Йоркширски териер 3

• 166 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
desi26i , заведи го доктор задължително, възможно най-скоро. Комбинацията от двата симптома не ми звучи добре. Ако е безобидно, супер, но ако е нещо по-сериозно, да вземеш мерки навреме.
И ни дръж в течение.

# 76
на мен ми се е случвало, беше хипоглекимична криза. Случва се често при тях по време на рестежа.
Задължително на лекар, като цяло ще се възстанови бързо, но не е много хубаво това състояние.
(ако е това) малко захар във водата известно време няма да навреди, ако кучето е склонно към хипоглекимични кризи докато израства.
разбира се само споделям моя опит, единствено лекар може да определи какво му е на кучо.

# 77
И на мен като хипоглекимия ми звучи това състояние.
desi26i  заведи го на лекар най-добре.
Ще чакаме новини  Hug

Аз да се оплача - закачи ни се кърлеж.За първи път ни е .Бяхме на разходка в южния.Хубаво че Деската /дъщеря ми/ го откри .

# 78
  • Страната на чудесата
Здравейте! Може ли и  аз да се запиша при вас, за да ви намирам по-лесно? След около месец очаквам да вземем у дома и нашата госпожица йоркшир, но преди това искам да ви помоля за впечатления от ветеринарни клиники, а ако са и в близост до Младост(София), още по-добре! Благодаря Ви предварително!

# 79
Здравейте! Може ли и  аз да се запиша при вас, за да ви намирам по-лесно? След около месец очаквам да вземем у дома и нашата госпожица йоркшир, но преди това искам да ви помоля за впечатления от ветеринарни клиники, а ако са и в близост до Младост(София), още по-добре! Благодаря Ви предварително!
Добре дошла при нас  Hug
Аз съм доволна от Син Кръст в този район .имат и сайт- напиши го в търсачката и ще ти излезе Peace

# 80
  • Страната на чудесата
 gery_djor , благодаря ти за препоръката Hug
Намирам координати на клиниката само в Панчарево Thinking

# 81
gery_djor , благодаря ти за препоръката Hug
Намирам координати на клиниката само в Панчарево Thinking
е да,ама ако живееш в младост 4 си за 10 мин с кола  .Имат 20 % отстъпка за клиенти на зоомагазина им - аз пазарувам от там.

# 82
Здравейте,
От една седмица и аз си имам бебе йорки, момиченце на 2месеца и 20 дни. Сложихме му втора ваксина във вторник. Имаме обаче голям проблем. Страшно много мирише на куче. Все още не съм го къпала заради ваксината. Имам познати с йорки, но изобщо не миришат. Ветеринарът ми каза, че като го изкъпя 2 седмици след ваксината няма да мирише. Вярно е , че развъдника от където го взех, всички кучета миришеха така. Всички кученца живееха на поляната в отделни клетки по породи. Но аз за първи път виждам йорки да мирише така.

Моля ви, дайте ми съвет. Ще се от мирише ли като го изкъпя?

Благодаря ви!

# 83
Не виждам къде е проблема да го изкъпеш и преди ваксините. Алфи беше къпан преди тях.  Peace И да ви е честито бебето.  Hug

# 84
Благодаря! Не мога сега да я изкъпя, защото във вторник и сложихме втората ваксина. Ветеринарът каза, че може чак след две седмици. Sad

# 85
Първо ще ти кажа - аз като взела Ники - донесла я в дома и първо какво направила - изкъпих я Peace
Второ - нещо малко страно ми звучи това с къпане след 2 седмици newsm78

И трето - различни кучета в клетките - май говориш за борсата, а не развъдник. И нищо страно, ако кучето ти смеска от пинчер с йорки (така правят за для стават по-малки бебета) - и тогаво може да мирише - нали само йорки имат коса, а другите кучета нормална кучешка козина Thinking

# 86
Благодаря! Не мога сега да я изкъпя, защото във вторник и сложихме втората ваксина. Ветеринарът каза, че може чак след две седмици. Sad
Здравей  и добре дошла при нас Hug
Моят съвет е да не е къпеш.Ако толкова мирише има едни пияни за сухо къпане-пръскаш и после забърсваш и става супер  Peace

# 87
то не проблем, как да я "измиеш" - проблемният въпрос - що така мирише кученце Thinking

# 88
Благодаря ви момичета! Wink

Видях ги тези сухи шампоани, но един флакон струва 28 лв.  Shocked Това са много пари за кучешки шампоан, а аз вече съм и купила течен. Потърках и тялото с разтвор на оцет и миризмата леко намаля, но на мен още ми мирише на куче.  Sick Всъщност миреше точно като храната, която яде -роял канин. Ще потърпя още една седмица и два дни и тогава хубаво ще я изкъпя. Всички ми казват ще тогава няма да мирише. Имам няколко познати с йоркита долу горе на същата възраст и изобщо не миришат. Умишлено съм ги душила и нямат никаква кучешка миризма. Дано да изчезне, защото си взех йорки точно защото не расте над 3 кг, не мирише и не му пада козината. Иначе е страшно забавна и игрива  Joy, но само вечерта когато всички сме си вкъщи. През целия ден си спи сладко в кошчето.  Peace

# 89
докато чакаш 2 седмици - измий му "мустаци" - може наистина попила козинка храна (миризмата и) и мирише Peace

Общи условия

Активация на акаунт