и Док реши секциото да е по- рано , така че другата седмица влизам за изследвания и до края  и живот и здраве трябва да съм мама. Но 100 % ще съм в м. юли. Е сега вече ме хвана шубето . А най- вече ме изнервя това стоене по болниците и преди и след , само да слушаш и гледаш и миризмата на болница и тия престилки  Sick ужасно е. Поръчах кошарката за да дойде до края на тая седмица и мисля ,че е това. А и за капак - гъби и сега 3 дни Гино Дактарин- купонче. Това от мен  #Crazy
П.П . Бютка , значи сме късметлийки че си имаме пес- някои по 2  Mr. Green

# 578

ааааааааа айде пък сега...таман му свикнахме .... smile3534
Да, тъкмо щях да напиша Сауронче  Mr. Green та, Муко  hahaha мелбите са за четвъртък  Mr. Green
казабланка, супер, ще стискаме палци  Hug

# 579
Сори,ама вече съм Муки  Party Да бях проверила по-рано че няма друга тъкваз,ама пусто даже нямах намерение да пиша,кво остава да затруднявам някого  Blush

Не я давате тая снимка начииии  #2gunfire

# 580
  • София
абе мами кои са ни вестителките?

# 581
  • София
babyAti евентуално в четвъртък ще съм в ОБ за запис на тонове,чакам моята позната там да си пусне пипалата да попита и да ме викне,и тогава ще говоря с шефката на отеделението да видим тя какво ще каже за раждането,но доколкото знам ще трябва да си седя на Д-то като щерката и да си чакам  hahaha Joy Днес мой приятели ме гледат и викат ''айде бе изкарвай тва малкото да го видим'' и почнаха да философстват,че щом пъпа ми е така изпъкнал скоро ще раждам  rotfImao rotfImao rotfImao Моят пъп така си седи от около 2-3 месеца,бая дълго раждане му ударих май  Mr. Green
Наистина кои ще са вестителките да знам на кого да пратя смс или да се обадя дребната като се изниже от мене  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 23:56 от tayra

# 582
tayra, мъжът ми все така се шегува, че когато пъпчето е изскочило, значи динята е готова за късане, е моето не е на цяло, значи още ще ги стискам близнаците  Crazy

# 583
  • София
val_sm стискай бебчетата още.Нека си седят на топло  Mr. Green

# 584
Муки, напълно те разбирам за това, колко ти е трудно да се справяш сама!   При мен положението не е точно такова, но е подобно - когато е в сезон, мъжа ми пътува по 4-5 дни от седмицата, другите 2 се мярка да спи вкъщи, но само толкоз. И аз се справям през повечето време сама, но поне го виждам от време на време , а и има почивка през няколко месеца и тогава за няколко седмици работи само по няколко часа на ден. Мисли за това, че много скоро ще се прибере любимия и отново ще сте заедно! Hug Hug Hug
Мелбите остават за четвъртък. Peace

Стерилизирането в тенджера не е проблем. Само че стерилизатора е супер удобство, защото е мнооого възможно да забравиш тенджерата на котлона например, а и от варовика остават петна по шишетата, тенджерата също натрупва гадно покритие от варовика и иска яко търкане.... Иначе ефекта за шишетата е един и същ, просто стерилизатора улеснява процеса. А за това дали има смисъл....  newsm78, според мен в началото е добре да се прави, но не бива да се прекалява.

На мен не са ми дали обменна карта. Точно си ми изсипа доктора листовете от всички изследвания и ми даде само направление Thinking

Общи условия

Активация на акаунт