КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Изпратих ти

# 661
  • Кубрат/ Пишурка

Нели, извинявай за моята несъобразителност - натъжих те! Но какво да се прави, никой не знае къде ще го завее вятърът. Аз съм щастлива, че моите щерки и двете са в Русе. Като ми домъчнее,  хващам автобуса и след час съм там. Но за сега при теб и скайпът е разрешение. Ами я си представи, ако беше като едно време само с домашните телефони hahaha

# 662
  • У дома във Варна
 Hug Благодаря!
Разглеждам ги вече. Мноого сте готини, наистина сте КГБ та. Нямам търпение да се запознаем наживо, във Варна, а защо не и в национален мащаб.   bouquet
Ще се помъча и аз да побликувам снимки, дано се справя  Thinking
Благодаря още веднъж rimar !

# 663
Ехоооо ... , момичета  Hug привет ! 
Днес сте малко повече пишещите........
Започна да ми става неудобно , че често пиша и дано не ви досаждам....
Нели  HugЕлиа ще порасне още малко и  ще започне да  стои по цяло лято при баба и дядо...  Ще дойдат и други внуци , и къщата ви все ще е пълна. Едно ще си отиде , друго ще дойде..... hahaha Видя ли как ти направих плана .... Joy hahaha hahaha hahaha Споко , Нелка , все пак са в Европа.
Янче Hug радвам ти се  как се забавляваш с малките сладури.  Да ти са живи и здрави !!! family
 Ега Мега Hug наистина всички са готини. Аз също много искам да имаме национална среща , та и аз да се запозная на живо с момичетата. Още с никой не съм се срещала. От Пловдив няма никой от групата. Сега се надявам с Танчето от Варна да се видим , ако минават през Пловдив. Да сме живи и здрави , ще се срещнем.
Римар Hug, кученцето ти е много сладко. Аз пуснах една снимка и на моето пухче , но много бързах и не  у спях да избера точната снимка Laughing
Ивче Hug , на  ловджиите раниците пълни ли са? Мезето за бирата готово ли е  или ти си  се подготвила за всеки случай hahaha
Другите момичета  Hug Hug Hug Hug, липсвате ми....... !!!! Laughing Laughing Laughing
 Приятна и спокойна съботна вечер на всички !!!!  love001  love001  love001 Kissing Heart

# 664
  Янче, не мила  просто  ви се радвам че сте заедно Такъв е живота ,не знаеш в коя от шайбите  си ,ще те завърти Права си за скайп ,добре че вече и телефоните са с него та дори само като виждам че "свети зелено"   и са онлайн значи всичко е наред и винаги мога да  звънна
Ега Мега  дано си се справила и си качила и твои снимки та да се разпознаем .Ох,направих част от белените домати  и пет бурканчета с пукани чушлета  Останалите -утре ,че се поизморих
Сега ще вечеряме и после ако не се загледаме в някой филм ,пак ще погледна тук  Grinning
Роска ,писали сме заедно ..
Права си за внуците ,но нали тази ми е първата и...ще свикна сигурно ,когато се пръкнат и други рожбички тук в България на малкото ми момче Ееех само да сме живи и здрави !

# 665
Здравейте,момичета Hug
Тук такъв порой се изля,че направо ни удави,даже прокапа в къщи-ужас.
Роси,аз за всеки случай направих кебап.Връщат се с пълна раница,а вътре царевичка hahaha
Къде ви е улова?Еми-и-и-и няма,Тошко ударил един пъдпъдък и те не могли да го намерят  Joy
Отивам да си търся филм
До скоро  bouquet

# 666
Аз вече гледам" Сервитьорката" по БТВ- става !
В рекламната пауза  ви пожелавам Лека и спокойна нощ Тази вечер тук е прохладно ,както написа Иви за първи път от три месеца  валя !Ще се спииии Grinning

# 667
  • София
Да се обадя, че не съм се разписвала скоро.
Снощи след дъжда излязох да разходя кучо. Водя го винаги на повод, той се дръпна нещо напред и не можах да о удържа. Подхлъзнах се на мокрото, паднах, едвам ме дигнаха съседите. Сега коляното ми е подуто и леко ожулено, а лакътя доста ожулен. И двете болят,  парят и едвам съм спала нощес. Омръзна ми тоя помияр - приемам всякакви предложения да го ликвидирам. Само да напиша - 2 кутии локум изяде и нищо му няма. А уж било сигурно отравянето по този начин.
Днес доста се мотах насам-натам. КУпих и 5 кг домати, та сега варя смлени в бурканчета от детска храна. Едвам си свивам ръката, но това е положението.
ega mega, аз не разбрах как се казва внучето.
А и Пламен от вчера има още една поредна племенница - Даная, та снощи се омота порядъчно.  Laughing

# 668
Айша,ето една народна рецепта,може да ти помогне.
 Обелете и счукайте една глава лук, посолете я обилно. Добавете две счукани маслини, или малко зехтин. Наложете и превържете удареното коляно за през нощта

# 669

Здравейте! Hug

Янушка, идущата сряда  15 август, Успение на Пресвета Богородица, е Ден на Варна, мисля, че е почивен ден за града ни.
Пък и аз няма да съм във Варна, ще ходим на гости при наши приятели от  Пенсионерския клуб в Нови пазар.
Ще съжалявам много, ако се срещнете без мен.
Мимито само още веднъж ли има идване във Варна?

Айша, лошо си се подредила! Дано бързо да ти отмине! Hug
Аз нали не обичам и се гнуся от кучета и котки, не мога да ти дам съвет как да се отървеш от твоя, ама махай го по-скоро, че той твоя само грижи ти създава- гризе, лае, разходки, пострижки....и т.н....

Уж сме във ваканция от Клуба, но вчера и днес имахме много задачи, които днес към 19 часа приключиха с почерпка! Събрахме се по работа пет дами, купихме си това-онова /от аперитива, та чак до сладоледа/, че като му седнахме в двора на нашата председателка под асмата, та "ха наздраве" с ракийка и салата домати откъснати от корена, и нали сме си все хористки, докато не изпяхме целия репертоар на хорчето ни, не мирясахме! Дъжд ни заваля, влязохме вътре и пак продължихме, добре че мръкна, та да си тръгнем! Много ги харесвам тези "дамски сбирки"! tooth

Във Варна след дъжда захладня, добре че вчера ходих на плаж, водата беше мнооооого топла, но имаше вълна и не стоях много.

ЛЕКА  НОЩ !

# 670
Привет девойки Hug

Добрутро,хаиде на кафенцето  Simple Smile

И ние искаме дъжд, искаме ама нема и нема да има #Cussing out

За нас седмицата почна,дечковците още спят, но така е като го карат до към 12.Май от другата седмица строг режим ,че по другата вече почват училище.

Нищо ново наоколо.Няма и нищо интересно за писане.

Айша как са ти контузиите?А за кучо,нямате ли някой с двор, да се пазят взаимно?

Приятна неделя на всички ви мили момичета.

# 671

Урааа за първи път да мога да ви поздравя първа с Добро утро !

Хахаа не успях !Кари ме изпревари ! Кари  Hug

# 672
                Добро утро и от мен! Hug
                И при мен нищо интересно за писане! Crossing Arms
                Айша,при мен с кучо се занимава милото та не ми се налага да го водя!Пък и той нали си е порода , която събира овците все се върти около нас и дебне някой да не изостане от строя! Mr. Green Изобщо не тича напред,а се върти около нас.Правили сме си експерименти и един от нас изостава ,кучо се връща и отляво-отдясно докато не застанем един до друг и тогава тръгва до нас спокойно. Laughing
                Преди малко зайо нападна милото,че се появи на терасата без храничка  Mr. Green Изправя се на задни лапи и с предните те дърпа за крака докато не сложиш това ,което иска! Laughing
                Лек и спокоен ден на всички и благодаря за кафенцето на Кари и Нели!  bouquet

# 673

Добро утро момичета !  Hug Hug Hug Hug
 Мислех си , че вече сте си изпили всички кафето , а то какво се оказа  Laughing
.....

Да ,..... но не успях  да съм първа hahaha
Кари Hug
 Нели Hug изпреварихте ме.
 Аз станах рано и направих мекици на малките със сладко от малини и айрян , Приготвих им масата  и седнах спокойно да си изпия кафето с вас.
Айша , много лошо кучо те е подвел. Аз съм писала една рецепта в нашите за натъртено с варен 
ориз , може да я прочетеш и ако искаш я направи. Ефикасна е.Бързо оправяне , че морето те зове.
Таничка Hug : как хубаво  си я карате под асмичката  по женски с ракийката и прясно откъснати домати от двора.... ,като в приказките е. Продължавай в същият дух !!! 
 При нас  поваля и е хладничко. Така вече ми харесва , диша се по спокойно.
Хубава и релаксираща неделя момичета ! Hug  love001 newsm44
Дидиа Hug писали сме заедно... Laughing

# 674
  • София
 Добрутроо.
 Айша знам ,колко те е яд на помияра . Ако намериш начин го сподели ина мен ,че и аз извих от кучета и котки. Пакости без брой,унищожиха ми цветя и всьо.... Cry
 Дано бързо ти преминат контузиите. То не вали ,не вали ама сега пък прекалено. Угодия няма.

Общи условия

Активация на акаунт