Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 172
  • 692
  •   1
Отговори
# 390
И аз  мисля да ида следващият четвъртък. Много се вълнувам. Относно пола- каквото и да е ще си го обичам, но ми се ще да е момиченце , обаче нещо интуицията ми кава, че ще е момче

# 391
  • София
Здравейте момичета,

Аз се включвам чак сега, защото вчера ми беше адски зле направо не можех да седя......още със ставането сутринта ми стана много лошо - главата ме болеше и страшно ми се гадеше, даже на 2 пъти едвам се сдържах да не  Sick Sick Sick Веднага отскочих да си купя ядене - хапнах и никакъв резултат ..... и така докато не си легнах да спя. Просто не мога да разбера какво ми беше станало снощи. Днес поне за сега съм малко по добре, но ще видим как ще е по късно.
Иначе като цяло се чувствам добре - нямам никакви оплаквания.

# 392
Добро утро момичета.
Искам да ви попитам вие казахте ли на роднините за бременността си или не сте. Ако не сте кога мислите да им кажете.

# 393
Здравейте!
Тихичко ще се похваля, че имам "признаци на бременност", както се изказа докторът - сакче, но още било много рано. На близките не съм казала, ще настане голяма суматоха и изчаквам. Предполагам, че ще ми се наложи да полежавам, затова и болничен, та тогава вече няма накъде. И в работата не знам как да постъпя, защото идва началото на учебната година и ако ще съм пас, е добре да се знае отрано. Обаче е твърде рано все още newsm78
KayRenn, за кърменето ще бъде безценна помощта ти, сигурна съм. Аз бях новобранец преди 4 г., но неусетно откарахме 2 г. кърмене с момченцето ми. Имала съм трудни моменти и този форум се оказа най-вярната посока.

# 394
Simple Smile Бета ЧХГто си го пуснах на изследване и сравних стойностите в темата за ЧХГ тук и определено избързвам малко.
Аз го пуснах, за да съм сигурна, че съм бременна Simple Smile, а и трябваше да ме дупчат заради ТСХто и реших така и така ще давам кръв да проверя и ЧХГто.

А сайта на зачатие е този http://www.zachatie.org.  

Мерси - аз вече започнах да чета и от този сайт - честно избушвам вече от толкова инфо  #Crazy която трябва да се погълне и си мисля да си взема да си купя една книга с възможно повече инфо, че ми изтичат очите на компютъра..но се чувствам толкова неука Sad.къде блях в уроците по биология Thinking ooooh! . #Crazy ТСХ заради бременноста ли ти взеха или?

# 395
Надничам в този раздел още щом видях двете черти, преди да се появи априлската темичка Wink. Радвам се че виждам тук никове от един малко по-тъжен подфорум на БГ-Мамма. Разбирам чудесно всичките ви вълнения Simple Smile.

Едва днес намерих време да отскоча до АГ и мога спокойно да се похваля, че около 5-6 април, живот и здраве, ще се срещна с бебе номер 3. Сега голямата ми драма е къде ще ми е най-удобно да се запиша на ЖК.
Иска ми се да бъда активна тук, но ежедневните ми задължения не винаги ми позволяват редовното списване по форуми Simple Smile.

Между другото съм консултант по кърмене и ще се радвам, ако успея да ви помогна да се справите с това предизвикателство, когато му дойде времето.
Прекасно е да те имаме сред нас. Добре дошла!  bouquet Със сигурност ще имаме въпросчета, ако може да започна аз с моето..винаги съм имала малки гърди и сега колкото да си се увеличиха не мисля, че ще е с някакви фрапиращи размери - чела съм, Laughing че размера няма значение за кърма, но все пак ми е притеснение, дали наистина ще имам и дали нещо ще се възпроизведе. Аз съм твърдо за кърменето..и се надявам да имам достатъчно с моите мини  кифлички. Laughing

# 396
Добро утро момичета.
Искам да ви попитам вие казахте ли на роднините за бременността си или не сте. Ако не сте кога мислите да им кажете.
Майка ми веднага разбра , така или иначе беше до мен като правех теста, баба ми разбра от нея, приятелката на майка ми научи от майка ми след 30 минути...а от тази приятелка най-вероятно знаят вече около 20 души познати и непознати.. Laughing около милото - знае само той- още не е казал на близките си, чакал да събере 200- 300 лева да ги черпел..  иначе аз напирам да им каже.. ама не  Laughing

# 397
  • Варна
Мерси - аз вече започнах да чета и от този сайт - честно избушвам вече от толкова инфо  #Crazy която трябва да се погълне и си мисля да си взема да си купя една книга с възможно повече инфо, че ми изтичат очите на компютъра..но се чувствам толкова неука Sad.къде блях в уроците по биология Thinking ooooh! . #Crazy ТСХ заради бременноста ли ти взеха или?

Не, аз още като реших, че ще правим бебе си пуснах основните изследвания, които ги пишеше в Зачатие. От там се видя, че ТСХ е леко повишено - веднага ми изписаха лекарства за него и искаха да смъкнем и пролактина на долната граница, за да е качествено Ову-то. И два месеца по-късно ето го резултата:)
Още тогава се разбрахме с ендокриноложката като забременея веднага да си пусна нови изследвания, защото заради бременността се форсира, а е важно да е в нормите. Та в момента съм на увеличена доза еутирокс.

KayRenn Hug Добре дошла! Браво, че сте се решили и за трето дете! Много се радвам на такива семейства Simple Smile Значи ще си имаме личен консултант тук във форума.

# 398
Момичета, всяка сутрин като вляза да чета и ми става адски мило колко сме много, и как сме на един и същ период от очакването на "чудото" Simple Smile

Имам супер важен (афектиран от старта на деня ми) въпрос: имате ли резки промени в настроението?
Ядосвате ли се по-лесно, натъжавате ли се по-безпричинно?

Аз се плаша, че ако в 1-я месец е тъй, до 9-я ще е голямо изпитание... Опитвам се да съм спокойна, но то... не се получава на моменти  Cry

# 399
  • София
Момичета, здравейте   bouquet

днес видях  EFP и съм  нетърпелива да се запиша във Априлската темичка, чакаме една година за това бебече и сега съм на върха на щастието, по стандартните сметки термина ми е на 28.04.2013г.

Желая на всички ни лека бременност и пухкави бебеоци !  Hug

# 400
Добре дошла, Съни! И честито  Hug

Твоето май отива към телец Simple Smile

# 401
  • До морето :)
Добро утро! Ей, от 2 месеца не мога и не мога да се наспя. Преди 2:00ч. не съм си легнала.  Tired

beginner_mamma , аз съм същата, много съм изнервена и си го изкарвам на детето  Sad Но с времето се нормализират нещата. Сега толкова хормони и емоции бушуват в нас, че е нормално всичко това.

KayRenn, в кръга на шегата, искам да те попитам, вие, консултантките, да не сте си направили график кой кога ще забременее, за да няма тема без консултант?  Joy Иначе вашата помощ е безценна.  Hug Кърмих 10 месеца, отбихме се без рев и драми. С второто мисля отново така да процедирам. Сега ми липсва много кърменето.  Heart Eyes

За казването - вече писах в темата, знаят 2-3 човека. Днес ще кажа на още 1. Иначе като мине прегледа, няма да крия повече.

За нас - аз признаци кой знае какви нямам, освен, че от време на време ми се гади, вие ми се свят и съм ужасно уморена. Толкова бързо се умарям, че не е истина просто.  ooooh! Аз то и с това малко, щъкащо чудо, не е лесно. Бягай след него, качвай го от някъде, сваляй го..... Притеснява ме вдигането на 11 килограма по цял ден, но се успокоявам с това, че каквото е писано, ще стане.

Добре дошли на новите попълнения и честито на всички видели плоден сак и сърчица.  Heart Eyes

# 402
  • Sofia, Bulgaria
Кари, не е ли много рано да черпи? Мисля, че не е хубаво да го прави преди да се е родило бебето  Peace

Добре дошли на новите мамчета wavey
Виждам, че ще има доста с по 3 дечица:) Поздравления за смелото решение:)

beginner_mamma и аз съм така! И с първата бременност бях така. Ще има мнооого нервни "изблици" до края...Аз съм треперела чак от нерви и да ти кажа, това не се отрази на малчо! Не се притеснявай, всичко се дължи на хормоните, които полудяват в момента, а и ние с тях Grinning

Лече, мойто чудо е почти 9кг...Много се притеснявам и аз, до края как ще се справям с него и с корем. Дано всичко е наред!

Аз съм много разочарована от майка ми...Просто, толкова много че никога няма да й водя нито едно от децата! Край вече! Не искам да изпадам в подробности, че ме е срам от поведението й...Последните дни ми е толкова изнервено заради нея, че няма накъде.
Оплаках се...

# 403
Brum  Hug не знам какъв е проблема, но може да е притеснена как ще се справите с две малки деца  Thinking ........знам ли

# 404
Бръмче, благодаря за успокоението, мила. Наистина имах нужда да знам, че не съм се побъркала. Моят човек проявява слонско търпение, но аз чак се виждам отстрани как съм непоносима на моменти  Sad

За майка ти, сигурна съм, че тя ще се сети, че те е разочаровала, и ще намери път към теб, за да си изясните нещата. Сигурна съм, че тя не иска да ти причинява отрицателни емоции по време на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт