Отговори
# 495
Диони ти последно онзи стерилизатор Avec Bebe от Джъмбо, който ми беше показала ли ще вземеш? Аз го гледах, изглежда ми ок, има и уред за притопляне на шишета и двата са с доста прилични цени  Peace Ако някой има наблюдения моля да сподели. Към тях съм се насочила, че не ми се дават много пари за това, а върши същата работа  newsm78

# 496
  • До морето
Ехооо, и аз съм тук  Grinning Цял ден ви чета, ама ме мързи да пиша  Rolling Eyes

Да се отчета и аз за прегледа вчера - всичко е наред, тоновете са добре. Накарах докторът да ме прегледа и от долу за всеки случай, че все ме е страх да не съм лепнала нещо, слава Богу няма проблеми! Другата седмица ще ми вземе секрет за микробиология  Naughty Изследванията, за които толкова се притеснявах се оказаха в норма. Чак малко ми се изнерви, аз му зададох поне 100 въпроса и той накрая ми вика "Ти какво си се шашнала толкова?", "А, викам, докторе, аз си ходя шашната от има- няма 9 месеца  Laughing !

Само да се похваля, че количката вече е сглобена и е прекрасна. Снощи правих кръгчета из къщи http://www.facebook.com/groups/150346348410909/254161121362764/? … _t=group_activity

# 497
  • София
Белверде, те и Либеро са по-евтини от Памперс, мен най-вече това ме отказа от Памперс, че им се изприщват повече дупетата, нещо по-найлоново било.
Бранка, ти за утре ок ли си в 12,30ч?
Лошичката, чудна ти е количката, ти все едно обувки на токчета разтъпкваш  hahaha

# 498
  • София
belverde и аз съм чувала за такъв случай,но с 10 месечно бебе.Вкъщи с климатик,от вкъщи в колата,където беше доста по-топло,пуснали и там климатика и после като го изкарали от колата и починало  Cry Явно заради резките смени на температурите...
Иначе ние мислиме да пускаме в колата климатик,НО ако навън е 32 градуса в колата да поддържаме 24 примерно,за да няма такава голяма разлика.Иначе не се диша вътре,нищо че е сребриста.Черната ни кола дори няма климатик и май ще я ползваме като захладнее като излизаме с бебка  Mr. Green

# 499
белверде, ми не съм го чула аз и някак си не мога да съм много уверена  Mr. Green може да потърся инфо в нета, иначе май ставало въпрос за Щатите, може би, ако е бил по-дълъг пътя и бебето се е настроило на студеното и изведнъж рязко на топло.. не знам и аз  Sad
И аз съм чувала добри отзиви за Либеро, ама не съм ги виждала по магазините, как вървят като цени?
мъжа като се прибере от работа ще чисти прозорците и дограмата на терасата, изнася сушилнята и окончателно приключихме с нея  ooooh! hahaha
оф, а тоя педиатър моя е почивка от 25 август  Mr. Green а много искам той да дойде първият път, а не някоя заместничка  Sad Sad ама искам Анди да е дева.. абе угодия няма  Mr. Green

# 500
  • Пловдив
Лоа ми то мъжа ми каза че и да искам да ги наритам,не мога да си вдигна толкова краката Mr. GreenПак никаква не са я свършили Crossing Arms
белверде да пази Господ да ми се налага да я оставя на Алф.По план ще ходи на градина,мъжа ми ще е в отпуска ,а и майка ми много ще помага.Тя е много тактична и казваше,че докато има друга баба в къщи не и е мястото и на нея там(неудобно и е просто),ама сега ще е по-различно.

То като се замисля майка ми готви страхотно и онова чудо можеше да излапва всичко докато се прибере детето от градина,ама сега нъц.Днес нали я похвалих че ходи да пазарува,ама тя май се запасява все едно война идва.Одеве домъкна 14 кг-ова диня Mr. Green,сигурно е взела възможно най-голямата.
 Еми  Hug,ще видим моята мома в петък колко ще я измери док.Миналия път 7 дена преди секциото измери Никита 2800 а се роди 3220.Така че тези грамажи не ги мисли много,колкото и да е добър докато не се роди бебето всичко е математика и параметри на ехографа Hug

# 501
За климатика - нашият стои на 25 градуса и е добре,не мисля да го спирам,ако е жега,заради бебето,просто няма да духа  в него,а и не мисля да изкарвам бебка на 38 градуса,ще излизаме по хладно.

Относно памперсите - мисля,че всичко е доста индивидуално и си е до кожа на детето. Аз пък съм доволна само от Памперс,сега ще видим как ще е.
Уфф ама днес ми е едно утрепано,а чакаме гости довечера и така да ме мързи Crossing Arms

И моята бебка е малка,но изобщо не се притеснявам,първия път родих съвсем доносено детенце,а тежеше 2200,така че изобщо не ме притесняват килограмите,след това си навакса за 2 месеца и си се изравни с другите дечица.
 Хубава вечер! Hug

# 502
Само да се похваля, че количката вече е сглобена и е прекрасна.

Може да е сглобена и прекрасна, обаче аз нищо не видях, тъй като нямам ФБ  Crossing Arms

Белверде, проблемът на Памперс е, че за БГ са правени незнайно къде и качеството им няма нищо общо с другите Памперс, а само цената  Twisted Evil Иначе и аз съм чувала, че Пуфис са по-добри от Памперс, а Либеро, отдавна го коментирахме, са си номер 1  Peace
А за починали бебета и разни такива препредадени и неясни страхотии - айде, няма нужда да задълбаваме и да четем, както казва Софи  Stop

Бюти, и аз искам дева, а мъжът ми още повече (ще ми станат 4 деви вкъщи  Joy) и казва да стискам кълките до 23-ти август  Joy

# 503
Момичета, мерси за отговорите за татковците Simple Smile Блонди, в чужбината ги тикат татковците в родилното, тук гледат как да ги изгонят  Naughty Моята доки, въпреки че ми е близка и подкрепя присъствиета на бащата ми каза, че най-вероятно по време на самото изгонване нямало да може да ми е до главата, защото ставало навалица. Не ми е ясно само защо навалицата е до главата ми, а не между краката ми, ама айде ... Wink За пъпна връв и кенгуру грижа докато ме шият ще се пазаря на място  Simple Smile
Елсън, взимат се 2 болнични за двама работодатели  Peace
За памперсите и аз съм за Либеро с две ръце  Peace Не са пропускали или запарвали. Peace
За температурата вкъщи няма да ви казвам  Mr. Green Зимата поддържаме 26-28 с парно, но ходим по потници и къси гащи. Най-много мразя да съм навлечена  ooooh! Само последната година пробвахме да живеем на по-ниска Т и оцеляхме. Може би ще повторим  Laughing За лятото - до сега винаги сме живяли без климатик и драми не е имало. В новото жилище ще имаме 2, но да видим колко ще се ползват Simple Smile
За срещата утре ще се опитам и аз да дойда, ако успея с времето (преди това ще ходя за мивка, лампи, стопери за врати и плочки за кухнята... ooooh!Simple Smile

# 504
  • До морето
Само да се похваля, че количката вече е сглобена и е прекрасна.

Може да е сглобена и прекрасна, обаче аз нищо не видях, тъй като нямам ФБ  Crossing Arms

Я, кажете как да кача снимка тук, досега не съм го правила  newsm78

# 505
е.. нещата от живота.. ако не ги прочетем тук - все някъде ще ги срещнем или както на мен ми ги казаха, въпреки че съм бременна  Mr. Green но някой път са полезни  Peace
Блонди, за съжаление не виждам как може да имаш девичка  Mr. Green трябваше да палувате с мъжо началото на декември като нас, че да хванеш девите  Mr. Green

# 506
  • София
Блонди, предричам ти, че НЕМА да стане да устискаш до 23-ти август! Сега дай на кака един сладолед! hahaha

# 507
  • София
Момичета,а аз имам голям проблем.Ако тръгна да раждам,когато всички са отпуска и само аз и татито сме си вкъщи-аз на кого ще оставям мъжлето  newsm78 hahaha Joy Той е като 2-3 годишно детенце-не може сам да си слага да папка,не може да си оправи бъркотиите сам,ами той милия ще умре от глад и жажда  Mr. Green
Нещо ми е разлигавено днес,след като знам,че дребната е ОК Simple Smile

# 508
Аз да попитам има ли мами, който да раждат в Майчин дом София? Аз днес си взех документите от там- едно направление и нещо надраскано на ръка, също именувано Направление. Да, ама сега чета в саита им :"3. Изследвания Wass, HbSAg - задължителни, HIV - пожелателно "  Някой има ли представа що за изследвания са тези?  Shocked Че те и за медиц. картон казаха, че не трябва, а тук пише да се носи ?

# 509
Блонди, предричам ти, че НЕМА да стане да устискаш до 23-ти август! Сега дай на кака един сладолед! hahaha

Joy Joy Joy Давам и два  Laughing

Лошичката, копираш линка от снимката в нета и го копваш между таговете имг, на долния ред втората иконка отляво надясно, точно над думата ново в червено се пада  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт