Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 575
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
Мисля, че писах по-назад. Изобщо не се чака за час - може от днес, за днес да влезеш.
Аз минах да си запиша час направо оттам, хем да видя как е кабинета - поканиха ме ако искам да вляза веднага.
Работи по ЗК, да, но имаше някакви реплики за това да мина на частно, ако искам.
Обяснява, но явно много зависи в какво настроение я хващаш. Като я помолих да повтори нещо или да обясни друго по-подробно, все едни физиономии, отговаряше ми едносрично и т.н... не ми стана приятно. Особено последния път се държа с мен страшно дръпнато.
И не на последно място - от няколко места ми я похвалиха, но аз не съм убедена в това колко добър специалист е. За две посещения ми изписа два пъти антибиотик, плюс куп други медикаменти, при положение, че каза, че имам съвсем леко зачервяване, дори не посмя да го нарече раничка (на шийката). Изследвания така и не ми пусна - никакви.

# 181
# 182
  • Варна
Момичета, ходихте ли при д-р Петкова (Улиана) ? Кога преглежда, обяснява ли, по ЗК? Чака ли се за записване на час?
Аз съм много доволна, нямам оплаквания. Най-после попаднах на свестен гинеколог   Praynig
Иначе за час останах с впечатление, че е препоръчително да имаш. Поне като я посетих последно ми каза следващия път да и звънна да ме запише за прегледа. Харесва ми много отношението и, не се притеснявам от нея, предразполага. За разлика от някои други, които направо те карат да се чувстваш неудобно, че ти се налага да ги посетиш  #2gunfire
До колкото знам е била началник на родилното отделение  newsm78

# 183
Да, майка ми ме е раждала при нея навремето Simple Smile

# 184
  • Варна
Да, майка ми ме е раждала при нея навремето Simple Smile
Да така е и като такава не можа да разпознае изчезващ плоден сак близо до оплодения сак ,по - късно разбрах че  това се нарича синдром на изчезващия близнак , и ме уговаряше да отида при д.р Давидков че той да каже дали да се прави аборт или не , но за целта прегледа бил 120 лв. и тя щяла да ме уреди , да мина по бързо при него че иначе много се чакало ... За огромна моя радост  се консултирах веднага с д-р Г.Георгиев  и в момента си чакам една малка госпожица така че аз не съм доволна от нея !

# 185
STARS_S добре,че на време си случила на АГ!!!
Някой знае ли д-р Бочева работи ли по ЗК в този Сити център на Брегалница?

# 186
  • Варна
Да, д-р Бочева работи по здравна каса.

# 187
май и аз ще се запиша при Бочева..

# 188
  • На брега на морето
Имам позната, която ходи при Бочева на ЖК. Доволна е.  Simple Smile

# 189
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Няма начин да не си доволна от Бочева,страхотна женица.

# 190
Здравейте и от мен  Grinning
Бременна съм в 10 Г.С и в момента посещавам д-р АГ Мариана Георгиева в ОБ Св. Анна Варна.
Нямам много впечатления от нея, а и не ми се чуди прекалено кой да води ЖК.Прочетох всичко по тази тема като публикации и както се предполага има противоречиви коментари и мнения Flutter
Дали някой може да сподели мнения и коментари за тази жена Rolling Eyes Ще съм много благодарна  Hug

Тъй-като това ми е първа бременност не знам кое е нормално или не да се прави и изследва.За момента имам 2 прегледа на видеозон и изследвания на кръвта.
 newsm78

# 191
  • ВАРНА
marina1985 , това е сестрата на д-р Евгения Георгиева, нали? Кабинетът е на ул. Илинден, зад яслата срещу Пикадили-Чаталджа.
Според мен няма място за притеснения. Тя не е ли от скоро лекар? Мисля си, че ако в нещо не е сигурна ще се допита до сестра си, която има доста опит зад гърба си.
Успех и съм сигурна, че си направила добър избор!

# 192
Дами, някой търсил ли тези дни Скочев за раждане? И на мен ми казаха, че е в болнични. дали някой го замества в окръжна  newsm78

# 193
marina1985 , това е сестрата на д-р Евгения Георгиева, нали? Кабинетът е на ул. Илинден, зад яслата срещу Пикадили-Чаталджа.
Според мен няма място за притеснения. Тя не е ли от скоро лекар? Мисля си, че ако в нещо не е сигурна ще се допита до сестра си, която има доста опит зад гърба си.
Успех и съм сигурна, че си направила добър избор!

Ами всъщност не съм сигурна дали е така, защото мен ме преглежда в ДКЦ 4 в Окръжна на 3-я етаж мисля беше. За други нейни кабинети не знам.Но честно казано си мисля че засега нямам причина да я сменям  Flutter
Но благодаря за коментара   bouquet
Единственото, което ме притеснява е че е млад специалист...2000 година е завършила обучението си и 2008 е специализирала...Това са да речем 4-5 години практика... newsm78

# 194
  • Варна
Аз не бих се притеснявала от това, често младите специалисти са много по-в час с новостите и много по-нахъсани да се усъвършенстват. Все пак зависи от човека де, нищо не съм чувала за тази лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт