Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 591
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Дива според мен, по-добре избери Симеонова, все пак тя е от специализирана клиника, не съм ходила при нея, но при Бочева съм ходила. За съжаление не за ЖК, защото при мен всичко приключи твърде рано. Ходих уж на профилактичен след К, а два пъти през 2 месеца ме изкарваше с възпаление на яйчника, а според друг доктор правя кисти. Не е особено разговорлива с ченгел съм и вадила думите понякога. От други съм чувала че е ок за ЖК, но при условие че бременността е абсолютно нормална и безпроблемна. Не дай си Боже има някакъв проблем не знам дали ще го забележи и реагира навременно. Така че според мен по-добрия вариант е Симеонова ако ще избираш между тях двете.

# 151
Аз пък не препоръчвам Симеонова. Бях при нея на ЖК, ако не си готов да си плащаш допълнително пари за видеозон не очаквай много. Иначе и се сърди "Ама аз нося отговорност!" Ами като носиш направи прегледа, ехографа е в кабинета ти, ама как нали се плаща! По време на консултация в стаята има още минимум 2-3 акушерки, които реално не правят нищо, освен да се взират в компютъра. Тръгвала съм си от преглед, без даже и да ме притеглят и после се ядосвам, че АЗ съм забравила. Постоянно те засипват с въпроси една през друга, тотално те объркват. Тонове се слушат с фуния. Абе ако не си съгласна да плащаш допълнително, не ходи там. Другата докторка не я познавам, не съм я чувала, но ако наистина жената гледа на видеозон всеки път съм за нея.

# 152
  • Варна
За разговорливостта на Бочева - писах, не знам и дали е най-важното. Колкото до проблемната бременност - в предишни, а и в тази тема много момичета са писали, че я препоръчват само ако бременността не е проблемна. Аз реших да се запиша при нея, защото мога да разчитам на още едно мнение (от приятел специалист, който за съжаление е в друг град и затова не ми е удобен за редовна ЖК). В противен случай, може би и аз щях да се замисля дали да съм при нея.

# 153
да, като   че ли този вариант е доста често срещан- лекар по ЗК за ЖК и отделно някой , който не е по ЗК. Аз поне винаги искам повече от едно мнение .

# 154
И аз винаги, когато се съмнявам нещо ходя при друг лекар, който не е по здравна каса.

# 155
 Здравейте мами и от мен.Преди около месец разбрах че съм бременна с второто си детенце и сега ми предстои избор на лекар за следене на бременноста ми и живот и здраве за раждането.Първото си детенце родих при д-р Заимов и съм много доволна но доколкото следя темичките никаде почти не е споменат а  на едно място прочетох че е вече пенсионер.Надявам се  да си намеря лекар който работи по ЗК и практикува в АГ т.к. със сигурност искам там да родя.  Embarassed но от прочетеното до тук  виждам че има добри отзиви за лекари които не са по ЗК. Записвам се да  следя темичката  и се надявам скоро да се спра на някой лекар  Rolling Eyes Peace

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 17:54 от desiii1587

# 156
  • Wolwedans
Аз пък не препоръчвам Симеонова. Бях при нея на ЖК, ако не си готов да си плащаш допълнително пари за видеозон не очаквай много. Иначе и се сърди "Ама аз нося отговорност!" Ами като носиш направи прегледа, ехографа е в кабинета ти, ама как нали се плаща! По време на консултация в стаята има още минимум 2-3 акушерки, които реално не правят нищо, освен да се взират в компютъра. Тръгвала съм си от преглед, без даже и да ме притеглят и после се ядосвам, че АЗ съм забравила. Постоянно те засипват с въпроси една през друга, тотално те объркват. Тонове се слушат с фуния. Абе ако не си съгласна да плащаш допълнително, не ходи там. Другата докторка не я познавам, не съм я чувала, но ако наистина жената гледа на видеозон всеки път съм за нея.
За д-р Симеонова не знам, но с д-р Цветков се познаваме, от един курс сме. Той също ходи 2 пъти в седмицата в Олимед и работи по здравна каса. Та от него знам, че шефката им- д-р Манастирска, ги дебне и направо им е забранила да гледат повече от 2 пъти на ехограф по здравна каса за цялата бременност. А те все пак са просто нает персонал, работят за заплати, нито сградата, нито техниката е тяхна... Каквото им наредят собствениците на МЦ, това и правят... Сори не е малко по темата, но ми се прииска да поясня... Peace Така е и в моята специалност, макар, че е доста далеч от АГ

# 157
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Отново да похваля Бочева.За мен беше много важно да ме гледа всеки път на ехограф.Няма да забравя първото и второто посещение при нея.Чувствах се леко неловко дали ще ме види на ехо.Първо мери кръвно и после на ехо гледа.Мен ми я препоръчаха тук от форума едно момиче.Не съжалявам.При една консултация,като ми измериха високо кръвно ме изпрати директно в АГ-то,даже ме предупреди изобщо да не се прибирам вкъщи ,а директно в болницата.Великолепна жена.

# 158
Горе- долу прочетох цялата тема, но не можах да се ориентирам. Може ли да ми препоръчате гинеколог за първи преглед за установяване на бременност (в 7 г.с. съм). Най- важно ми е да няма инциденти от сорта на грубо ползване на вагинален ехограф и инциденти след това... Вече на второ място може да е по ЗК, би ми било удобно ако е в центъра или близо до центъра на града. Също явно трябва да има модерна техника, за да не се стигне до резултат - нищо не се вижда. Д-р Бочева я запомних вече, дори бях се спряла на нея, уви поне 3 лоши отзива срещнах, освен многото положителни. Знам, че винаги има доволни и недоволни, но ми е много трудно да реша.

Благодаря предварително!

# 159
  • До морето
Препоръчвам д-р Георгиев от АГ-то, много е добър, освен това е супер внимателен, но той не работи по здравна каса. Петинка Цветкова има хубава апаратура, но за нея съм чувала, че малко претупва нещата, понеже има много пациенти. Ако е само за установяване на бременност, може и при двамата, а пък после да си търсиш някой да ти я следи  Wink

# 160
  • Варна
Аз бих препоръчала д-р Славчев - преглежда в петък и събота в МЦ Света Анна, в двора на ОБ. Вече неведнъж съм споделяла впечатленията си за него, с една дума - перфектен.

# 161
Първата бременност бях при Цветкова- да много е любезна, но освен че все нещо ме шашкаше и изписваше по няколко лекарства от които се оказа, че няма нужда да се пият, само 1 ехограф й е безплатен и оттам нататък всеки месец даваш по 30лв. за ехограф.
Ако искаш да не плащаш допълнително(а само при нужда от второ мнение на добър лекар) и всеки път да те гледат на ехограф знам за Славчев, Бочева, Елена Димитрова(Еквита). За всеки един лекар ще намериш и добри и не толкова добри отзиви.

# 162
  • ВАРНА
pina, д-р Скочев?

# 163

Какво за него?  Simple Smile  Кажи нещо, по ЗК ли е или не, къде преглежда, явно си доволна щом го препоръчваш.

Благодаря на всички за вниманието! За ЖК още не мисля, не съм стигнала до там. Дано да стигна и дано се ориентирам добре.

# 164
  • ВАРНА

Какво за него?  Simple Smile  Кажи нещо, по ЗК ли е или не, къде преглежда, явно си доволна щом го препоръчваш.

Благодаря на всички за вниманието! За ЖК още не мисля, не съм стигнала до там. Дано да стигна и дано се ориентирам добре.

Да, доволна съм  Simple Smile Спокоен и обясняващ.
Не, не работи по ЗК. Преглежда в мед.център "Д-р Цолов" на Генерал Колев (до кметство Приморски).
Бях точно в 7 г.с., когато ходих при него за първи път и за установяване на бременност. Прегледът не беше с вагинален ехограф.
И разбира се, че ще стигнеш до ЖК!

Общи условия

Активация на акаунт