Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 521
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

Докато си пием питието от Канти, да погледаме Джансел  Rolling Eyes На мен ми е интересен в тези кадри Peace

И на мен ми беше интересен Джансел, като погледах снощи малко от епизода.
Появата му беше като пролетен бриз на фона на леко мудната първа серия. Laughing
Другите не ме впечатлиха особено засега, но пък все пак е първа серия и после
се надявам да поразгърнат действието.
Джансел обаче си е на мястото в тази роля на режисьор - учител. Peace
Дамата се опитва да говори на някакъв селски диалект, режисьорът я хареса и
й предложи да се снима във филм, а предполагам по-нататък ще се опитва да
я обучава на говор и обноски, ще й помага да стане изящна дама и звезда в киното,
като междувременно двамата ще се влюбят. Laughing
Изобщо вървим не към ЛП 2, а към ПС 2. Laughing
Надявам се да направят интересен сценарий, а аз си ги обичам приказките за
Пепеляшка в различните й варианти и бих го гледала като се понатрупат серийки. Hug

# 616

Надин, благодаря ти   bouquet за този откъс от ЛП 2. И на мен ми беше интересен Джансел тук. И аз като Фанче ще почакам да се понатрупат серии и ще ги изгледам накуп. И понеже сме на олимпийска вълна - това е от мен

Таня  Hug Луис Армстронг § Ирландско кафе =  newsm10

Скрит текст:

# 617

Приятна вечер на всички  Hug Hug Hug Hug

# 618
Като няма новини и нови интервюта (а то и какво  толкова ново да кажат нашите любимци, ако няма специален повод) феновете и жълтурковците си ги измислят. Аз попаднах на едно старо интервю на Туба, което е твърде познато (преди бях направила само резюме, защото беше като под индиго ooooh!), но има малко различие в подредбата на въпросите и някои нюанси. А и винаги има нещо, на което не си обърнал внимание или не си разбрал - сега си изясних, например, защо я питат за Кенан - имаше слух, че той бил обиден от отказа й Peace
Та ето го интервюто - не е задължително да се чете Mr. Green

“Аз не се влюбих в съпруга си от пръв поглед.”

Според нея Кенан И. (Езел) е най-добрият турски актьор за момента. Тя отказва да повярва в цитираните думи на М.Й. (Демир) срещу нея.  Любовта на арабите към нея е прекрасно нещо.

Т.Б.: Аз не се влюбих в съпруга си от пръв поглед; имаше специална химия м/у мене и Джансел Е. (Мурат оджа)
Т.Б. стана най-популярната и известна звезда сред турските актриси в арабския свят, след като се разбунтува в “Аси”, което буквално за една нощ я превърна в икона за арабската публика - “не само със своята неподправена и нежна красота, но и с превъплъщението си, направено с очевидна лекота, с деликатността и сърдечността си” по думите на феновете й, а те са многобройни!  Сега тя си възстанови името “Ламис” (името й  от “Под липите”) в “Пленителката на сърца”, която печели огромна популярност. В този сериал играе с Дж. Елчин. Какво  ще каже нашата току що омъжена гостенка  в това специално интервю?

Нашата турска гостенка, която се отказа от модния дизайн, за да се посвети на своята истинска страст да играе, откри една нова любов този път от плът и кръв в лицето на Онур Сайляк, с когото се ожениха през юли. Туба, която е известна с  голямата си резервираност по отношение на личния си живот, този път не използва правото си на вето върху въпросите ни, а  говори за любовта си, за съпруга си, макар и лаконично. Първо, ние се опитахме да разберем къде се крие тайната на популярността й в арабския свят:

Какво е за Вас да сте символ в арабския свят, където публиката дори не знае езика Ви? Каква е според Вас тайната?
- Главната причина е, че историите и проблемите, които се разглеждат  в турските сериали не са свързани само с турския народ, те преминат граници и засягат и народи, които са с подобна култура и усещания. Според мене това, което се предлага от тези проекти грабва вниманието и чувствата на хората в страните от Средния Изток, особено арабите. Освен това, ние живеем в един и същ  регион и имаме същите чувства, същите проблеми, живеем в подобни условия и следователно емоциите и историите, показвани в нашите сериали са универсални. Що се отнася до мене, голяма чест е за мене да бъда обичана от арабските хора и да се  възползвам от тази значима подкрепа извън моята страна. Това е като благословия.  От цялото си сърце благодаря на всички ви.

Според Вас, дали турските сериали щяха да спечелят този  успех, ако не бяха дублирани на арабски?
- Честно казано, не  мога да дам мнението си  по въпроса. Аз съм туркиня и познавам много добре спецификата на аудиторията в моята страна и какво става с представените проекти там. Но не познавам арабите, навиците им да гледат TV, не знам  как те се справят с нашите сериали и не знам дали те биха имали успех, без да бъдат дублирани на арабски.

В предишно интервю за  Snob Magazine, казахте, че бихте искали да научите арабски, имате ли още това желание?
- В действителност, аз все още не съм започнала да го уча  формално  – много труден език е! Но аз знам някои думи и кратки изрази и изречения.

В същото интервю, споменахте, че сте вземали уроци по пеене за вашата роля в “Пленителката на сърца”, имате ли намерение да станете певица, парарелно с актьорството?
-Аз съм първо и последно актриса и възнамерявам само да играя. От друга страна, няма нужда да ставам певица, защото има толкова много талантливи и професионални певици, които имат прекрасни гласове.

“Демир” или “Мурат оджа”?

“Достатъчно интелигентна съм да разбера, че красотата сама по себе си е нищо и няма стойност”  

“Аз не познавам арабите, навиците им да гледат TV, не знам  как те се справят с нашите сериали”

“Аз не съм получавала предложение да играя в съвместен арабско-турски филм, но въпреки това приветствам идеята.”

За “Пленителката на сърца”. Намирате ли, както го сториха арабските зрители, че е имала естествена химия между Вас и актьора Дж. Елцин -“Мурат”?
- Да, вярно е, особено на екрана. Химията между актьорите е много важна за всеки проект , тъй като без нея зрителите няма да ни повярват и проектът няма да има успех.

От друга страна, има фенове, които предпочитат тандема Ви с М.Й. (Демир)  и смятат, че той е бил по-успешен. Вашият коментар?
- Историята на сериала “Аси”, в който играх с М.Й. , е съвсем различна от  “Пленителката на сърца” с Джансел,  а образът на “Демир” – от образа на “Мурат”. Освен това двамата актьори се различават един от друг по характер и по начин на игра. Лично аз обичам и се привързвам към всеки образ, който пресъздавам и всяка роля, която играя.

Какво ще кажете за напрежението между Вас и М.Й. (Демир) предвид отрицателните му коментари за Вас? Още ли продължават? И защо според Вас, той е казал тези думи?
- Не съм чула, нито прочела нищо негативно от негова страна срещу мене от всичко, каквото е споменато, казано или приписвано му. Но мисля, че той е актьор-професионалист и не би изрекъл  подобни негативни неща.

Ние чухме за  съвместен арабско-турски филм, в който ще играете главната женска роля. Вярно ли?
- Не, досега няма подобно нещо. Не съм получавала никаква покана за филм от този род,  но въпреки това приветствам идеята.

Беше казано също, че има проект за сериал, в който на екрана сте събрани с най-изтъкнатите турски и арабски звезди?
- Това е слух. Но по принцип, аз не възнамерявам да се снимам в подобен проект. Най-важното нещо за мене винаги е било качеството на това, което представям и историята, с която се заемам.

Вярно ли е, че възнамерявате да закупите къща в арабска страна, вероятно в Ливан?
- Това също е слух. Не съм планирала подобно нещо и нищо такова няма да се случи. Освен това, такава идея не ми е хрумвала.

Доколко вярно е казаното, че не сте приела да играете с Кенан И. (Езел)?
- И такива слухове се разпространяват в Турция.. Но това въобще не е вярно. Не съм отказвала проект с Кенан. Той, според мене, е един от най-добрите актьори в Турция и най-важният от тях за момента.

“С моя съпруг се познаваме преди съвместната ни работа в “Пленителката на сърца””

“Ние не се оженихме тайно, но искахме да отпразнуваме сватбата си със семейството и роднини си.”

“Когато някой се влюбва, отпадат всякакви спецификации за мъжа на мечтите му. Няма нищо друго освен любов.”

Защо винаги отказвате да бъдете сравнявана с други звезди, които са спечелили широка популярност в Арабския свят?

- Популярността никога не е била цел за мене, но последователността е била всичко, което съм търсила. Не се засягам да бъда сравнявана с който и да е, защото по своята същност всеки се различава от другите. Следователно, аз не приличам на другите. Аз си имам свой път, по който съм поела.

Казано бе, че любовта със съпруга Ви Онур Сайляк е започнала по време на снимките на “ПС”, любов от пръв поглед ли беше?
- Не, не беше любов от пръв поглед и историята й не е започнала на снимките на “ПС“. Ние с Онур се познаваме преди съвместната ни работата в “ПС”. Бяхме добри и много близки приятели почти 5 години.

Той притежава ли характеристиките, които сте желала за партньора в живота си?
- Когато някой се влюби, отпадат всякакви спецификации за мъжа на мечтите му, както и чертите, които съм си представяла и тези, които той е искал за партньорката в живота. . Няма нищо друго освен любов.

Защо решихте да се ожените в пълна секретност във Франция, което разочарова вашите фенове, които очакваха публична церемония?
- Ние не се оженихме тайно, а искахме да отпразнуваме сватбата си със семейството и роднини си. Броят на гостите не надвишаваше 20 души.По време  на сватбената церемония не бяхме актьор и актриса, а просто мъж и жена.

Вярно ли е, че сте бременна с близначки  и поради това Ви се е наложило да откажете много проекти.
- Тази година аз вече бях решила да не приемам никакъв проект, затова и не съм отказвала  проект.
.
Вие преди бяхте заявила пред Snob Magazine, че сте абсолютно против пластичната хирургия. Още ли сте на същото мнение?
- Да. Аз смятам, че няма оправдание за каквато и да е пластична хирургия, освен по медицински причини, в останалите случаи съм определено против. И не мога да намеря оправдание за прибягването до нея. Аз все още смятам, че най-голямата благодат за мене е че съм в мир с тялото и душата си. Аз повтарям съвета си към другите: да бъдат и те в мир с тялото и душата си.

Какво още добави към славата и статута Ви на звезда фактът, че от 2 години сте представител на Пантен?
- Аз съм много щастлива да работя с широкоизвестната марка Пантен, Аз използвам Пантен и съм много доволна от продуктите и технологията, които разработват. Ние  изпитваме удоволствие от съвместната ни работа, защото и двете страни се разбираме, а също споделяме едни и същи ценности.

Като представител на Пантен, как се грижите за косата си, за да запазите вида й?
- Смятам, че периодичните и правилни грижи за косата с течение на времето я заздравяват и подсилват. Затова след измиването й с шампоан, аз винаги й слагам балсам и специален крем. Чрез тези стъпки, аз получавам най-добри резултати от всеки продукт.

Но Вашата красота не изигра ли значителна и основна роля, за да станете звезда?
- Аз знам, че съм хубава и не го отричам. Но има много красиви жени и аз съм достатъчно интелигентна да разбера, че красотата сама по себе си е нищо и няма стойност! Моят съвет към жените е да се убедят в това!  Ако се осланям само на красотата си, без интелигентност и талант, моят чар ще повехне и изчезне, когато започна да говоря.

Каквио е хобито Ви и за какво все още мечтаете?  
 - Аз обожавам да рисувам всичко, което е ново в този живот. Все още желая да играя на сцената, както и да проектирам декори.

Source: Snob Magazine (Lebanese Magazine)

# 619
Фенче, и аз засега ще го гледам Grinning А за ПС-2 си помислих, когато героинята в началото се огледа във витрината с дългите рокли Rolling Eyes Е, розите бяха заменени с кош за пране, но ефекта си беше същия Grinning Съжалявам, че съм забравила как се правят споп кадри, за да ви покажа  Sad

И сцената с ябълката ми беше интересна, въобще сцените около Джансел бяха по- нестандартни от това, което сме свикнали да гледаме. Покрай тях, и всичко останало ми изглежда комично, макар че не би трябвало да е така. Grinning

Баги, за труда и затова, че ни припомни това интервю Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 19:51 от nadine1111

# 620
Пак съм аз, но понеже утре ще пътувам, а вкъщи имам проблеми с интернета, искам да поздравя в аванс Туба и Онур за утрешния им празник с една песен на Азнавур - нали той  е в музикалната плейлиста на темата с пожелание да посрещат заедно много такива дати и винаги да изпитват такова вълнение

http://vbox7.com/play:f17d6af6&al=2&vid=1567422
верният превод е "честита годишнина" Peace

А за утре Онур май е избрал едно панорамно кътче:

Момичета хубава вечер и интересен уикенд Hug

# 621
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Едва сега успявам да се появя и какво откривам  Wink - новини отново йок, но пък рейтинга на ЛП 2 е отличен, дано да продължава все така!  Peace

А друго  Thinking тук, днес добре сте се позабавлявали и музика, и почерпки...  Simple Smile
... но и като гледам, че съм сама  Wink не се чудя къде сте - някои са на олимпиада, други пътуват или се готвят за път, ама... това е живота, нали все пак го има и реала.  Peace

БагиWink ако все пак успееш да надзърнеш в темата по-рано от очакваното от теб - благодаря ти  Hug за превода на интервюто на Туба,  Wink нали е по-подробно от миналия път - то си е почти, като ново.  Peace А и ти желая весело прекарване на ''китайската стена''!  Hug

# 622
  • Русе
A нали и в новият си сериал ЛП Джансел май ще се изявява, като ''учител'' на младото и необразовано момиче, та затова сигурно и в дизито му слагат подобни снимки и колажи.  Peace

... а и малко спорт в чест на олимпиадата - Надин  Hug в малко по-различен вариант.  Wink

Скрит текст:

# 623
Един нов клип от днес, дано да не се повтаря....

kötü yol dizisi-kenan ve nuran

# 624
  • Русе
MAMA-ANHug благодаря за клипа и най-вече за по-честите ти появи при нас!  Hug

А клипа не мисля, че се повтаря, то  Blush май само аз останах да дежуря, пък все още не съм обиколила навсякъде.  Peace

А мечтите са си мечти..., та - както Хасрет мечтаеше в първи епизод да стане певица, така и Нуран мечтае да стане актриса и  Wink двете имат шанса да срещнат човек, способен да ги обучи за да станат звезди.  Peace

# 625
  • Разград

# 626

http://televizyongazetesi.com/kotu-yol-dizisi-iyi-bir-baslangic- … sorun-var_6_56498

За втори път днес, в това издание има написано за премиерата от снощи. Доколкото разбрах се коментира и рейтинга. Споменават се "Долината на вълците" и "Мълчаливите", които ще се завърнат ./като че ли са чели Ваня Grinning/ А също, и че младите в четвъртък ще гледат европейски футбол / като че ли са чели мен Grinning/ .

# 627
  • Русе
Надин, съвсем нормално е да се коментира рейтинга на един нов започващ сериал, но също така е трудно и да се каже  Thinking ще продължи ли така и след подновяването на другите сериали, излъчвани в този ден.  Peace

# 628

Сетих се да добавя, още един олимпийски спорт, практикуван от нашите сладури - бокс  Joy Joy Ама какви крошета раздаваше наш Мурат, хич и не помисли за възможна трудова злополука на пръстите Peace
Утре, продължавам да мисля Wink

Пожелавам лек път на Баги! Peace И засядам пред телевизора, където ставам един от милионните зрители на откриването на Олимпиадата #Crazy Grinning Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 629
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт