Йоркширски териер 3

• 166 318
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ! Честитка на Лифи  Hug   
Mimitootvr,Бяла Орхидея,Roniboni,Elfadora - Прекрасни кучовци  Heart Eyes
 Аз искам да ви питам за чиповете.Вярно ли е,че нанасят някакви вреди върху кучето и излъчват вредни лъчи или нещо такова ? Утре ще ходим да слагаме,та се интересувам  Simple Smile

# 661
Темата за чиповете е много обширна и има много статии "за" и "против". Тъй като в България още не им работи системата и аз лично не виждам смисъл от чипирането, само защото някакви идиоти са решили, че ще налагат глоби за нечипирани и все пак кучето ми е чипирано. Дано проработи някой ден тази прословута система, за да помага на собствениците на изгубени кучета и намаляването на популация на бездомничетата. От всички изследвания(проучвания) правени за чиповете, няма клинично доказателство, което на  да доказва вредността на чиповете. Има редица проучвания за връзките между туморите и чиповете, но няма 100% клинично потвърждение. Все пак замислете се за всички онези кучета, които излизат чипирани от развъдниците. Дали развъднчик, който е хвърлил 15 годишен труд, за да създаде едно кученце, би го чипирал, ако има риск за него. Но аз не съм специалист и не мога да се изкажа, но ако си решила да чипираш не ти препоръчвам статиите в нета. Чиповете не излъчват вредни лъчи, това не е gsm  Mr. Green

# 662
Elfadora Благодаря за бързия отговор  Hug Ходихме,сложихме чипа и всичко е наред.Надявам се да не причинява никакви вреди  Praynig

# 663
Аз като чипирах моето, вет каза че на някаква немска овчарка, чипа излизал от кожата, и го слагали 2-3 пъти. Ние за сега нямаме проблем, чипа си е вътре Simple Smile

# 664
Здравейте и аз ще се присъединя към вас, днес мъжът ми ми подари мини Йоркширски териер. Кръстихме я Джиджи, няма толкова сладко същество.
Искам да попитам само, някакви идеи как да ги свикнем  с котката, и той не е толкова голям на 9 месеца е но посяга да я бие ?

# 665
  • морето и сините вълни :)
milenkaa_  честито  bouquet
Ама при вас голяма веселба се задава-котка,куче и след 9 месеца бебе Laughing
Браво.Много се кефя на такива хора.
Момичета аз имам проблем с моята Джесика.Не иска да си яде гранулите-сега съм и купила една консерва с меце и мачкам 2-3 месца и смесвам с гранулите и всичко омита.Но ако е само гранули-категорично отказва.
Другия проблем е че беше свикнала да пишка в банята на памперс-но от около месец реших да прекратя с памперсите и да пишка  направо в банята.Да ама не -започна да пишка иза цялата къща-пак започнах с  наказания и попляскване.И след това продължава да си върши работата в банята-до средата на деня...абе голяма драма.Някой има ли от кучешките тоалетни? newsm78

Само да допълня че и нашата Джесика понамирисва когато пишка-явно и се мокри козинката на дупето.Та по този повод днес реших малко да и я взема с ножицата.Н се получи никак професионално но до мессец два ще ходим на фризьор то е ясно

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 22:34 от ani-bani

# 666
Благодаря Ани, за ходенето на хигиенен памперс на мен във ветринарната клиника ми дадоха едни капки от които са капе по 2 3 на него и привличат кученцето да ходи там.

# 667
Миленка,аз отдавна действам с капките-беше се научила.Но се прави на ударена сега от време на  време Simple Smile

# 668
Моля Ви напишете името на тези капки, да пробвам и аз.

# 669
Gabinova  Puppy Trainer се казват тези които ние взехме.

# 670
Те са еднакви ...по принцип при нас имаше ефект но след като махнах памперса ефекта малко отшумя Tired

# 671
Ето две нови снимки на  Jay-Jay Simple Smile и Честита Баба Марта!!!  Heart Eyes

# 672
Елфадора-да не би случайно Еуфория да е модел на дрешки а йоркита?
Видях ви във Face-то  Mr. Green
Веднага я познах  bouquet
Грациела-много сте сладки  bouquet

# 673
gratzziella това бонбонче е като плюшенко  Hug

ani-bani ахах как си я разконспирирала. Тя е модел на дрешките на майка ми, тя има фирма за дрешки, но умишлено не съм споменавала, за да не се сметне за реклама.

# 674
Вчера ходихме на лекар и се оказа че е болна от Парвовироза, лекарката едва ли не ми каза че е по голяма вероятността да умре от колкото да оживее. Биха и 6 инжекции + 1 подкожна за да не се обезводни. Вие имали ли сте проблем с тази болест?
Особенно както съм в момента така ми бошуват хормоните че само седя около нея и плача..  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт