Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 175
  • 692
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, майка ми иска да я боядисвам ooooh! Вредно ли е да вдишвам боята, ( а тя как миришееее) или да не се притеснявам ( за бебето )

# 376
Карити, аз викам да не зацикляш толкова Wink
Аз бих я боядисала на твое място  Peace

# 377
 Laughing Laughing Laughing е, да то така или иначе няма измъкване

# 378
 Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 23:16 от ysmivkata e

# 379
здравейте.аз си взех час за следващия четвъртък и сега броя дните.

# 380
Преди малко реших да видя какво ще ми покаже Калкулатор на бременността във форума.
Отбелязах първия ден от последната ми менструация: 29.06.2012
Излезе ми, че оплождането е настъпило на 13.07.2012 (тогава правихме luvbed)
А сега сме 15.08.2012.
Тоест съм в първия месец.
След тази информация не знам къде се намирам.  Heart Eyes  

П.С. Наясно съм, че като отидя на преглед - ще знам със сигурност кое как е.  #Silly
Май съм закъсняла доста с посещението си на гинеколог!!!  ooooh!

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 17:56 от maminka23

# 381
Аз преди малко бях на лекар.Видяхме бебето/бобче по-скоро/ и имаше пулсация и дори сърдечна дейност.Викам на доктора -Сега и пола ако ми кажеШ:)))ЗАщото не очаквах съречна дейност.

Термина ми пак не е ясен...11-12-13 април,последна менструация 3.07.В 5 г.с....ама не било сигурно.

Следваща консултация след 3-4 седмици чак.

# 382
Добре дошли на новите момичета  Hug  bouquet

Честит празник ако има празнуващи днес   bouquet

Ако може да се присъединя към групата (снимки, ФБ и първа страница) след около месец като ми мине прегледа и всичко е наред  Praynig

За килограмите- стартирам от 65  #Cussing out не искам да мисля на какво ще приличам след няколко месеца  Sick

За видеозон-предполагам и аз ще съм с два или три ако всичко е наред  Praynig Лекарите ми обясниха че практиката е такава за да не се стресира бебето и майката допълнително.  Tired

# 383
  • Варна
Преди малко се върнах от прегледа.
Всичко е наред Grinning имаме си плоден сак и жълто тяло и както предполагах избързваме с растежа- съответства на 5-6г.с.

Термина и при нас е плаващ, някъде около 18-20 април 2013.

# 384
Ами и аз я обичам .. Sad Ама като казаха НЕ и аз ... търпя, пусти страх.  Laughing Иначе тея кисели кратавички голям хит бееее  Laughing Как една не каза,че не й се ядат.  Laughing

Денис - на мен не ми се ядат кисели краставички...в момента даже няма специфична храна, която да ми се яде....иначе и из искам да се впиша с кисели краставички, като редовита бременна  Joy

# 385
Абсолютно! Аз й разказвам на мама за моите вътрешни усещания, казвам й, че чувствам лек дискомфорт, без да е болка и тя казва: спокойно, това е твоя малък син (тя е 100% убедена, че ще е момче... мамини работи), който ти вика "Ехо, мамо, тук съм и раста".

Леле, направо не оглупявам, ми не знам  Blush  Party

Тя казва, че ще му вика с кодовото име Гагарин, заради термина 12-ти април  Joy

Бегинър мама - моята пък мама е убедена, че аз ще имам момиче..и една приятелка и тя това ми каза и милото и той ми вика и аз имам такова усещане, ама аз изключвам всички тия и не искам настройки - да е живо и здраво..но не знам от къде им идва тоз майчински пророчески инстинкт..на нашите мами. Joy

# 386
Честито на именниците днес! (ако има такива в темата) bouquet

Аз днес съм на преглед понеже не мога да издържа да чакам, а и защото ЧХГто ми беше 1 484 в понеделник, т.е днес би следвало да е около 3 000 и да се види поне нещичко на УЗ.
Както споменах прекалено много пътувам с моята работа и искам да се консултирам с АГто какво да правя. С тези ужасни пътища много се притеснявам, голямо друсане пада.

Другото е, че точно днес сайтът на Зачатие е прецакан, а аз исках да си отпечатам графиката, защото според мен съм забременяла още на 10-11 ден Simple Smile и да я покажа на лекарката.

Относно подуването и газовете - прекалено много антибиотици ми се насъбраха последните години, а и диетите за смъкване на килограми си оказаха лоша шега. Сега обаче от 2-3 дена положението почва да се влошава, искам и това да питам АГто да вземам някакви пробиотици ли и аз не знам  newsm78

Яра може ли да попитам какъв е този сайт на зачатие? Може ли да ми пуснеш линка тук или на лични? Как си изчисляваш нивото на ЧХГ?  Мерси!

# 387
Аз преди малко бях на лекар.Видяхме бебето/бобче по-скоро/ и имаше пулсация и дори сърдечна дейност.Викам на доктора -Сега и пола ако ми кажеШ:)))ЗАщото не очаквах съречна дейност.

Термина ми пак не е ясен...11-12-13 април,последна менструация 3.07.В 5 г.с....ама не било сигурно.

Следваща консултация след 3-4 седмици чак.
Прекрасно Ками - и аз чакам с нетърпение да чуя и видя нещичко на 22ри..Не се притеснявай за неяснотата, когато отидеш в 20 седмица, ще видят много ясно всичко и ще ти кажат с по-голяма точност, защото в определени седмици се развиват определени неща на бебо и се вижда много ясно в 5 месец ( 20 седмица)..за пола май и тогава чак..търпение Simple Smile Hug

# 388
  • Варна
Simple Smile Бета ЧХГто си го пуснах на изследване и сравних стойностите в темата за ЧХГ тук и определено избързвам малко.
Аз го пуснах, за да съм сигурна, че съм бременна Simple Smile, а и трябваше да ме дупчат заради ТСХто и реших така и така ще давам кръв да проверя и ЧХГто.

А сайта на зачатие е този http://www.zachatie.org.

# 389
  • София/Варна
Надничам в този раздел още щом видях двете черти, преди да се появи априлската темичка Wink. Радвам се че виждам тук никове от един малко по-тъжен подфорум на БГ-Мамма. Разбирам чудесно всичките ви вълнения Simple Smile.

Едва днес намерих време да отскоча до АГ и мога спокойно да се похваля, че около 5-6 април, живот и здраве, ще се срещна с бебе номер 3. Сега голямата ми драма е къде ще ми е най-удобно да се запиша на ЖК.
Иска ми се да бъда активна тук, но ежедневните ми задължения не винаги ми позволяват редовното списване по форуми Simple Smile.

Между другото съм консултант по кърмене и ще се радвам, ако успея да ви помогна да се справите с това предизвикателство, когато му дойде времето.

Общи условия

Активация на акаунт