Детето ми пострада,какво да правя

• 2 194
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте,пред блока в който живеем има табло на ЧЕЗ което захранва целия блок,минавайки покрай него синът ми беше ударен от една от вратите му която падна сама защото беше ръждясала,има прорез на рана на главата и охлузвания по лицето и тялото,това става в вторник дали е късно да си извадим медицинско и какво да правя по нататък, имам също и снимки и свидетели, какво да правя.

# 1
Ако си от София бягай към Пирогов.  Бързо да се оправи детенцето.

# 2
А от вторник до неделя вечерта какво правихте?  Tired

# 3
Жената може би пита как да си потърси правата пред ЧЕЗ. Напишете молба/заявление, в което описвате какво точно се е случило и приложете копие от медицинските документи на детето. Ако нараняванията му са сериозни - идете при съдебен лекар. Поискайте да ви бъдат възстановени всички разходи по лечението плюс обезщетение за преживените болки и стрес. Накрая ги заплашете, че ако не платят доброволно, ше ги съдите.

# 4
Точно за чез питах,какво да правя,а от тогава до сега ходим по разни баби против стрес,малкия много се изплаши

# 5
Както схващам, правили сте и правите всичко друго, освен да заведете детето на лекар?! Но някой ви подсети, че можете да изкарате и някой лев от цялата работа? То си е емало байката...

# 6
Трябваше веднага на лекар и да вземете медицинско. Защо не сте го завели още тогава newsm78

# 7
Стига бе, не мога да повярвам, че не са ходили на лекар...

# 8
  • Видин
Предполагам, че са ходили на лекар. Стига ...  Shocked

# 9
Точно за чез питах,какво да правя,а от тогава до сега ходим по разни баби против стрес,малкия много се изплаши
Crazy
Това в XXI век ли става? Whistling

# 10
Така става, като ти е неграмотен изказа, неразбран...
Предполагам, само предполагам, че майката е завела детето на лекар, обработили са му раната, след което решила, че има уплах и е тръгнала по врачки и баячки.Някъде там, по това време, щото сега тази случка е цялата им вселена, са решили, че могат да съдят ЧЕЗ.Тя иска ние да и обясним по точки какво да предприеме, за да ги осъди.

# 11
Както схващам, правили сте и правите всичко друго, освен да заведете детето на лекар?! Но някой ви подсети, че можете да изкарате и някой лев от цялата работа? То си е емало байката...

Точно!  Peace

Не е водено детето на лекар, затова и аз попитах какво са правили от вторник до неделя. Ама врачки, разбрах  Whistling

# 12
  • София
Така става, като ти е неграмотен изказа, неразбран...
Предполагам, само предполагам, че майката е завела детето на лекар, обработили са му раната, след което решила, че има уплах и е тръгнала по врачки и баячки.Някъде там, по това време, щото сега тази случка е цялата им вселена, са решили, че могат да съдят ЧЕЗ.Тя иска ние да и обясним по точки какво да предприеме, за да ги осъди.
Дано да е така, иначе и аз останах с впечатление, че са промили раната в домашни условия и "лекуват" стреса като му леят куршум, примерно  Whistling
Ще ми се да вярвам, тогава, че раната не е толкова сериозна и че травмата е повече от уплаха...
Иначе иск срещу ЧЕЗ може да заведеш само срещу медицинско

# 13
ЕДЕ,МЕДИЦИНСКО ИМАМЕ ОТ СЪДЕБНА МЕДИЦИНА,лекар го прегледа веднага,раната е средно сериозна,днес ходих вече и в чез подадох жалба и прикрепих и медицинското  до 25 дена да чакам отговор и тогава ще видим какво ще правим.А някой знаели по закон колко може да е обезщетението аз не разбирам от тези неща

# 14
  • София
Ваня Стоянова, сама ли си написа жалбата? Някой провери ли за грешки и пунктуация?

Обещетението няма как да ти кажем колко ще е. Но ако не те удовлетворява, може да заведеш дело срещу ЧЕЗ.

Общи условия

Активация на акаунт