Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 615
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Където си поискам:)
Здравейте момичета, и аз чета отдавна. Мисля, че дойде време да си сменя и аз гинеколога. Бях бременна, но за съжаление почти в 22 г.с. направих спонтанен аборт. Бях с кървене от 3 месец, но бях успокоявана и убеждавана, че всичко е наред. Може би грешката е в мен, че ми беше 1ва бременност и , че бях леко наивна.. както и да е , не искам да се връщам назад. От скоро правим нови опити и ми закъсня и отидох на преглед(ехограф) и се оказа, че имам задържан фоликул ок 22 мм. и ми изписаха противозачатъчни хапчета. Започнах ги , но това означава , че сигурно ще се наложи да ги пия поне 3 месец.. което никак не ме радва. Та през това време искам да помисля за нов лекар. Като, че ли се спрях на д-р Г.Георгиев от АГ. Искам да помоля, който ходи при него да ми напише на лична кога е в кабинета си колко долу горе струва един преглед примерно ехограф или пък цитонамазка..не знам какво ще иска да ми прави. До колкото разбрах не преглежда по здравна каса? Благодаря ви много и успех:)  bouquet

# 121
Здравейте момичета,бременна съм в 9г.с. и понеже скоро трябва да се запиша на ЖК отново съм в чуденка кого да избера.Изчетох темите за варна от-до и ми прави впечатление,че в последните 2 теми от 2011 насам за Д-р Максим Яков не се споменава почти като вариант.Каква е причината - единствено високите цени в МД или и поради професионалните си качества?Аз 2008 раждах там,той ми следи цялата бременност ( безпроблемна),не е особено разговорлив,но честно казано имаше тогава и някакъв бум на бременни и имаше опашки пред кабинета,а сега - празно  newsm78 СЕга ходих на преглед и в АГ хем да видя условията.... Rolling Eyes ами разликата е огромна,да не говорим,че като видях цветнокожия контингент във фоаето и после само се чудих на това легло преди мен коя ли въшлива циганка е лежала  Embarassed Не искам нито да обиждам майките раждали в Аг,нито специалистите работещи там - просто сравнявам условията в двете болници,надявам се да ме разберете правилно - предполагам че всяка жена би предпочела чистичко,ново и уютно  Peace За мен е най-важното обаче е да получа качествена услуга и здраво бебче,за това съм склонна да изтърпя за няколко дни обстановката,не съм на хотел все пак.Финансово не съм ограничена,не държа да са по каса ЖК,така или иначе ще ходя при Балев за ФМ.Струва ми се по-редно лекарят койте те следи да те изражда,затова в МД е голямо удобство че си има и лаболатория и ехограф,топло е( а неминуемо ще ми се налага да вземам и 4г ми дъщеря ако не е на градина,защото ми предстои от 4-ти до 9м да съм съвсем сама)....За д-р Георгиев от Аг чета много добри отзиви и имам препоръки от близки приятелки,но пък не води ЖК....Иначе живея до Автогарата и частният кабинет на ивайло ще ми е близо....Много се колебая,моля ако има наскоро раждали при Яков или такива които са раждали и в МД и в АГ / Окръжна и могат да направят адекватно сравнение между здравните заведенията/лекарите ще помоля да се включат. В АГ разбрах че секцио ( налага ми се по мед.причини) на Вип етаж е 1000лв,в МД е също 1130лв ако не се лъжа.Не съм привърженик на изнудването от акушерки/санитарки/анестизиолози и доктори и това ми допадна в МД - всичко си е открито не буташ на никого пари под масата.Но все пак инфото ми е отпреди 4,5г и за това време всичко се променя  някои се опияняват от славата и "възможностите" си,стават по-небрежни,претупват нещата,отделно че какви ли не митове и легенди се носят ( и за трите болници всъщност) и затова ще се радвам на съвети и препоръки от последната година Hug

Извинете ме за дългия пост,исках да споделя нещата които ме тревожат и които са важни за мен,не държа на благи думи и мили очи,искам добър доктор,който си гледа работата  Peace
Никога не бих станала пациент в МД. Когато бях бременна с дъщеря ми заради проблеми лежах в АГ на 8 етаж. В съседнат астая лежеше момиче, пациентка на МД. Беше с високо кръвно. Отишла в МД където и следяли бременността и там я приели за лечение. След 5 дни лежане там самит лекари от МД я откарват с линейка в АГ защото не са били в състояние да се справят със ситуацията. В крайна сметка тези 5 дни престой в МД и забавяне се оказаха фатални за бебчето. "Пролежах" дъщеря ми в АГ, родих там /дори и не помислих за друга болница/ и сега живот и здраве второто ни детенце пак ще го родя там. Изберете сигурността и професионализма пред комфорта  Peace Това е личното ми мнение

# 122
И аз съм на същото мнение, че трябва да се избира сигурността за детето, отколкото комфорта. Аз да питам някой знае ли кога приема д-р Танев в АГ? Четвъртък или вторник беше и от колко часа, защото сайта не се отваря. newsm78

# 123
  • До морето
Д-р Танев преглежда всеки четвъртък

# 124
прасунчо да препоръчай ми ендокринолог  bouquet
 а по темата която разисквате по нагоре и аз потвърждавам за избора  на болница
- там където ако недай си боже нещо не е наред могат да реагират, аз родих в майчин дом , ами какво да ви кажа когато започнаха проблемите изобщо не ми беше до конфорт, паднах се в петък , персонала беше сведен до минумум и беше страшна работа.

# 125
  • ВАРНА
yasmina , д-р Николай Райков. Преглежда в медицински център Плюс (зад Общината). Работи по ЗК. Телефон 052 643333

# 126
Здравейте момичета, бихте ли ми казали какво ви е мнението за Юлия Бейлерян?Благодаря предварително!!!

# 127
  • ВАРНА
vizzy , по какъв повод искаш да ходиш при нея? Бременност? Профилактичен преглед?

# 128
vizzy , по какъв повод искаш да ходиш при нея? Бременност? Профилактичен преглед?

Извинавам се че не се поясних.бременна съм

# 129
  • Варна
В последните постове виждам негативизъм към Майчин дом, като място за раждане. Сигурно имате основателни причини при избор както на доктор, така и на клиника. Апелирам ви споделяйте ги конкретно, за да могат другите да преценяват по обективно нещата.
Важно е да се споделя. Знам, че всеки си има мнение и то може да е противоположно на друго мнение, но повече информация не е излишна.

Аз лично съм доволна от обгрижването в МД преди пет години, нямам основание да се съмнявам, че са направили всичко за мен и бебето. Засега не съм решила на сто процента къде ще раждам, затова следя темата...

# 130
Здравейте момичета, бихте ли ми казали какво ви е мнението за Юлия Бейлерян?Благодаря предварително!!!

bouquet прасунчо , знам го този доктор бил добър
  Юлия Бейлерян , аз съм с мн.добри впечатления , една приятелка ражда при нея и много ми хареса тази докторка

# 131

Юлия Бейлерян , аз съм с мн.добри впечатления , една приятелка ражда при нея и много ми хареса тази докторка
  благодаря за инфото   bouquet

# 132
  • Варна

И двата пъти раждах при нея. Много съм доволна мила, внимателна. И двата пъти секцио, шевовете ми са без грешка Wink  Но вторият път на консултациите бяха понамалили броя на прегледите при лекаря и повече акушерката следеше бременността,това казвам при положение, че не съм имала проблемна бременност.То може и по добре да е за бебчето не всеки път да се гледа на видеозон де, но пак казвам стига всичко да е безпроблемно.  Може би ако има проблем се наблюдава и от лекаря по честичко. Доколкото знам д-р Бейлерян работи и в АГ болница та може и да се говори с нея там да е раждането, ако имате някакви притеснения спрямо Майчин дом.

# 133
  • Wolwedans

И двата пъти раждах при нея. Много съм доволна мила, внимателна. И двата пъти секцио, шевовете ми са без грешка Wink  Но вторият път на консултациите бяха понамалили броя на прегледите при лекаря и повече акушерката следеше бременността,това казвам при положение, че не съм имала проблемна бременност.То може и по добре да е за бебчето не всеки път да се гледа на видеозон де, но пак казвам стига всичко да е безпроблемно.  Може би ако има проблем се наблюдава и от лекаря по честичко. Доколкото знам д-р Бейлерян работи и в АГ болница та може и да се говори с нея там да е раждането, ако имате някакви притеснения спрямо Майчин дом.
Naughty Това не е вярно, не работи в АГ болница! Да не би да ходи в Окръжна newsm78

# 134
  • Варна

И двата пъти раждах при нея. Много съм доволна мила, внимателна. И двата пъти секцио, шевовете ми са без грешка Wink  Но вторият път на консултациите бяха понамалили броя на прегледите при лекаря и повече акушерката следеше бременността,това казвам при положение, че не съм имала проблемна бременност.То може и по добре да е за бебчето не всеки път да се гледа на видеозон де, но пак казвам стига всичко да е безпроблемно.  Може би ако има проблем се наблюдава и от лекаря по честичко. Доколкото знам д-р Бейлерян работи и в АГ болница та може и да се говори с нея там да е раждането, ако имате някакви притеснения спрямо Майчин дом.
Naughty Това не е вярно, не работи в АГ болница! Да не би да ходи в Окръжна newsm78

Моя грешка МБАЛ "Света Анна-Варна" АД, АГ клиника - това май е Окръжна наистина

Общи условия

Активация на акаунт