КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
                 Откраднах си минутка и реших да ви понагледам! Laughing
                 Тук отново напича и то доста яко!Все поглеждам за дъжда ,ама....нъц!Не се задава поне в момента!
                 Малкият зет е кацнал в Швеция и там Т 18 градуса и дъжд вали.Добре,че си е сложил дрехи,че от жегата тук там му изглежда още по-студено! Laughing
                 Зачезвам,че работата мен чака! Wink

# 646
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,  Hug
Благодаря ви за топлото посрещане!
За срещите във Варна задължително се обаждайте, там съм.
Ето и вица за вход:
Един гражданин отива при шефа на полицията да подава оплакване и му се казва да почака защото има учение.
Докато чака във фоаейто чува някой да вика “Карноба-а-а-ат” и вижда как 10 полицаи с куфари профучават излизайки от едната стая и влизат в другата. След 5 минути същите полицаи тупур-тупур отново профучават от едната стая в другата. Това се повторило още няколко пъти и едва тогава гражданинът бил поканен да влезе при шефа.
От любопитство гражданинът попитал какво е било това учение, а шефът отговорил :
- А, нищо особено, тези полицаи в понеделник ги пращаме в командировка в Шумен, но в Карнобат ще сменят влака, та тази седмица репетират.

Tani-ta живея в ж-ка Св. Иван Рилски или иначе казано около Мол Варна.
Задължително ще се отчитам редовно, сега съм сравнително свободна т. е.  не съм на работа и ми остава време за социалната мрежа. Simple Smile
Нели и аз те Hug. Децата са живи и здрави това е най-важното, а какво е разстоянието в наши дни, има скайп има и чартърни полети. Ще се видите скоро.
Аз днес съм на тема сладко от сини сливи. Заредила съм две тави във фурната и вече 2 часа го пека. Мисля да го изключа сега и довечера да го доопека. Напоследък започнах да правя сладката на два етапа, като че ли стават по бързо. А след това ще изпържа тиквички да занеса на кърмачката, че малкия явно са го хванали коликите и здраво поизпотява майка си и баща си.
Лек и прохладен ден на всички Hug Hug Hug

# 647
Ето ме отново  тук !
Дидка,Роси ,Иви , ega mega  благодаря  ви  Наистина излязох за да не рева като магарица в празната къща Вече се чухме В 10.30 часа си бяха в Цюрих  ,а в 12 вече в Нюшател Първо се зарадвах че  ги чувам ,после пак си поплаках защото малката казвала " У са дядо и баба? Искам а ла мезон дядо и баба"т е "Къде са баба и дядо ?Искам в къщи при баба и дядо!"
Милата тя още не осъзнава че е на 2200 км ..от тук
 Днес не ми се прави нищо и затова,няма и да приготвям вечеря ,защото и в хладилника от вчера  е пълно...Сложих Изаура да изпере ,след като вече  всички са по къщите си и  ще си почина малко  доде я чакам
ega mega пропуснах да те поздравя !Надявам се  скоро да се видим !Честито ти внуче !
Сега ще кача малко снимчици в албума си от  ваканцията с внучката

# 648
Привет девойки Hug

Добре дошла при готините бабетки Ега Мега HugДа ти е живо и здраво внучето,да расте щастливо и радостно под грижите на всички ви , за ваша гордост и радост.

Нели мила,  децата ти са "на един телефонен звън разстояние"Да са живи и здрави,домъчнее ли ти,   само с едно натискане на копчето на скайпа ти се явяват насреща,усмихнати , щастливи.Това са разстояния които се предоляват Peace

Останаха още две седмици до започване на новата учебна година(тази година "умниците" отгоре взели най тъпото възможно решение, което е толкова безпочвено и безмислено)да открият учебната година на 27.8 вместо на 1.9.  А  като  се има предвид че от средата на септември започва кръга на есенните празници, така че един месец децата повече почиват отколкото учат, пък съвсем не схваща тъпата идея Sick Rolling Eyes :

Пожелавам ви приятен, прохладен, релаксиращ уикенд мили ммомичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
Кариии Hugздравей и на теб !Благодаря -знам си аз че като споделя  ми става по леко от подкрепата ви  Hug Hug Hug
Момичет пак ли е сменена паролата или името на албума Не ме пуска да вляза ??? newsm78

# 650
Нели,опитвай,ще "захапе" Grinning

# 651
Иви ,опитвам ама неще и неще ... Grinning Я пак на лични  ми  я дайте да видя същата ли е е потребителското име също Впрочем аз съм с нов комп и затова я нямам запаметена.. Embarassed

# 652
Нели,разгледах снимките,голяма сладуранка е внучката ти да ти е здрава и щастлива! babydust7

# 653
Добро утро Simple Smile
Сладък и много успешен ден!

# 654
Добро утро,момичета! Hug
Роси гребнах си медец,благодаря LaughingКъде сте момичета,ех отпуска отпуска.  car003
Моите мъже ме събудиха рано,всички са ловджии ,а днес се открива лова На слука! newsm10
Ето едно кафе  за отскок Laughing

Приятна събота! Hug

# 655

Привет и от мен Simple Smile

Днес деня предразполага да се излегнеш на удобно местенце и да помечтаеш Heart Eyes
Как ми се иска наистина да се случи - а аз имам куп задачки за правене, но ... от утре  newsm44 newsm44 newsm44

Хубав ден и приятни почивни /работни/ дни

# 656
Ето ме и мен  ,да се разпиша!
Днес  небето се е захлюпило ,но пък е мнооого  удобно за почивка
Свърших ежедневните задължения -прах ,чистих ,сготвих и в очакване на дедичко за обяд седнах при вас !
Много е рехава посещаемостта но така е в отпускарско време ...
Иска ми се и аз да имам отпуск  и непременно да съм ето тук в тази къщичка Желаещи да ми правят компания ??

# 657
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте, момичета!
То верно като съм в отпуска и времето лети. Хващаме се с Криско, за по-направо минаваме през другия край на града да вземем и Анжелка и излизаме в парка. Оня ден стигнахме през парка до Дунава и като тръгнахме покрай него, вървяхме, вървяхме.... на едно място гледаме, че се слиза до сами реката и има майки с деца. Та слязохме и ние, топнахме крачета, Криско се уби да хвърля камъчета, а Анжелка да събира огромни черупки от миди. После се изкачихме по едни стръъъъмни съпала и се озовахме пред къщата-музей на баба Тонка. Та имаше и културна част. Снимах ги, но нито Галена, нито Мелчето имат блутот (те смъкват снимки с кабел) и не мога да ги смъкна от тел. Е, като се прибера в Кубрат ще ги смъкна.
Днес съм във Възраждане при Мелчето и ще остана до понеделник-вторник. Пък после може и да се прибера малко в Кубрат.
Ега Мега добре дошла и от мен! Вицът е трепач, не бях го чувала. Да ти е живо и здраво внучето! Гледам във фейса, че и Дидка е във Варна и се замислям сериозно. На Мими й вадили май вода от коляното и две сряди подред ходи на инжекция във Варна. Едната сряда мина и остава следващата. Покани ме да отида с нея и да съберем варненската група, ама то работен ден newsm78 та се чудя....

# 658
  Янче,хич не се чуди ами хващай  пътя и идвай ! LaughingКато чета колко готино си изкарваш с внуците  пак ми се плаче ,нищо че преди половин час бях в скайпа с внучката Как протяга само ръчички  да я взема,но...все още  е далеч времето за телепортации,някой ден когато тя стане баба може би....
Ох,деди спи а мен не ме свърта и тук почти не пишете...
Сега ще метна да направя белени  домати консерва.Деди ходил на борсата и  ги видял по 0.50лв/кг сорта рома -много едри и читави, та взел 10 кг Много ги използвам през зимата Казват че от сушата тази година рано ще свършат и няма какво да чакам още,щом сега са на добра цена Докато кипне водата ,за да ги пусна и обеля ,надникнах тук  доде си пия следобедното кафе  Simple Smile
Ето и за вас !

# 659
  • У дома във Варна
 newsm44 Давайте момичета да се събираме. Не забравяйте че сега е отпускарско време, та може и да се съберат повече хора.
 А ще може ли и на мен да изпратите паролата за албума, че хем да ви видя пък и аз дано успея да пусна някоя снимка   (нали все още съм новобранец  Grinning)
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт