Отговори
# 420
emi_v като гледам лентичката малкия е на 5 год. от колко време пие тези хапчета не знае ли как се вземат та да може да контролира ако баба му му даде нещо друго. Повечето хлапета са доста отговорни и самостоятелни Wink Ако не обади се на някоя роднина или приятелка да идва уж на гости та да ги наглежда. Спокойно всичко ще бъде наред, само не се тревожи, че да тревожиш и бебчето.

bi_bi  Hug ако устискам до 10.08 наистина ще черпя Simple Smile напоследък много ме е страх, че мъника ще се появи рано, рано.

# 421
Тринити, за лекарствата ако беше само да са в определен час нямаше да има кой знае какъв проблем. Лошото е , че е хомеопатия и трябва най-малко 15 мин преди и след това да не се яде нищо, това няма да го спази тя, а освен това са и 5 пъти на ден ooooh! И на мен ми е адски трудно, но тя няма никакъв шанс да се справи Sad 
А няма ли на кой друг да го оставите Rolling Eyes това са важни неща...още повече, като знам как се надяваш и разчиташ на това Rolling Eyes Rolling Eyes

# 422
emi_v , не му ли даваш едно лекарство по 5 пъти на ден?

# 423
Аз успявам да поспя, но не минавам и без да се събудя няколко пъти, да стана до тоалетна веднъж, а като стане по-светличко вън започвам да се въртя и ставам преди алармата  Laughing
Кашпичка, от миналата седмица не съм на работа  Party Чакам баба ми днес да дойде за малко, ще я предупредя за четвъртък, че ще гледа децата. Тъкмо след тоновете ще мина през Бамболиното, че имам още някои неща за купуване.
Сими, не се връзвай на глупости. Мен предната бременност ме бяха леко депресирали, аз верно си станах големичка, ма то всеки да ти го повтаря  Naughty Обаче този път хич не обръщам внимание, нищо, че съм качила 7 кила, пак се намира някой да каже, че съм пораснала  Whistling
Блонди, ще черпиш ли днес, стискаме палци за всеки случай  Hug
Еми, когато се наложи баба да гледа малката като е болна и правя списък кое лекарство кога да дава и къде се намира (шкаф, хладилник), ако може дори го нареждам на плота до описанието  Laughing Обаче тя е много изпълнителна, само дето не може температура да измери  Laughing Голямата като е болна по телефона се разбираме какво да пие.
Нормално е теглото на бебетата да варира, не всички се раждат според статистиката - моите деца бяха 3950 и 3100  Simple Smile
Мъжът ми казва, че ще му останат трайни увреждания ако дойде с мен в родилното  Laughing Като знам какво е съм склонна да му повярвам, а и аз май не го искам там с мен.
Чакам си поръчката от Пакостник и ще направя едно кафенце, че взе да ми се поприспива нещо. Да използвам докато децата са на компютъра в детската и дори не са се скарали още за днес  Grinning
Лек ден  Hug

# 424
Ее стигнах и аз до компютъра, а уж излязох само да оставя урина за излседване в 8:30, ама и това да свърша и онова и пак стана обяд...

Бранка, ДБС, мерси, че ме мислите момичета  Hug Утре сме на линия за срещата, нали?
Бранка, аз съм за да ходим заедно, но ако срещата е от 13-13:30 няма ли да ти е рано да дойдеш в клиниката, по-добре си поспи, ти обичаш до по-късно  Hug

Освен ако момичета не се навият да я направим към 12?

Аз сега, както белверде каза, се настройвам да съм спокойна и си внушавам, че раждането ще мине леко и чета какви ли не примери за това, та попаднах на филм Le Premier Cri (Първият плач) - документален с раждания в различните краища на света. Не съм го гледала още, но прочетох много добри отзиви. Следобед ще ви пиша дали е хубав Simple Smile

Стискам палци на всички, които ще ни зарадват на любимата ми дата  Heart Eyes

# 425
Добро утро, прекрасни,  Heart Eyes

Бюти, много готина завивка  Party На Пангаси супер ще му отива  Mr. Green

Ако бях секцио и аз щях да ви споделя кога тръгвам, ама на майка ми не, че щеше да положи телеса нейде от притеснение  Grinning Виж, на свекърва ми може, тя е пич и оправна, не е паникьорка  Simple Smile

Ау, Екзо, до края на седмицата викаш  Shocked айде, де, че бандидите те поизмъчиха, стига им на топличко, а после навън съвсем ще те разкатаят  hahaha Hug
Ооо, колко си била възрастна, срам, срам, скоро на цели 30, баби  newsm27

Тайра, супер е шезлонга/столчето  Simple Smile

Бюти, много се радвам, че искаш да се наслаждаваш точно на бебето, докато си е съвсем бебе. Аз с Криско бях толкова ошашавена, неориентирана, понякога притеснена, още по-често изнервена и уморена, че изобщо не успях да се насладя, да оценя и да се възползвам от този най-прекрасен бебешки период. Сега се надявам да наваксвам с пълни шепи  Blush

Лея, имам тайните подозрения, че Алф ще се довлачи в къщата след вас, нейната цел не е да стои самичка  Crazy Party

Соня, и нашият татко ще е на раждането. А и тук е супер странно да не присъства таткото, акушерките гледат така  Shocked Беше и с Криско, таткото прерязва пъпната връв, присъства и на секциото и той прави след раждането кожа в кожа, докато дооправят майката  Simple Smile

Аууу, ама вие нещо за раждане ме спрягате гледам  hahaha няма нищо такова, Камито се е забила високо под белите ми дробчета и хич няма намерение да излиза  Joy Бяхме снощи в Брюксел да разнасяме филмите на видеотеките и след това на гръцки ресторант, преядох със свински ребърца и калмари  Blush
Леле, какво търсене сте ми ударили  Joy Чета и се смея  hahaha Трябва вярно да се предупреждаваме, като ще зачезваме планирано някъде  Laughing

А, ето, точно това правя:  Laughing

Според мен Утре Блонди ще си пие кафето и ще ни се залива от смях!  hahaha

Иначе аз, като затръгвам за болницата, задължително преди това ще ви напиша, че е стартирал процесът и тръгвам  Hug

Ели4ке, няма шанс да е момче  Simple Smile Амнито се изказа още март месец 100-процентова девойка, там няма грешки  Peace

Ще търся и аз шезлонгче, гледам, че все сте доволни и сте си го ползвали  Simple Smile

# 426
  • София
Добро утро момичета  Hug
Най-накрая да се наспя като хората вече 2ри ден подред  Crazy Толкова ми стана студено през нощта,че се принудих да се завия  Mr. Green
Блонди още не се е появила.Вие ще вземете да познаете наистина за 17ти  Joy Ама все пак нямаме ли и часова разлика с тях  newsm78
Аз днес съм на ЖК и вече нямам търпение а съм чак от 13:00  Tired Чудя се преди или след това да отскоча до педиатърката да си задавам глупавите въпроси  Mr. Green
Сега закусих пъпеш и таха се издух,че имам чувството,че съм станала аз някакъв пъпеш...
Дребосъчка иначе си шава и изобщо нищо не я вълнува.Вчера пак ме риташе ниско ниско,около 4-5 см преди изхода  Mr. Green
От няколко дена започнах да сънувам кошмари обаче,понякога свързани с бебка,понякога не,но са толкова реалистични,че като се събудя и сърцето ми ще се пръсне.Не знам на какво се дължи всичко това...
Опс редактирам се Блонди се появи  Mr. Green
А аз да попитам някой иска ли на мене да ми е вестителка,че както си мислех,че ще влизам от телефона май няма да стане,защото отива за пореден път за ремонт  Mr. Green newsm78 А не знам дали ще се сетя да влезна във форума като тръгне,че нали сме с дупето напред и ще искам бързо да стигна до болницата,а багажа не е съвсем готов  Embarassed

# 427
  • Пловдив
Блонди  Heart Eyes.Почти бях сигурна че вече не сте 2 в 1 Blush.Дано не си права за Алф,че то се обезмислят тези гимнастики където ми се налага да ги прая в 9 месец Rolling Eyes.Обаче като се замисля....снощи мъжа ми и каза,че сме взели решението да се местим и от днес не мога да я позная-ходи да пазари,почна да почиства,пита ме имам ли нужда от нещо newsm78.

# 428
Добро утро мами! Тъкмо си мислех, че сте изписали света тази сутрин, а какво гледам 1-2 страници?!
Сими ако ти си дебеличка +11, аз какво да кажа с моите "скромни" +20??? Я, не обръщай внимание, на такива приказки!!  Hug

Пърпъл , не се засягай де Tired И аз съм се родила 4,100 , а сестра ми с кило надолу...просто се очудих моята дали не е малка с тия 1600.
Споко, не се засягам  Laughing Ти мислиш, че е малка, аз мисля, че моята е дебеланка...  #Crazy  Hug
Не мисля, че твоето бебче е малко, съвсем в нормите си е  Hug

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 11:43 от purpule

# 429
Благодаря ви момичета за стиснатите палчета Hug Страхотни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ооооо Блондииии , къде метлосваш ти а? Ние тука те мисли, тя по ресторанти ми се вее  hahaha Joy Mr. Green Бандитите ще ме разкатаят и то здравата, тъкмо ще смъкна килата които качих  hahaha Joy
Тринити  Аааа в грешка си:) Няма да съм лоша свекърва, защото съм решила да не се меша в живота на младите един ден  Naughty Хич не искам да са ми до полата  като се оженят, там до булките да си седят и да си гледат семействата  Laughing Само живи и здрави да стигнем до там  Praynig Wink
Иначе за износването, се стисках здраво и много се пазих, защото наистина с близнаци не е никак лесно износването. Ама то си е и до късмет малко работата  Crazy Сега се моля, всичко да мине добре и живи и здрави да бъда добра майка и да ги възпитаме както трябва с баща им!!!  Mr. Green Heart Eyes
Тайра: Стискам ти палци за днес и един съвет от мен: Кажи си всички болежки на доки, защото иначе няма да има ефект от прегледа. Той ще прецени какво да направи Peace Hug
Вал: Разчитам на теб  Heart Eyes Между другото, забравих да ти кажа, че вчера видях много ясно атрибута на зет ти Crazy Мъжкар от класа  Peace Mr. Green
Хайде оставям ви, ще лягам, че тия диванета толкова са големи и ми тежат даже и седнала като съм, а от вчера така яко се ритат и въртят, че направо не знам  Laughing Вълнуват се и те за срещата с мама и тати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430
Леле, какво сумистче  hahaha

Никак не харесвам много дебели бебета  Confused

# 431
  • София
Екзо ще си кажа и майчиното мляко сега  Mr. Green Не исках да я притеснявам тея дни,затова сега пък ще седи и ще ме слуша  Crossing Arms А на обикновен видеозон дали мойта ще може да ми каже дребната колко е голяма вече  newsm78 Нещо изобщо не споделя такива неща с мене,само казва отговаря си на еди коя си седмица  newsm78

# 432
  • София
Еми, не се притеснявай още от сега  Hug Таткото няма да стои и той пет дни в болницата, така че ще може да контролира положението.
Принцеске, наистина ти се чудя как издържаш  Hug

Абе какви са тия хора дето ви казват колко сте дебели  ooooh! То не че и на мен не ми се е случвало де, но по-често ми казват, че изглеждам много добре  Rolling Eyes въпреки, че съм с 20 отгоре, а глезените ми изобщо ги няма.

И нашия тати иска да присъства на раждането, но аз до сега не бях чувала, че не се гледа с добро око на подобни желания по нашите ширини  newsm78 И честно казано ми е малко чудно, защо  Rolling Eyes

Да питам пък аз  Blush този шезлонг от кога започва да се ползва? Струва ми се, че няма да ми трябва от началото още и за това и не мисля да купувам. Пък и трябва да остане нещо за купуване все пак и за желаещите да направят подарък. Ако никой не се сети да ми подари тогава ще го мисля.

# 433
  • София
magi_g шезлонга може от началото да си го ползваш по-малко или поне този,който ни подариха може,понеже има опция да не е с такъв голям наклон.
На мене пък всеки ден ми се натяква колко съм станала дебела и че като родя ще ме пратят на фитнес-става въпрос за татито разбира се  Crossing Arms Вече от него изтръпнах и някой като ми каже,че изглеждам добре за 9ти месец и чак се изчервявам вече  Mr. Green

# 434
Еми, таткото наистина ще може да контролира свекито, нали?  Hug
Тринити, още отпреди 2 дни забравям да  напиша, че малката ти принцеса е прекрасна  Heart Eyes а това за роклята... българска му работа  Mr. Green
Екзо, сега има да те следим кога ще изчезнеш с писането.. и значи знаем къде си  Hug
Какво става с Ивка?
Даниелке - ти следиш ли ни  Hug
Дано и с Д. Захариева всичко да е наред  Hug
Блонди и аз така си мислех като ми тръгнат контракциите или нещо само влизам и пиша : РАЖДАМ!!!!  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт