Йоркширски териер 3

• 166 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Veseto_ , заповядай -  http://www.yorkibows.com/page.php?section=hairdresser&page=main
Информацията постоянно се актуализира.

Онзи ден трябваше да му давам хапче за вътрешно обезпаразетяване. Докато беше гладен (преди вечеря), викам ще го излъжа, и ще го хапне. Уви. Сложих го в парче кашкавал и го омете за секунди Simple Smile)  Нямам търпение да се затопли и да се постригваме. Чак на мен ми става горещо като го видя с тази грива Simple Smile

# 646
Днес моята капризна госпожичка прояде отново кучешка храна. Говорила съм много строго с всеки един член на семейството да не подхвърля храна от чинията си на кучето. След продължително гладуване днес си изяде гранулите Еукануба смесени с малко Про План и лъжичка пастет за кученца. Омете всичко! Много съм щастлива! Купила съм по 100 гр. от почти всички марки сухи храни за малки бебета кучета, за да намеря храната, която ще яде. Луда станах.
Направихме продължителна разходка и след това яде като невидяла.

Появи се друг проблем. След като я изкъпах, видях че козината й е покрита с пърхут. Сега ще прегледам темата, че си спомням че пърхута вече беше дискутиран. Инак дали, защото не се хранеше хубаво не качила много. Почти на 5 месеца е, а е само 1 кг. и 600 гр. Взела съм я за мини куче, но се надявам да стане 2кг или още по-добре 2,5 кг. Искам да заобли ръбовете малко, че като я облека прилича на пинчер. Simple Smile

# 647
Здравейте,
ето две снимки и от нас, че отдавна не сме качвали, а Бъфи си расте...

Приятен ден на всички!

# 648
  • Страната на чудесата
Бъфи е истинска прекрасница Heart Eyes На колко стана?

# 649
Мерси  Blush И Рая е прекрасна и много нежна. Бъфи след седмица става на 6 месеца и е точно кило над нея  Grinning

# 650
  • Страната на чудесата
Всъщност, не е важно толкова теглото, колкото кученцето да е здраво и да е пропорционално, за да можем да се радваме едни на други Hug
Нашата мома се разгони, на 8 месеца. Видях, че се катери на плюшеното си прасе и остава следа, но не е като кръв, а по-скоро като по-тъмна урина newsm78 Освен това и има няколко аварии извън памперса, които се чудех защо се случват, като от дълго време ходи само на памперс, а то вероятно е свързано с нейният любовен период Laughing

# 651
Roniboni много сте сладки    Hug

И две снимчици на Еуфория

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 02:06 от Elfadora

# 652
 Ех, красоти  Hug,напълниха ми душата- да са ви живи и здрави !!!

# 653
Добро утро на всички!

Elfadora, голяма красавица е тази Еуфория и как позира само  Hug

Бъфи много трудно успявам да я снимам, но то май с всички е така. Въпреки това, ви призовавам да качвате снимки на своите любимци, защото така темата става наистина красива  Heart Eyes

Аз да ви кажа къпя Бъфа /както я наричам на галено/ на 6-7 дни. Тя никога не мирише, но козината й ми се струва замърсена, на снимките е точно преди къпане, ама знам ли, дали ще успея да я снимам след къпане  Joy. Мисля следващата козметика, която ще й купя да е на Pure Paws, обаче шампоан, балсам и спрей = 110 лв

Приятен ден!

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 10:00 от Roniboni

# 654
Като гледам тия снимчици моята Дея ми изглежда като бавноразвиваща се. Бъфи на  Roniboni е само с 26-27 дни по-голяма от Дея, а вече има прекрасна козина и кукуригу. Що се отнася до козметиката на  Pure Paws, аз също мисля да я закупа, за да не ми излезе 100 лв. на веднъж ще я купувам на части 1 месец шампоан, на другия балсам и т.н. Днес моята маймунка пак не иска да си изяде цялата дажба храна, но видях че са й паднали 2 зъбчета. Може и повече, но не дава да й гледам в устата. Вероятно смяната на зъбите я правят злояда в момента

# 655
Чудя се има ли някаква разлика между йоркширите по принцип. Има един магазин за италиански обувки, в който има снимки на манекенки, които държат йоркшири. Едната манекенка държи сребрист йоркшир, а другата по тъмен с кафяво по главата.

Другото, което ме терзае е дали Дея прилича на йоркшир. Тя не е от развъдник, така че се води подобие на йоркшир. Кучето на мои приятели също не е от развъдник и съответно също е подобие на йоркшир, но дали заради това че е внесоно от Унгария изглежда малко по различно. Муцуната му е много къса и въпреки че има кукуригу не могат да му се видят очите. Той е един месец по-голям. Прилича горе долу на този http://www.topobiavi.com/data/adv_images/17022/p_17022036_thumb.jpg Кафявото по муцунката му е по-светро по скоро бежово, и ушите са му бежови чак сивеят. На Дея кафявото е като кестен и на ушите й е такова.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:47 от Бяла Орхидея

# 656
Ех, че сте красиви всички  Hug  Не ми е ясно как позирате така успешно, ние не успяваме, Ето и нас - 10 месеца, минали един хм....любовен период съвсем скоро. Не зная за нея или мен беше по-неудобно. Иначе аз къпя на 2 седмици, т.е. само след като се разходим навън. Заради разгонването последния месец си стояхме вкъщи, около 10-ия ден и слагам сух шампоан само. Чакаме да се оправи времето и пак да си тичаме на воля. Засега довиждане от нас   bouquet

# 657
Ние станахме на 2 годинки на 15-ти .Малко с закъснение качвам снимка на рожденичката,която хич на стоя мирна и снимката се размаза Confused.Аз по принцип трудно успявам да е снимам - ами изобщо не стои мирна.

# 658
Страхотни сладури са всички. Момичета дайте малко практически съвети, как точно се използва този сух шампоан. Купила съм го от няколко месеца, и като го  гледам  не ми е ясно как да го използвам - да го посипя ли , разтърквам ли го - как после пада, как точно става? И ние сега не излизаме навън, че при нас са минусови температури и всичко е в сняг, но пак си го къпем иначе от пишкането понамирисва.

# 659
Аз я подмивам, особено заради разгонването с моя интимен гел (предположих, че и за нея става).  Сухия ни шампоан е като пудричка, напудря се, чакам малко да поеме, после разтърквам и разресвам. Става пухкава и ухаеща страхотно. Но не го използвам повече от 2 пъти месечно, и то само в студените месеци.

Общи условия

Активация на акаунт