Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 123
  • 692
  •   1
Отговори
# 525
Hugздравейте мили маминки,хоп и аз при вас малко плахо.след 3 опита инвитро и аз съм вече бъдеща мама на двечки,много ще се радвам да си пишем и да си даваме съвети една на друга,гушки от мен милички.  bouquet  bouquet  bouquet
добре дошла и честито за успешния опит  bouquetтайничко и аз искам две Mr. Green

# 526
Иха, колко много сме се събрали!
Я споделете хитрини за справяне с повръщането...

# 527
Иха, колко много сме се събрали!
Я споделете хитрини за справяне с повръщането...
  В моя случай само солети и сладолед с ненатрапчив вкус Wink

Hugздравейте мили маминки,хоп и аз при вас малко плахо.след 3 опита инвитро и аз съм вече бъдеща мама на двечки,много ще се радвам да си пишем и да си даваме съвети една на друга,гушки от мен милички.  bouquet  bouquet  bouquet
добре дошла и честито за успешния опит  bouquetтайничко и аз искам две Mr. Green
     И аз вчера викам на мъжо, ами ако когато отидем да видим сърчицето, точиците се окажат 2 вместо една, а той ми вика, ами мило, ще слагаме по 2 черпака вода повече в супата.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 528
Момичета, препоръчайте някоя книга, специализирана литература за бременни. Хем да има съвети, хем да намеря отговора на много си въпроси  Embarassed Чувала съм, че книгите на д-р Спок са хубави. Някой има ли отзиви?

# 529
Здравейте момичета определено се събрахме голяма групичка.
Отностно симптомите и аз почти ги нямам. Гърдите ме болят и отвреме на време корем, също така пишкам често. По някои път се притеснявам, че ги няма и се чудя дали всичко е наред.
На док не съм ходила още и може би чак началото на септември ще отида поради финансови причини, а и не съм в БГ.

# 530
tucka мъжа ти е предвидил нещата,аз на 28 съм при доки да чуем сърчицата,сутрин много лошо ми става,чак ме обливат горещи вълни,знам че е нормално това с лошото и повръщането дано да е до 3 месец,защото някои бременни до края на бременноста са така,но и с това ще се справим нали ще сме мами. Hug Hug

# 531
  • Тук
Добро утро  Flutter

Камито, добре дошла   bouquet

Аз използвам ежедневни дамски превръзки- Be free, памучни са и не са ароматизирани. И на мен ми изтича по малко от Утрогестана.

Вчера се свързахме по тела с един АГ по телефона (Стаменов). Питах за лекарствата, които взимам, обясних му за положението ми и той каза, че не трябва да взимам и Дуфастон и Утрогестан заедно. Каза, че са несъвместими. Да продължавам с терапията,но само с едното. Избрах с Утрогестана да си продължавам. За Прегнила каза, че не било необходимо да ми се бие,можело и без него  newsm78
За течението, което имам- течно с леко кремав цвят (но най-вероятно е от Утрог.) каза, че е нормално и да се приготвя и за напред да имам течение,което няма как да се избегне по време на бременност. Сега не било необходимо да се изписва нищо за него.  Иначе кафявото течение вече го няма определено за сега  Praynig Ами това е.
А да - и за витамини питах какви да взимам и каза за сега да не взимам. Само фолиевата да си пия. Само, че аз си пия и вит. Е, изписан ми при първия преглед ,когато видях двете чертички.

# 532
  • До морето :)
Ааааа, аз 2 не искам, това ми е голям страх. Не, че ще ги върна, но после ще трябва да ходя в лудницата. Преди и аз исках близнаци, но като родих и видях за какво иде рече, вече - не, мерси  Laughing

Ха, добро утро!

ЧАКАМ ОЩЕ БЪДЕЩИ МАМИ ДА СЕ ЗАПИШАТ НА ПЪРВА СТРАНИЧКА. ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ ОТ КОЙ ГРАД СТЕ И КОЯ ПО РЕД БРЕМЕННОСТ ВИ Е ТОВА.

# 533
Само аз ли не виждам списък на 1-ва страница? newsm78

# 534
maminka23 Отношението на личната ти е без коментар #2gunfire!Дали е желано или не,на нея не и влиза в работата!Там е да си изпълнява задълженията!Съжалявам че те е натоварила с толкова негативна енергия и нерви Hug!Избери си добър  гинеколог и с нея няма да имаш повече работа,докато я смениш.А ако трябва да ти се правят някакви изследвания тои гинеколога ще ти дава направления.Докато родиш тои ти е  "личен лекър'!!!

Благодаря и на теб за подкрепата!  Hug
Дори да ми се налага, няма да стъпя в тази поликлиника.
Каквото станало, станало! Ще ми е за урок!

Важното е, че си взех направлението, нали важи 30 дни от датата на издаване?
Значи в рамките на тези дни, живот и здраве, ще си намеря добър гинеколог! Но с мъжа ми решихме да не ходя сама, поне на първия преглед ще дойде с мен, за да не ме разиграват отново.
Видях, че живееш в центъра (ако не се бъркам) аз ходя на АГ в 7-ма поликлиника (до централна гара) при д-р Тодоров. За пръв път ходих при него след положителния тест и останах много доволна (особено от 2 преглед) понеже нямам здравни осигуровки и си плащам и ми взе пари само за един преглед. Поведението му е доста добро(с усмивка) , не казва излишни неща, които може само да ме стреснат, отговаря точно и ясно на въпросите ми, всеки път ме гледа на ехо и дори ми изчисли сумата за осигуровките и ми каза възможно по-скоро да си ги платя, че да не плащам излишно напред и назад( при него и после за иследвания) абе като цяло мил човек, та затова реших да се похваля от него. Вече вие си решавате къде да се запишете.

# 535
Здравейте, бъдещи майчета. И аз ще се запиша, но има време.. Избрахте ли къде да ходите на ЖК? В Майчин дом водят ли женска консултация, някой да знае?

# 536
ехоо.хайде и аз да се запиша с гаденето.сега бяхме на разходка с малката като ми стана лошо,прималя ми,в едно такси и в нас,гади ми се и ми е гадно такова. SickА с първата бременност нямах такива проблеми,само ровех из хладилника Joy

# 537
Здравейте мили мамчета и аз вече мога да се присъединя към групата  Grinning При мен симптомите са болки в гърдите и ниско долу. Чак почвам да се притеснявам с тези болки дали всичко е наред. Иначе за сега съм късметлийка и не ми се повдига. Лека бременност милички Simple Smile

# 538
Някой вижда ли ми постовете? Rolling Eyes

# 539
alvelina Simple Smile постовете ти се виждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт