Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 565
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, да попитам за д-р Станева от МД, за нормално раждане , да имате впечатления?  Rolling Eyes

# 61
Здравейте ,понеже темите са доста дълги и нямам време от работа да ги чета, да попитам за свестен гинеколог , работещ със здравна каса, ...не е за бременност , а за преглед.Ако е около Младост ще е чудесно, но не е задължително...
Моя приятелка е много доволна от Д-р Крумовски в Санита, аз съм ходила при Великова пак там, доволна съм, но е малко джаста-праста  Peace

# 62
Здравейте ,понеже темите са доста дълги и нямам време от работа да ги чета, да попитам за свестен гинеколог , работещ със здравна каса, ...не е за бременност , а за преглед.Ако е около Младост ще е чудесно, но не е задължително...
Моя приятелка е много доволна от Д-р Крумовски в Санита, аз съм ходила при Великова пак там, доволна съм, но е малко джаста-праста  Peace

В първият момент реших, че съм писала в темата и съм забравила  Laughing Също търся гинеколог по здравна каса, за профилактичен преглед, в същия район. От досегашните все не съм доволна. Била съм при Христова в Санита (освен всичко друго, чувам, че напоследък откъм хигиена при нея хич не е добре), при Бойка Терзиева също и няма да си я причиня отново.

Получих много добри отзиви от д-р Петкова обаче, преглежда в МЦ Младост. Мисля при нея да отида през седмицата, че от известно време "пропускам" годишните прегледи. Доколкото знам работи по ЗК. Добре ли обяснява, внимателна ли е? Изобщо впечатления от нея? Благодаря предварително.
  bouquet

# 63
# 64
Saudadе, ще следя за д-р Петкова. Аз пък си търся АГ за ЖК пак в района Peace

# 65
  • Варна
В Санита много им тесни чакалните и доколкото видях АГ с лични лекари наедно. Сега както се задава студения период и съответно повече болни - реших, че не е място където искам да ходя за ЖК. Аз се спрях на д-р Янчева, която преглежда във Владиславово.

# 66
dessita, права си за Санита Peace Ти доволна ли си от Янчева, как е при нея? Само при нея ли ходиш или и друг те следи?

# 67
Старлайт, пиша на лични първоначални впечатления от Уляна Петкова.  Peace

# 68
Аааа и аз искам  Rolling Eyes

# 69
  • Варна
Някой да знае дали д-р  Скочев води платени женски консултации и какви са цените.

# 70
  • ВАРНА
Някой да знае дали д-р  Скочев води платени женски консултации и какви са цените.

Когато забременях през 2009г, исках д-р Скочев да ми води ЖК (платени, защото той не работи по ЗК). Той ми отказа с мотива, че няма смисъл да плащам за изследвания, които ЗК така или иначе поема. Изпрати ме на ЖК по ЗК при негов колега от Окр б-ца (д-р Евгения Георгиева). При д-р Скочев ходех в началото на бременността и след 7-мия месец. След това той ми води и раждането. Тази комбинация беше добра за мен.

# 71
  • Варна
Здравейте, някоя то вас лекувала ли се е при д-р Бочева? В момента я посещавам поради възпаление на десния яйчник, който лекувам за втори път тази година. Първия път пак тя го лекува, всичко беше ок 3-4 месеца и сега пак съм с възпаление, на инжекции и хапчета. Имам чувството,че нещо пропуска и не мога да преценя дали да й имам достатъчно доверие и защо толкова време не мога да се отърва от това възпаление  Sad Confused

# 72
Д-р Петинка Цветкова има нов адрес (вече не е на ул. "Битоля" 1)- на партера в новата сграда на ъгъла на "Ген. Колев" и "Чаталджа". Входът е отзад, откъм градинката.

# 73
Здравейте, някоя то вас лекувала ли се е при д-р Бочева? В момента я посещавам поради възпаление на десния яйчник, който лекувам за втори път тази година. Първия път пак тя го лекува, всичко беше ок 3-4 месеца и сега пак съм с възпаление, на инжекции и хапчета. Имам чувството,че нещо пропуска и не мога да преценя дали да й имам достатъчно доверие и защо толкова време не мога да се отърва от това възпаление  Sad Confused

Иди и при друг лекар. Не ми се обяснява, дълго е, но имам лични впечатления.

# 74
  • Варна

Иди и при друг лекар. Не ми се обяснява, дълго е, но имам лични впечатления.

Естествено, че съм организирала посещение и при друг лекар, това, което ме интересува е наистина личните впечатления, а не съвети какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт