Майки лесбийки?

• 87 008
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Сопот, Пловдив
Но пък на вас не ви пречи да се опитвате да наложите мнението си, че това е отклонение.  Simple Smile Да не говорим колко черти се приписаха  в темата на хомосексуалните, слагащи всички под общ знаменател, което е смешно, имайки предвид, че няма как да познавате всички хора с такава ориентация.

# 1 696
Rois, какво е хомосексуалността като не е най- малкото "отклонение"?

# 1 697
  • Galaxy 13197853088
"Нормалност"  по хомосексуалистки.

# 1 698
  • Сопот, Пловдив
Хомосексуалността е един от видовете сексуална ориентация, това, че не е най-разпространения вид, не я прави отклонение.

# 1 699
Хомосексуалност

Интересно ми е Снеже,
ти всичките ли хора които срещаш разпитваш за сексуалните им навици?
Защото хората с различна от хетеросексуалната ориентация не са си го татуирали на челото.

И още веднъж да повторим, да речем детето ти се сприятели с друго момче или още по-добре момиче ти задължително ли ще проучиш сексуалността на родителите на приятелчето (интересно как? особено ако не са "открити"),
и наистина ли смяташ, че открито хомосексуална майка/двойка са по-вредни от прикрит хетеросексуален семеен мъж примерно с девиации, за който дори не може да ти хрумне за навиците му???

# 1 700
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вие пък ще се избиете заради глупости! Всеки си казва мнението, лошо нЕма.
В тази тема отдавна не е важно да си кажеш мнението, а да покажеш на другия колко е прост, че не го споделя Tired.

# 1 701
Хомосексуалността е един от видовете сексуална ориентация, това, че не е най-разпространения вид, не я прави отклонение.
Разбира се, че не това я прави отклонение и това, че съществува.
Хомосексуалност

Интересно ми е Снеже,
ти всичките ли хора които срещаш разпитваш за сексуалните им навици?
Защото хората с различна от хетеросексуалната ориентация не са си го татуирали на челото.

И още веднъж да повторим, да речем детето ти се сприятели с друго момче или още по-добре момиче ти задължително ли ще проучиш сексуалността на родителите на приятелчето (интересно как? особено ако не са "открити"),
и наистина ли смяташ, че открито хомосексуална майка/двойка са по-вредни от прикрит хетеросексуален семеен мъж примерно с девиации, за който дори не може да ти хрумне за навиците му???
Определено се предпазвам от тези които са си я "татуирали на челото".
Не проучвам ничия сексуалност, но определено не желая да имам проблеми. Родителите на момичето не са ми проблем при случай, че децата са при мен. Тези родители да си трошат главата сами.
Нямам навика и не желая да сравнявам с по- лошите неща.
Най- добре е семейство мъж/жена/ дете. Всеки на мястото си.

# 1 702
  • Galaxy 13197853088
Няма безкрайна нормалност
Има отклонения от нормата,
хомосексуализма си е такова
отклонение, колкото и да ви
искате да е норма.Въпроса е
как да бъдат нормализирани
за да се избегнат страдания.

# 1 703
Няма безкрайна нормалност
Има отклонения от нормата,
хомосексуализма си е такова
отклонение, колкото и да ви
искате да е норма.Въпроса е
как да бъдат нормализирани
за да се избегнат страдания.

Това вече го изяснихме. Дека е Иран... Гарантирано излекуване чрез обесване.

# 1 704
  • Galaxy 13197853088
Що пък да те бесят, след лечението ще бъдеш съвсем нормална.
Ще те обесят ако извършиш престъпление.

# 1 705
Не толкова отдавна един пич с мустачки се опитал да излекува света от всички различни от неговия мироглед,
ама на, накрая той е свършил с отрова, куршум в главата и тялото му е било изгорено с бензин

# 1 706

Ти чувал ли си за излекуван хомосексуален човек?

Специално за тебе ше предложа в номинациите категория "Лесбийка на годината" и ще те номинирам.

# 1 707
  • Galaxy 13197853088
Така казаха  Crossing Arms
Президента им го заяви, защо да не им вярвам?

# 1 708
Така казаха  Crossing Arms
Президента им го заяви, защо да не им вярвам?

Flutter  Много си ми бил доверчив ти.

# 1 709

Вече го писах това:

Punishment for mosahegheh (lesbianism) is 100 lashes for all individuals involved but it can lead to the death penalty if the act is repeated four times.

Наказанието за връзка с жена е 100 удара с камшик, а при 4 "инцидента" жената може да бъде осъдена на смърт.

Общи условия

Активация на акаунт