Йоркширски териер 3

• 166 315
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
milenkaa_ не го казвам с лошо, но това са последствията при повечето кученца, които са купени от борса. Ветеринарите са ти го казали, да те подготвят, понеже болестта е много страшна. Аз от сърце желая на бебчето да се оправи и те съветвам да потърсите сметка на зоомагазина/борсата, от която е взето кученцето. Съвет за нещо, което е толкова сериозно не търси във форума. Специално за това можеш да разчиташ само на добри ветеринари. Ти от кой град си?

# 676
От София съм, сега където я водим може да се каже че са много добри, но мисля да я заведа и на друго място при човек които лично познавам и знам как се държи и какво знае за животинките.
Иначе говорихме с човека от който я купихме, предложи ни да ни върне парите или да ни даде друго здраво кученце, но въпроса не е там.. Всички кученца които са били при нея са добре, майката също е добре..

# 677
Знам, че не е въпросът в парите, но именно това не трябва да се случва. До колко няма проблем с майката и останалите кученца няма как да знаете. Парвовирусният ентерит е много заразна болест и освен, ако бебето не се е заразило по време на престоя си при вас, не виждам как по друг начин няма да са болни останалите, които също са без 3 ваксини . Наистина много съжалявам за това, което преживявате ти и семейството ти. Ако се решите и на друго мнение, ще дам координати на моите ветеринари.

# 678
Току що се върнахме от ветеринар, би и 2 инжекции за да не се обезводнява и ни даде едно хапче което да го разтворим, отделно довечера ще я заведем до дома му а и бие инжекциите. Обнадежди ме но да видим.

# 679
  • морето и сините вълни :)
Какви са симптомите на тази болест?Как разбират за нея ветеринарите.
Елфадора-виждам всичко аз,а Еуфория моментално я познах...хихи.А майка ти има ли сайт с тези дрешки.Дай на лични че да не "рекламим" тука Mr. Green

прочетох в нета..
Миленка,много гадно миличка...успех дано се оправите.Стискам палци.
Моммичета -аз да питам нещо но без да ме съдите Simple SmileНие сме били 3 ваксини,по принцип в тези ваксини включва ли се и парвовирозата или тя е самостоятелна /отделно/по желание? newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 16:15 от ani-bani

# 680
Симптомите са повръщане и разстройство, а иначе се прави тест подобен на този за бременност о когато покаже две чертички не е на добре.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 09:28 от milenkaa_

# 681
Zdraveite,purvo iskam da se izvinia za latinicata no ne mi raboti klaveaturata.Vchera si vzehme bebence na 50 dena,kazaha che veche bilo zahraneno no neiska da iade,kazaha mi che triabva da mu smesvam RC  s detska kasha sluncnho,no toi blizva malko i zabiva mucynka v kupata pretisniavame che nemoga da go nahrania,molia daite niakakvi suveti.

# 682
ipppi и нашата не искаше да яде, и започнах да и правя половин супена лъжица кисело мляко и гранули и си похапваше.

# 683
Миленка - много съжалявам за мъките,които преживявате  Sad Единственото,което мога да ти кажа е,че наши приятели взеха кученце с парвовироза,но се излекува, така че не губи надежда и дано оздравее  Praynig Другото ако искаш ще ти кажа една от най - добрите ветеринарни клиники.  Hug

# 684
Мен малката много ме обнадежди днес.
Добре че на време смених лекаря, наистина всеки ден минавам по 20тина километра но си заслужава ако бяхме останали при предишната кученце вече няма да имам. Лечението се оказа много адекватно изчисти и се корема, избистри и се акито, спря повръщането стана малко по жизнена. Лекаря изключително мил даже не ми взе пари а ходих и до тях за да и бие едната инжекция. Като цяло добре че има хора като него, които си обичат професията а не като онази докторица дето правят всичко за парите!

# 685
milenkaa_ Радвам се, че има подобрение при вас  Hug Хора предлагам, за да изглежда още по-добре темата и да бъде по-полезна, да споделяме и от какво сме доволни-храна, козметика, ветеринари и тн и да не влизаме само за въпроси. Аз започнах да храня с Артемис и съм много доволна. Кучето я яде с апетит, и понеже разделям на два приема, излапва лакомо всичко за отрицателно време.Баща ми се шегува, че тя е най-добрият дегустатор, защото е много капризна що се отнася до ядене. Никакви колбаси не яде, освен чисто месо и всичките салами, кренвирши и производни ги подушва и си врътка дупето. Акито и е хубаво и твърдо, има много енергия и най-важното е, че започна да влиза във форма, че много се беше ошишкала от рояла последните месеци. От 2,9кг при последно претегляне беше качила на 3,5кг, а иначе тя си варира между 2,9 и 3,1кг.  Скоро ни предстоят пълни изследвания и кастрация и силно се надявам да запазим нормално тегло след нея.

# 686
  bouquet Здравейте, току що се регистрирах във форума, да се похваля и ние си имаме от 2 седмици бебе, вече сме на 2 месеца и половина, изчела съм всички теми до момента, много се радвам като гледам как си говорите и си показвате снимки на малките душички Simple Smile . Всички са много сладки и красиви, още разузнавам как работи форума, и по късно ще пратя снимчици от нас, ще имам и много въпроси, но знам, че вие ще ми отговорите с любов, поздрави от нас на всички Вас Simple Smile

# 687
Здравейте отново, по принцип имам един въпрос, аз оставям малката за 3 часа на ден някъде сама, но ми се налага в други ден (сряда) да пътувам по работа и няма да ме има сутринта от 8 до вечерта до към 5, та въпроса ми е има ли проблем да я оставя за толкова дълго време сама, другия вариант е да я взема с мен, но ще слизам от колата насам натам и се притеснявам да не настине,първо си мислех да я взема с мен но сега много вече се замислям да я оставя във вкъщи, ще се радвам да ме посъветвате как да постъпя, лек ден от нас  Hug  Hug  Hug

# 688
  • Варна
Здравейте отново, по принцип имам един въпрос, аз оставям малката за 3 часа на ден някъде сама, но ми се налага в други ден (сряда) да пътувам по работа и няма да ме има сутринта от 8 до вечерта до към 5, та въпроса ми е има ли проблем да я оставя за толкова дълго време сама, другия вариант е да я взема с мен, но ще слизам от колата насам натам и се притеснявам да не настине,първо си мислех да я взема с мен но сега много вече се замислям да я оставя във вкъщи, ще се радвам да ме посъветвате как да постъпя, лек ден от нас  Hug  Hug  Hug

И моя бяс е на същата възраст и всеки ден е с мен. Има си чанта и го разнасям навсякъде, облечен е с топло пуловерче и досега вече 2 седмици така (предпочитам да не го оставям сам вкъщи, под контрол е постоянно-нали се учим на хигиенни навици Simple Smile и засега много успешно!). Без проблем си стои в колата по половин - един час, когато се налага да ходя по работа. Вчера дори си направихме разходка около час из морската градина, в чудесното време - то е грехота да го държа затворен и да чакам да стане на 4 месеца. Здравичък е и му се отразява добре ранната социализация  Wink

# 689
addissta, ако не греша на 2,5 месеца нямате 3 ваксини. Нали не го пускаш на земята?

Общи условия

Активация на акаунт