СЕга ходих на преглед и в АГ хем да видя условията....
За мен е най-важното обаче е да получа качествена услуга и здраво бебче,за това съм склонна да изтърпя за няколко дни обстановката,не съм на хотел все пак.Финансово не съм ограничена,не държа да са по каса ЖК,така или иначе ще ходя при Балев за ФМ.Струва ми се по-редно лекарят койте те следи да те изражда,затова в МД е голямо удобство че си има и лаболатория и ехограф,топло е( а неминуемо ще ми се налага да вземам и 4г ми дъщеря ако не е на градина,защото ми предстои от 4-ти до 9м да съм съвсем сама)....За д-р Георгиев от Аг чета много добри отзиви и имам препоръки от близки приятелки,но пък не води ЖК....Иначе живея до Автогарата и частният кабинет на ивайло ще ми е близо....Много се колебая,моля ако има наскоро раждали при Яков или такива които са раждали и в МД и в АГ / Окръжна и могат да направят адекватно сравнение между здравните заведенията/лекарите ще помоля да се включат. В АГ разбрах че секцио ( налага ми се по мед.причини) на Вип етаж е 1000лв,в МД е също 1130лв ако не се лъжа.Не съм привърженик на изнудването от акушерки/санитарки/анестизиолози и доктори и това ми допадна в МД - всичко си е открито не буташ на никого пари под масата.Но все пак инфото ми е отпреди 4,5г и за това време всичко се променя някои се опияняват от славата и "възможностите" си,стават по-небрежни,претупват нещата,отделно че какви ли не митове и легенди се носят ( и за трите болници всъщност) и затова ще се радвам на съвети и препоръки от последната година 

Това е личното ми мнение 
прасунчо , знам го този доктор бил добър
Но вторият път на консултациите бяха понамалили броя на прегледите при лекаря и повече акушерката следеше бременността,това казвам при положение, че не съм имала проблемна бременност.То може и по добре да е за бебчето не всеки път да се гледа на видеозон де, но пак казвам стига всичко да е безпроблемно. Може би ако има проблем се наблюдава и от лекаря по честичко. Доколкото знам д-р Бейлерян работи и в АГ болница та може и да се говори с нея там да е раждането, ако имате някакви притеснения спрямо Майчин дом.
Но вторият път на консултациите бяха понамалили броя на прегледите при лекаря и повече акушерката следеше бременността,това казвам при положение, че не съм имала проблемна бременност.То може и по добре да е за бебчето не всеки път да се гледа на видеозон де, но пак казвам стига всичко да е безпроблемно. Може би ако има проблем се наблюдава и от лекаря по честичко. Доколкото знам д-р Бейлерян работи и в АГ болница та може и да се говори с нея там да е раждането, ако имате някакви притеснения спрямо Майчин дом.
Това не е вярно, не работи в АГ болница! Да не би да ходи в Окръжна
Това не е вярно, не работи в АГ болница! Да не би да ходи в Окръжна 
Препоръчани теми