Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
И докато гледам откриването на Олимпиадата  Wink си ровичкам и из любимите места в нет-а, та във фейса попаднах на нови рекламни постери на Туба за Пантен и си мисля  Thinking дали няма да пуснат и самата реклама тези дни!  newsm78

Скрит текст:

# 631
Здравейте !  Hug
Браво на Джансел, супер рейтинг!   bouquet

Мурат оджа

И първата му ученичка...., щото ще има и втора...

И по случай празника на Пантелей пътник (Благодаря, Канти!  Hug) да почерпя

Скрит текст:

# 632
  • Русе
И тъй като вече е 28.07. -  Simple Smile време е да отбележим тази дата.  Peace

Честита първа сватбена годишнина на нашата любимка Туба и нейният съпруг Онур Сайлак / една сватба, която разбуни духовите и предизвика толкова противоречиви мнения/.  Peace

За мен, а и надявам се за много от вас - щастието на любимата ми актриса е по-важно от моето ''дребнаво'' усещане и затова, дори и да имах някои резерви към всичко това, то отдавна съм забравила.  Wink

Сега им желая да са все така щастливи двамата заедно / каквито  Wink ги видяхме вече неведнъж хванати от папараци/ и с техните малки красавици, да са всички много здрави и да продължават да ни радват с ролите си!   bouquet

Скрит текст:

# 633
# 634
Честита годишнина на Туба и Онур!
Да са живи и здрави и да се радват един на друг и на своите малки момиченца!
А нас да радват с нови роли!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309398_4542903379 … _1468242699_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/578793_4544671379 … _1444924196_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418303_4544403012 … 8_389059064_n.jpg
http://prikachi.com/images/295/5064295p.jpg
http://prikachi.com/images/102/5063102r.jpg

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 01:05 от rina-rina

# 635
След като посрещнах олимпийците ни на стадиона в Лондон и докато изчаквам запалването на олимпийския огън реших да влезна в темата и да честитя първата годишнина от брака на любимката ми Туба и Онур. Да са живи и здрави, в мир и хармония да преминават дните им, да имат много и успешни роли и двете им кукли да им дават непрекъснато поводи за усмивки.  И както казват комшиите "да остареят на една възглавница" (много ми хареса тази реплика в сериала ни)

И понеже е годишнина от сватба, ето какво се подарява . За сведение на първата годишнина- хавлиена кърпа или нещо от текстил
Скрит текст:
Годишнини от сватбата

За да се заздрави връзката между двамата партньори на всяка изминала година заедно се предава символично значение. Празниците и годишнините са както следва:
1 година - Памучна или басмяна сватба.
Наречена е на името на тази най-проста текстилна материя, защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи.

5 години - Дървена сватба.
Петте години са критична годишнина, то този повод от обичая на този ден Тя и Той да си разменят различни дървени предмети. Подаряват се дървени предмети.

7 години - Медна сватба.
Празнува се след цели 7 години семеен живот – период, който мнозина считат за особено критичен в съпружеските взаимоотношения. И като залог за бъдещето щастие съпрузите си разменят медни монети или съдове. Купуват се медни съдове за дома.

8 години - Тенекиена сватба.
С това твърде сиво название наричат 8-та годишнина от бракосъчетанието. И в потвърждение на това, че семейният живот се върти главно около кухнята и прозаичните неща от всекидневието, двамата съпрузи си подаряват лъскави домакински съдове. Взимат се лъскави предмети за кухня.

10 години - Сватба на розите.
На този празник се канят гости, кумовете и шаферите, съпреживели заедно с остарелите с едно десетилетие младоженци техния най-щастлив ден. И не само се подаряват рози с цвета на любовта, но и се танцува с червени рози.
13 години - Дантелена сватба.
Тази сватбена годишнина е своеобразно предупреждение: не забравяйте да поддържате блясъка на своя брак! Купува се спално бельо.

15 години - Стъклена сватба.
Петнадесет съвместно преживени години! Той и Тя си подаряват стъклени предмети , влагайки особен подтекст: че отношенията между съпрузите трябва да бъдат да бъдат чисти и прозрачни като стъкълце. Подаряват се кристални предмети.
20 години - Порцеланова сватба.
Празнува се след 20 години брачен живот. Празничния обед се сервира в нов порцеланов сервиз в знак на това, че от старите вече не е останала и една чинийка... Купува се порцеланов сервиз.

25 години - Сребърна сватба.
Този четвъртвековен юбилей – един истински подвиг в семейното летоброене! На празника се събират всички роднини. И наред със златните венчални пръстени, които все още носят, двамата съпрузи взаимно си даряват и по един сребърен. Подарява се сребро.

30 години - Перлена сватба.
Отбелязва се след 30 години съвместен живот. С названието си напомнят за това, че тридесет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица... За съпругата - перлена огърлица.
35 години - Ленена сватба.
Това е един междинен юбилей – 35 години брак, но все пак юбилей! На този ден съпрузите обогатяват покъщнината с ленени покривки и кувертюри. Купуват се покривки, пердета.

40 години - Рубинова сватба.
Съпрузите празнуват 40-та годишнина от сватбата си. Подаръкът е особено символичен, към златните венчални пръстени се прибавя по едно рубинче – камъка на любовта и огъня. Подарява се пръстен или накит с рубин.

45 години - Сапфирена сватба.
Подарява се пръстен или накит със сапфир.

50 години - Златна сватба.
Половин век заедно неразделни в радост, и в неволи! По този забележителен повод съпрузите твърде символично си устройват повторна сватбена церемония – заменят старите си златни пръстени с нови. Разменят се златни бижута.
60 години - Диамантена сватба.
Подарява се пръстен или накит с диамант.

70 години - Благодатна сватба.
75 години - Коронна сватба.
Да си 75 години заедно с любимия човек – не е ли това най-красивия подарък за предаността и любовта, съпътствали и двамата съпрузи в общия им житейски път!

Ринка  Hug прекрасни колажи

Цвети  Hug, Надин  Hug, Линка  Hug

Скрит текст:

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 02:20 от kanti

# 636
  • Разград
Kötü Yol 2.Bolum Fragmani

# 637
  • Русе
Добро утро!  Hug

Аз снощи си легнах, мислейки, че всички тук вече спят, а сутринта откривам и красота, и ''новина''.

РинкаHug страхотни колажи, радвам се, че отново си сред нас - липсваше ни!  Hug

КантиHug хубаво пожелание!  Peace

# 638
  • Русе
ВанчеHug благодаря за фрагмана на ЛП - спред него  Thinking май в следващият епизод действието изглежда по-динамично, дано наистина е така  Simple Smile би ми харесало!  Peace

# 639
  • Русе
И тъй като явно  Thinking и днес съм подранила, докато вие все още си спинкате - то приемам го  Wink като първа смяна, после сте вие.  Peace

Та за настроение и един клип от нашата приказка.  Simple Smile

Скрит текст:

# 640
  • Русе
И може да съм досадна, но  Wink пак съм аз, за последно преди да поема по задачи.  Peace

Не мога да не сложа и любимият танц от сериали, друг такъв не съм виждала,  Simple Smile затова говорят и количеството клипове за него.  Peace

# 641
Добро утро!  Grinning Кафе, музика и празник! Peace Очертава се хубав ден, благодаря на всички! Peace

Цветя и подарък за Туба и Онур Hug Обичам ги! Heart Eyes

Gonulcelen ~ Hasret i Levent ~ She`s a Lady

# 642
Здравейте!  Hug

Честит празник на нашите любимци и от мен!  Hug
Много щастие и любов им желая!  Heart Eyes

Благодаря на всички за прекрасните неща, които пускате!  Hug
Ринка  Hug специални благодарности за туитите, които си пратила и от наше име!  Hug Hug

# 643
# 644
  • Разград

Скрит текст:

Добро утро, в събота мили Приятели!
Видях как росата пада от розата, а слънцето ми каза: "Живей, Обичай и се Смей".
Добро утро, Ден!
Протягам ръце към Вас, за да Ви кажа: Нека денят Ви бъде хубав,
цветен и шарен като дъгата! Нека греят усмивки на лицето и да има радост в сърцето!
Нека животът ни да бъде песен! Нека изживеем красиви и вълнуващи мигове днес и занапред!
Вярвай, защото вярата сплотява! Обичай, защото любовта побеждава!
Надявай се, защото надеждата крепи човека!
Весели почивни дни и лятно настроение!

Общи условия

Активация на акаунт