КГБ=Клуб на Готините Баби - 124.

• 75 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Може да е летния вирус. Остави го на диета, така организма по-лесно ще се справи.

# 496
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Може да е летния вирус. Остави го на диета, така организма по-лесно ще се справи.

Възможно е и това , но пък тук медиците казват ,
че все още не са регистрирани вируси. Знам ли ги.
Питаме аптекарката колко пъти е повръщал от нощеска до момента викам 4 пъти
и тя като се озъби , трябвало веднага на лекар да се заведе. Тука са такава паника ,
но пък може и да са сиправи. Гледат здравето на хората и да няма гладни. За това шапка им свалям , де. За сега вече е с цвят малко по бузките , дано мине , че и той се измъчи , не мигна
нощеска. Сега играе и детско гледа.

# 497
Привет  девойки Hug Hug

Честити  рожденните дни  на

БОРИ  на Танитка
ЯВОР  на Ивлин
АННА  на  Тути

ДА сте живи, здрави, винаги усмихнати и успехите във всичко да са ваши постоянни спътници

Жабче, Краско по добре  ли се чувства вече Praynig

Ние от сутринта излезнахме с щерката уж да сменим една рокля ,а се върнахме с няколко блузи панталони и намквоси.Но така е когато се изчаква края на сезона и уж настъпват големите намаления, но всичко на всичко купуваш неща на реална и подобаваща цена ,а не  на  надути баснословни цени с 70% в повече Simple Smile
Трябваше и малко да заредим и хладилника, да приготвим прослувутуте шницели Joy Joy Joy но по нова технология и гледай ти как изхвърчал деня newsm78/
А след ремонтите, смената на много неща спонтанно или дълго мислено,става все по голям кеф в къщи.Сега само да успея да възобнова и градината си, Praynigи ще съм радостна.Майче, индришето , заедно с разни други стръкчета са ми накиснати в една чаша , зелени и ароматни и чакат малко да се поокопити почвата, че както бехте писали и бурените изсъхнаха Mr. Green

Роси, блазя ви за хубавите ви балкански преживявания Simple Smile

Яжка как е Софи Hug

Ох то стана ферман, ама след почивката трябва да си почина, та се оттеглям за малко

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 498

Жабче, Римар, Макавели, Фури, Гъбче, Джили, Иви, Роси, Диди, Каролинче, благодаря ви! Heart Eyes Hug
Благодаря ви и от името на Бори и  на майка му! Laughing
Дано чудесните ви пожелания се сбъднат!  newsm10
Прочете ги и много се зарадва, като се прибере майка му и тя ще ги изчете "от край до край"! Laughing

Иве, честит рожден ден на сина ти! newsm51
Много здраве, много щастие, много любов и късмет в живота! newsm10
Весел празник и наздраве! cheers

Сега разбрах, че и при Тутулина има празник! Laughing

Тути, честит рожден ден на Анна! newsm51
Желая й здраве, щастие, любов, късмет, от всичко по много! newsm10
Весел празник и наздраве! cheers

Жабче, дано Краско вече да е добре! newsm10
Щом си гледа детското и си играе, на оправяне е положението, ама нали трябва да ти се свива понякога сърцето, и то като си сама!  Вирус ли, що ли, да бяга далече! Hug

Прочетох поздравленията към рожденника ни във фейса, от съученици и приятелчета, всичките са много хубави, мили, но от едно момиченце много ми хареса и не мога да не го споделя с вас- "бъди жив и здрав, все такъв умен и готин, да си останеш все такъв ПЕКАН и все същия ПИЧ!"
Кога пораснаха тези деца, бе! newsm78
Да ни са живи и здрави! Все забравям, че колелото се върти по-бързо от колкото ни се иска! Laughing

Приятен след обяд на всички кагебейки! Heart Eyes

# 499
Момичета.. Hug ето нещо освежаващо  в този горещ  петък !

Тути Hug да ти е здрава и щастлива Анна !!! Весел празник !!! newsm59 newsm59 newsm38  bigdance2 Tada  ura smile3510
 Кари... Hug , приятно ми е да те видя на хоризонта ! Grinning Радвам се , че си отпочинала и освежена , без болки в крака !
Жабче Hugскорошно оправяне на Краско !
Танче Hug.. децата ни пораснаха вече и са оправни... Laughing hahaha
Приятен следобяд !!!

# 500
Краско е бодър , не е унил някакъв ,но в рамките от 2 до 3.30ч.
 2 пъти повърна течностите дето е пил. Сега изцедих половин лимон и раздедих
1 към 1 с вода. Дадох му 1 суп. лъжица , да видим до кога.
Чакам да стане 6 ч. и да ходя да взема ампулите - натриевия цитрат. Peace
Дано се унесе как е полегнал и гледа тв и да поспи , че дали и 3 часа сън има.

Taнче , пораснаха децата. Вече любовни трепети ги тресът.  Laughing

# 501
  • София
 Да се включа спешно за Жабчето. Давай глюкоза както ти еказала Дидия. Ние слагаме свещички вомитосхил на децата . Помагаи този лек казан ми от медицинско лице:вземат се две чаени чаши с вода. В едната се сипва 1 с.л сол в другата една с.л захар ипрез 10 мин се дава по 1 с.л ту от едната чаша ту от другата. На времето спасих павел от болница като му давах пак на 10мин. стар компот от череши по 1с.л
 Не давай повече от глътка вода ,защото пак ще повърне.
Да са весели ,здрави и щастливи тримата ни скъпи  рожденници- Бори,Явор и Анна.

Аз изобщо не мога да припаря до компютър ,така че ....,когато тогава.

# 502
Ето съм.
Цял ден се ,,щуркам'' насам-натам, работа не свърших кой-знае колко, ама пак се изморих Embarassed.
Бабешка ми работа,  затова си давам малко почивка при вас. И добре, е влязох, то сме имали още поводи за празнуване
Ивлин, честит рожден ден на Явор!

Тути, честит рожден ден на Анна!

Момичета, да ви са живи и здрави  децата и само щастие и успехи да има в живота им.
Да ви радват и да се гордеете с тях и за напред.

Жабка, как е Краско? Стопирахте ли повръщането?

Танитка, наистина е ,,страшен пич'' Бори! Боже, толкова ли бързо растат децата и как ли изглеждаме в техните очи newsm78  То дъщеря ми, когато говори за някого, казва ,,такъв СТАР като теб", та какво  остана за поколението на внуците.

Кари, добър шопинг сте направили Grinning И аз днес,  вървейки по кварталния ни търговски булевард Simple Smile за малко да ,,забърша'' една тунико-рокля. Ама толкова ми харесааа, едвам се устисках да не я купя, а тя освен за моренце, май за друго  не ставаше, много лятна, та чак плажна, за рокля къса, за туника дълга .... Ама ...геройски издържах изкушението Wink Joy... До следващото ми излизане ...

Роска, как сте по Пловдив, жега голяма, нали? Бягайте по вилите, а и писанката водете да не я мислиш.

Оставям ви, като ви пожелавам хубав следобед и вечер и приятни събота и неделя!

Докато пишех Жабка и шпунц ( шпунци  bouquet, моля те, извини ме, че те пиша с малки букви, имам проблем с клавиатурата) са писали.
Жабче, дано до вечерта стопирате повръщането.
Представям си колко си притеснена.

# 503
  • София
Тути,
Честит рожден ден на Анна! Желая и здраве и всичкото щастие на света!

# 504
# 505
Шпунц , благодаря! Hug
За момента положението е спокойно , ма водя ли зор и това ще давам.  Peace
Компот нямам , ма ще купя после един.
Пие му се плодово мляко на завалиичето , ма знам , че не трябва като е така.
Нищо не е ял , след още малко ще го натисна да хапне малко сухар.

# 506
  • София
Честит рожден ден на Бори,Явор и Анна!Бъдете здрави,радвайте се на живота и постигайте успехи!

Кари,благодаря,че питаш.Софи е добре,дано е улучила тотото! Още нищо не се знае.
   Жабче,вирусче е това.Но ще мине,най-много до утре вечер.
   Шпунц,чудех се що не пишеш.Но са ти много компютърджиите вече  Joy
   Джили,чета те и ми пълниш душата-все едно си пред мен.
   Здравче,къде си?

Момичета,предлагам за националната среща да се ориентираме към селския туризъм.Цените са най-ниски.Ето оферта: http://www.hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=47130

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 19:08 от Яжка

# 507
Одеве докато пишех последния си коментар ,
се сетих , че имам светена водичка в хладилника. Та го наплисках , измих му очите ,
накарах го да пиине 3 глътки и не знам от к'во , но вече 30-40 мин. спинка сладко.
Суеверие , не суеверие , аз вярвам в тез неща.
Всеки му се радва , уж има конче и оче на ръчичката ...
Джили , надявам се да е по-добре като се събуди.
Помолих съседката да отиде да вземе от аптеката ампулите ,
пък дано не се налага да ги пие.
Яжка , тука си твърдят , че няма вирус , но е сега съседката каза ,
че и други деца и възрастни се оплаквали.

# 508
Яжка офертата е супер Joy Joy Joy

# 509
  • София
Яжка офертата е супер Joy Joy Joy

И на мен ми харесва този вид туризъм.

Общи условия

Активация на акаунт