Отговори
# 585
  • София
Ох пак се очертава една безсънна нощ, зверски ми се спи, унасям се и скачам от нерви. Пих мента и глог, дано подейства, мисля че ми е жега и нервно. Сега си пуснах малко климатика в хола, не знам вече... За капак имам и ужасни киселини. Sad

# 586
Биби, колкото повече се пънеш да заспиш, толкова повече те хваща нервата. За киселините, аз спя в седнало положение в леглото, от доста време съм така, та мисълта ми е, ако можеш вземи някаква книжка и чети, ако те унесе е добре, ако ли не, ще забравиш за нервата дето те тресе. Успех със заспиването!  Hug

# 587
  • София
Приспивам се с книжка, затварят ми се очите, оставям книгата, унасям се и хоп сърбеж навсякъде, нерва голяма...
Ето сравнение на цената на Либеро и Памперс, не е голяма разликата, но щом Либеро са по-добри, те ще са:
http://www.zabebo.bg/brand/Libero
http://www.zabebo.bg/brand/Pampers

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 00:50 от bi_bi

# 588
Майко мила.... станах да пишкам и гледам 5 часа  #Crazy А грам не съм мигнала.Тежко ми е ,нямам въздух....възглавниците немога да наглася  Tired Баси ужаса!!!
И на мен пъпчето ми изскочи рано,рано,4-5 месец някъде.
Снощи сънувах че съм родила и като се събудих една стресната как така съм заспала и съм зарязала бебето незнайно къде  ooooh!
Не ми се ражда още Naughty Сега друго ме вълнува,хич не ми е до това  Tired
За четвъртък съм навита за мелби.На Стената,нали? Само уточнете час и идваме с джиджа.

# 589
  • Пловдив
Добро утро прекрасни!

Екзо  Hug дано си се успокоила вече.
за стерилизатора наистина е удобен,но ако се кърми бебето няма много смисъл.Аз имам на Авент електрически-още като бях бременна с Никита мъжа ми го купи заедно с уред за затопляне и ел.помпа на Нук(където ме запушваше само) и всичко за 80 лева с доставката от Англия.

Днес отново ще липсвам цял ден,а така ми се полежаваааааа.Малката много плаче сутрин -не и се ходи на градина,къса ми се сърцето,ама и майка ми има и тя ангажименти и тази седмица се налага да я пусна,а плановете ми бяха да прекарам повече време с нея преди раждането Cry.

Казах на мъжа ми,че вчера майка му се е държала доста добре.Отговорът му беше-''Прави опити да се държи като човек,не и се връзвай hahaha"

Много са ви хубави стаите,ние тъкмо направихме на Никита и детето си свикна,а сега ще трябва да
разваляме всичко #Cussing out.

На всички много слънчев и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 590
  • Варна
Моят пъп пък е абсолютно хлътнал - това значи ли, че няма да раждам Crazy
Благородно завиждам на всички за детските стаи - ние си нямаме такава Whistling Живот и здраве догодина може и да имаме.
Днес отивам да си взема болничния за 45-те дни, ще питам за тези обменни карти и т.н., нито имам такива, нито знам кога ще ми ги дадат.

Belverde,
откъде намери тези разкошни дрешки с късо ръкавче и крачолки? Днес съм на лов и за такива, никъде не намерих досега, все ме режат, че за новородени били с дълги ръкави и крачоли. Да бе, да Whistling

Стерилизатор и аз още нямам, мисля, че сестра ми има и ще ми даде, но не съм сигурна. Ако не - евентуално шишето ще изварявам, но какво става наистина с накрайника, т.е. биберона? Той търпи ли загряване?

# 591
Момичета, вие как сте с избора на педиатър? Аз я закъсах май  Sad  Ужким таткото щеше да разпита колеги и беше намерил, а днес сутринта се оказа, ше няма идея. Хич не ми се иска да отида в някоя поликлиника и на случаен принцип да избера - да ти е свестен лекаря си е много важно  Rolling Eyes
Ако някоя от софийските мами може да препоръча някой ...? ще съм благодарна  Embarassed

# 592
  • Варна
Не съм избрала още - тотално бях забравила за това Confused Ако може и варненки да кажат към кого са се насочили - писах в една тема в здравния, но явно няма голям интерес там.

# 593
  • Пловдив
Добро утро коремчета   Hug

Как сте днеска? На мен днеска ми се очертава почивка и ходене по магазените ако ми се прииска. Голям кеф.  Mr. Green

# 594
Добро утро момичета,

Стискам палчета, на тези, които им предстои среща с бебоците  thumbsup.

Вчера бях на тонове, всичко е наред, пъпната връв била между крачетата, докторката е доволна.

Да ви питам, моят хемоглобин е 99, а доки каза, че последния месец нищо не се пие, аз се чудя ако ми падне още няма ли да е проблем.

За стелеризаторите, първия път ползвах за микровълнова, голямо цедене падна, сега ако ми се наложи може би пак такъв ще ползвам, по скоро е удобство, защото аз постоянно ще забравям, че съм включила котлона.

Моето раждане май отива към планово секцио, тъй като първия път имах проблеми и може би до 10 август ще се случи, тъй като докторката след това излиза в отпуск.

Хубав ден, сигурно ще си изкарате страхотно на срещата, и на мен много ми се идва, но едва ли ще се оправя, малката е с мен, а и работя от вкъщи...

# 595
добро утро  Hug

да се отчета и аз от вчерашната ЖК, бебка е добре, отговаря една седмица по-назад, според док е вече около 2 500 гр. Другата седица ми е последна консултация и ще ми дава направлението за хоспитализация. Плацентата все еоще е ниско разположена, така че единствения вариант е само секцио. Хемоглобина ми е паднал, но си е ок 111, урина чиста, килограми +11  Laughing

Момичета другата седмица, ако не съм родила идвам в Сф, така че мога да се присъединя на някоя среща, ако приемате нови гладни бременни  Hug

за пъпа- моят се е позатворил, но не е изкочил.

# 596
  • София
Добро утро, муцунки Hug
Месечинке, предполагам ,че говориш за синичкото костюмче, с горничка като жилетчица, то ми е единствено с къв ръкав, отделно имам 2-3 гащеризончета и 2-3 блузки с късо ръкавче, а бодита естетсвено-много, само едно имам с дълъг. Та това въпросното точно е от Джъмбо (заедно с едно боди и едно гащеризонче пак с къси крачолки), но то не е за новородено, а за 3 мес , другите са от малки магазинчета по центъра, 3-4 неща имам от Бенетон и доста от Некст и Асда (поръчах ги през Диди) Simple Smile
И моето пъпче е изпъкнало от 2 месеца някъде Blush
Аз по-късно съм на ЖК, а преди това на фризьор, ще мина и през службата да видя какво става Simple Smile
БейбиАти, я да те питам, понеже помня че и ти си взе 45-дневния горе-долу по същото време, когато и аз (04.07), значи в службата ако го дадат на НОИ края на юли (понеже нали го давали в края на месеца, т.е. след като преведат заплатите на останалите), и евентуално до 15 август ни изплатят този болничен от НОИ, през това време - т.е. сега в края на юли заплата няма да получаваме от службата, нали newsm78 и по принцип повече (докато сме в майчинство) заплата от службата - не, НОИ превежда парите по същата банкова сметка предполагам, нали Simple Smile
Хубав ден на всички и приятна среща на софийските мами:hug:
Тиина наистина се губи, дано всичко е наред с нея Praynig

# 597
Момичета за пъпа няма нищо общо с раждането:) Зависи как е вързан...

Аз като се роди щерката и неонантоложката ме пита с какъв възел искам да го върже Rolling Eyes #Crazy newsm78...Аз естествено нямах идея и тя ми обясни, че при единия възел е по изпъкнал, а при другия възел е вдлъбнат и точно пример с бременните пъпчета ми даде;) Hug

За педиатър в София не мога много да помогна. Щерка ми и до ден днешен си няма лекар по ЗК. Правим й годишен абонамент в Свети Лазар и когато се наложи (не дай боже) ходим там или звъним на педиатърките. Много съм доволна, защото денонощно и целогодишно има дежурен педиатър и каквото и да се наложи не се плаща допълнително. Освен това в повечето случаи идват до вкъщи - вкл. и Събота и Неделя. Даже и за ваксини е идвала до вкъщи, ако например е зима и на мен не ми се шофира до болницата. Освен това никога не съм чакала повече от 10 мин. за преглед или консултация. Миналата година една вечер щерка ми се оплака, че й парело докато пишка. Звъннах на педиатърката и тя ми каза сутринта да занеса урина. Аз занесох и още докато аз самата бях до тоалетна в болницата резултата беше готов. Тя ми каза какво да правя и до 9:00 си бях на работа. Без да разкарвам малката...без каквито и да е проблеми. Та за това живот и здраве и бебка ще я запиша там. Hug newsm10

Д.Захариева
- как си? Как мина? Всичко е наред нали:) Hug Hug Hug

# 598
Привет,  preggo
Гледам последно обсъждате избор на педиатър - аз точно днес ще се опитам да се срещна с него. Затова и ще пропусна срещата днес  Sad , но пък после мога да съм полезна на някого в района на кв. Дианабад.
За изпъкналите пъпчета - до онзи ден моят беше почти равен, но не изпъкнал, но от вчера... И покрай това напъване забелязах 2-3 едносантиметрови наченки на нацепване точно над пъпа. Стоят бели, а не сини или червени, така че не знам дали са стрии... Сякаш коте ме е одраскало преди години (но не е, нямаше ги преди въпростното скоростно "опъпване". Стана ми мега криво и се поплаках. Не съм спирала да хидарирам кожата си от първия ден в който разбрах, че чакаме бебче и ей на май няма да ми се размине изменение на кожата. После обаче като се замислих си казах - абе ма*ната му, да сме живи и здрави и другия месец и да си се кърмим успешно, с другото ще се примиря или намеря начин да залича.
Момичета, скоро си трих кукитата и сега не мога да си спомня паролата, пък и акаунта за снимката, а мнг ми се иска да видя и аз стаите ви, пък и Блонди и Белверде, които си нямат Фейсбук.
И да пожелая в аванс на Екзото много късмет и най-добро стечение на обстоятелствата в деня  Peace Страшно се възхищавам на трите мами с близнаци как се държите. Успех!!!  Hug

# 599
Добро утро  Hug
Много хубави стаи..и колички, изобщо всичко ви е много хубаво!
Ние също си имаме стая,но не смея да правя кой знае какво понеже сме под наем.

Педиатър и аз не съм избирала.Нашето джи-пи има кабинет в съседния блок с манипулационна и детски кабинет където след 14ч. идва педиатър.Разпитвах в понеделник и ми обясниха че след раждането като отиде таткото да запише детето ще дойде педиатърката да го види.Но не разчитам на тях за децата по принцип.
Като видя зор Калина я водя във Вела.Досега адекватно са я лекували и смятам и бебе да запиша там.Таксата за две деца е като за 1.
За стриите - днес си чакам един лосион,много го похвалиха.Ще ми дойде с новия слинг и други разни козметики.И в тоя ред на мисли трябва да направя нещо за себе си,че едни вежди съм пуснала не е истина.Полага ми се тия дни да навестя козметичката,ама ме мързи и никъде не ми се мърда.А днес имам ходения по банки  Tired

Общи условия

Активация на акаунт