Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 167
  • 692
  •   1
Отговори
# 405
Кари, не е ли много рано да черпи? Мисля, че не е хубаво да го прави преди да се е родило бебето  Peace

Да, и аз се чудя защо иска да черпи ..иска да съобщи новината подобаващо .. ама според мен нещо блъфира с тея 200 300 лева, понеже спомена, че ще почерпи с бонбони  Laughing абе горкия се оплете в лъжите нещо , ама хем се радва, хем го е страх да съобщава толкова рано. Самата новина, че ще става баща за пръв път го обърка тотално. Отделно се притеснява как ще ме издържа само с неговата заплата и бебето , но аз вярвам, че ще се справим.

# 406
Искам да ви попитам вие казахте ли на роднините за бременността си или не сте. Ако не сте кога мислите да им кажете.

Аз видях  EFP едва вчера, но майка ми, сестра ми и майката на приятеля ми вече са наясно с резултата.
С мъжа ми сме се разбрали да не казваме на приятели, непознати, колеги и т.н. за тази новина!
Рано или късно сами ще разберат, просто не ми е нужно да разпространявам хубавата новина,
искам да си остане в семейството. А и още не съм ходила на преглед - така че е рано.

П.С. От вчера започнах да пия фолиева киселина - Неофолик Мета,
има ли значение по кое време на деня се приемат таблетките, преди хранене, след хранене или няма значение?
В листовката не пише нищо относно това.

# 407
Ето го и моят отчет сега се връщам от лекар.
-С бебо всичко е наред доста е пораснало като гледаме предната снимка от преди 10 дни
-Вече има сърдечна дейност
-Термина ми е 17.04.2013 приблизително
-Относно гаденето и повръщането ми каза да ям през 2-3 часа по нещо малко да не ми оставал празен стомаха, а ако ми стане много зле да пия деган
-Относно спазмите ми каза да пия ношпа когато ги имам и един час преди секс също ( понеже по време на секс на моменти доста ме срязва корема, та моя беше на сухо досега)
- За забранени храни каза, че всичко мога да си хапвам в умерени количества и да наблягам на ядки и храни съдържащи желязо, че по време на бременността се получавало недостиг
Между другото отслабвам за една седмица съм свалила 1кг. Почнах на 54.

# 408
Още една питанка, не знам дали някоя от вас може да помогне с информация:
някоя от вас да тренира някакъв спорт активно  да е питала дали следва да преустанови тренировки?

# 409
Момичета днес ще ходя на преглед, много съмнетърпелива и не мога да чакам повече

# 410
  • София
Момичета днес ще ходя на преглед, много съмнетърпелива и не мога да чакам повече

Успех! Не се притеснявай Wink всичко ще мине ОК. После да кажеш какво е станало.

# 411
 Peace разбира се. много се надявам да чуя сърчице, но може би е рано

# 412
  • София

ЧАКАМЕ ДА СЕ ПОХВАЛИШ  С ПУЛСИРАЩО СЪРЧИЦЕ Hug

До сега ви четох Simple Smile да вляза малко в час.

# 413
  Кари чакаме те да се похвалиш, при мен имаше някакви пулсации още в началото на шеста седмица, но утре пак съм на преглед заради зацапването и се надявам всичко да е наред и да чуем сърчицето Simple Smile да стискате палчета момичета.

# 414
  • София

Ами аз като отидох и по календар ми изчисляваше, че съм в 6 седмица...на прегледа се установи, че всъщност съм в 5 и нямаше как да чуем сърчице, защото е още рано. НО поне видях малката точица и ми стана много мило.

# 415
При мен се вижда само плодов сак, пък съм почти в 5-та седмица. Нямам търпение и аз да видя точица и сърчице   Heart Eyes
Благородно ви завиждам  Blush

# 416
 Embarassed да, за мен е по-важно доктора да каже, че всичко е ок и да се успокоя, че с тая липса на симптоми ... почвам след малко да се обличам и да потеглям към доки.. дано няма много опашка в поликлиниката, чее..  Laughing

# 417
Здравейте,момичета!
Извинявам се,че ви нахлувам така в темата,но явно съм на такава вълна ...
Остават ми 4-ри дни до срещата със моята малка принцеса.Във понеделник ще бъде плановото ми секцио.И ми е едно меланхолично и мило...Когато прочетох за вашите трепети и как чакате сърчице...си казах кога мина това време?Спомням си ясно кога и къде направих теста си (на едно ОМВ-и във София) и всички трепети и страхове нищо,че ми е второ!
Минавам само да ви пожелая прекрасна бременност на всички.Ще има и трудни и страшни,но и прекрасни моменти.Бъдете силни и търпеливи и през април горди майки!
Успех!

# 418
  • Тук
Здравейте бъдещи мами  Hug
Доста се чудех дали да се запиша при вас, исках да мине малко време и да се поуспокоя, защото съм малко проблемна по отношение на бременността- имах кафеникаво течение, вече стана много бледо, но все още си го има и не е намаляло. Само е изменило цвета си. Та по отношение на това съм много притеснена. Но си пия изписание лекарства и се надявам всичко да е ОК.
Сега на кратко за мен- видях двете чертички преди 5 дни. Вчера ходих на втори преглед и се установи ,че съм в 4 г.с. и 5 дни. Док ми даде снимка на точицата,но всъщност това май се води сакче, за точица ми се струва още рано  Thinking Ама кога съм виждала друг път такава снимка,не ги разбирам нещата  Simple Smile Предполагаем термин- 18 април 2013 г. Само ще помоля да не ме включвате на първата страничка, не искам да фигурирам никъде!
Иначе не се чувствам все още като бременна,а и нямам симптоми, само леко виене на свят от време на време.

# 419
Канела, успех с раждането на твоето детенце.
Благодаря ти от сърце за споделянето, стана ми толкова мило и топло от прочетеното...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт