Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 133
  • 692
  •   1
Отговори
# 585
Странно ми е как могат да не си знаят кръвните групи.  Rolling Eyes
И аз не си я знам

Признавам, и аз не си я знам.... скоро ще си я разбера.  Mr. Green

# 586
И на мен ми става тъжно чат пат и си поплаквам....с лошото се справям по следния начин-като съм на работа и долу горе се залисвам и не мисля,че ми е лошо...хапвам препечена филийка със сирене,кисело мляко(понякога го  Sick),солетки и ментови бомбони.Солетките си ги хапвам често.Околните-мъжо и колегите им е много чудно как така ми е лошо....Надявам се скоро да отмине,че не е работа месеци наред да е така.

# 587
  • Варна
Момичета имам един въпрос. Аз съм кръвна група А(- ). Моят мъж не знае каква е. Има ли нещо,което трябва да бъде направено заради отрицателния ми резусфактор. Четох различни неща по форуми ама много си противоречат. Ако някой знае нещо или ако има някоя мама с отрицателен резусфактор и вече има едно дете да каже от опит.

Денис, сега ти видях поста. По-принцип няма страшно, но след като си отрицателен Rh следващия път го кажи на АГто и не забравяй да напомняш на всеки следващ преглед.

Относно инжекцията, ако се налага, даже и шанса да е минимален да ти трябва, те съветвам да си я набавиш много преди термина. На един мой колега в деня на раждането просто му казаха да я купи, за да я ударят, за да няма проблеми при следваща бременност.
Да ама не... изровиха цяла Варна, Добрич, София, дори познати в Румъния я търсиха и няма и няма тази инжекция. Във Варна 2 от болниците я имаха, но само по 1бр и не я даваха за нехоспитализирани при тях родилки, защото и те са си прави хората, утре може да им се наложи... и като имаш само броени часове за реагиране напрежението е още по-голямо.
Та за късмет колегите тръгнаха да се ровят в нета и един нов татко беше я пуснал за продажба, че не им се наложило да я ползват, И така чрез приятели в София я платиха, взеха и по Биомед я пратиха към Варна - като това става само в рамките на 1 ден. Биха инцекцията на жена му само 3часа преди да изтече срока.
Та от тогава го имам едно на ум! Ние и двамата сме А+,  поне в това съм спокойна.

# 588
 Здравейте момичета!   newsm51
Връщам се от почивка и много се радвам да видя, че сме станали толкова много. Ухаааа и колко познати муцуни има, ама много ви се радвам ей.  newsm44  love001
Аз си изкарах страхотно на морето.  grinning039 Такова лежане и такова ядене и мързелуване отдавна не ми се беше падало. smile3502   Ама няма как пак на работа. Crossing Arms Иначе се чувствам добре, от време на време ми прилошава ама, добре че не е постоянно. Но имам непоносимост към месото, а по принцип съм си месоядна, как ще я карам така незнам. 33uu Към края на седмицата ще отида все пак на преглед, да я видя малката трохичка какво си прави, че не ще да яде месо. Thinking

# 589
  • Тук
Здравейте  Flutter

Веселина, добре дошла   bouquet

И аз още от сега съм го замислила ами ако така....ами ако иначе.....Много се дразня на себе си, че не мога да се отпусна и да го карам малко по-спокойно, ама с тия мои перипети още от самото начало, където ме почнаха как да си седна на Д-то  Tired

Аз да питам в коя седмица е най-добре да се запишем на ЖК? И още с първия ли преглед трябва да почнат с необходимите изследвания- ПКК, урина.. ?

# 590
ами аз бях на първи преглед, ама доктора вика, че преди 3тия месец не ни записват.. и това беше  Confused

# 591
Здравейте, ще се запиша при вас засега леко скрито:)))
Имам само положителен тест, от онзи ден и доста признаци. Много съм уморена  smile3507 smile3507
Както и другите момичета пишат и мен ми се въртят какви ли не мисли в главата, е няма всичко да е наред, е няма да чуя сърчице...ужасни неща. Никой още незнае. Тъй като това ще ние трето детенце, и е леко непланирано, даже още не съм казала на таткото, смятам след прегледа да му кажа....леко ми е объркано. Аз много се радвам, защото аз исках още едно дете, но таткото не искаше, а сега?!? Смятам, е все пак ще се зарадва...
Относно ЖК, аз предния път се записах около 4-ти месец. Преди това съм ходила при моя лекар, но той не работи по здравна каса, и затова се наложи да избера друг само за ЖК, и болничните.
На лекар смятам да отида около 7-8 г.с., поне да видя всичко наведнъж.

# 592
Здравейте мамчета.Да си призная повече ви чета от колкото ви пиша, за което се извинявам.
Аз засега нямам никакви оплаквания, но така бях и с първата бременност.В сряда съм на лекар и се надявам да чуем сърчицето на бебчо.
Относно спането на бебо, при наличие на първо - ние решихме каката(тя е на 6г.) да избере, за да не се чувства пренебрегната.Или тя с тати на спалнята, а мама с бебчо в детската или тя сама в детската(както е сега), а бебчо при нас.Честно казано незнам кой е по-добрия вариант, май ще е голямо мислене.
Засега толкова от мен.Като отида на доки ще ви пиша.
Целувки и безпроблемна.

# 593
Момичета имам един въпрос. Аз съм кръвна група А(- ). Моят мъж не знае каква е. Има ли нещо,което трябва да бъде направено заради отрицателния ми резусфактор. Четох различни неща по форуми ама много си противоречат. Ако някой знае нещо или ако има някоя мама с отрицателен резусфактор и вече има едно дете да каже от опит.

Когато избереш къде ще раждаш се заинтересувай за инжекцията. В някои болници я поставят безплатно, както трябва да е! А ако не ще си я приготвиш предварително. Мисля, че вече се намира лесно...

Здравейте  Flutter

Веселина, добре дошла   bouquet

И аз още от сега съм го замислила ами ако така....ами ако иначе.....Много се дразня на себе си, че не мога да се отпусна и да го карам малко по-спокойно, ама с тия мои перипети още от самото начало, където ме почнаха как да си седна на Д-то  Tired

Аз да питам в коя седмица е най-добре да се запишем на ЖК? И още с първия ли преглед трябва да почнат с необходимите изследвания- ПКК, урина.. ?

Аз на ЖК се записах в 10 г.с. От тогава излязох и в болничен, но преди това бях ходила за потвърждение. Тогава ми пуснаха кръв, урина и ми взеха секрет. Също и получих направление за кръвната група-такова се полагало само на бременни, за други които искат да си я узнаят се заплаща частно.

# 594
Честита новина, Монче!
Дано всичко е наред, таткото се зарадва и избереш най-доброто решение за вас.  Hug

# 595
  • Тук
Карити и Пламена, благодаря ви за отговорите !

Аз до сега ходих на два различни гинеколога като и двата потвърдиха за бременността, но нито един от тях не ми направи тези изследвания, нито пък е споменал нещо за направление за кръвна група...
Мисля като влезна в 7 г.с. (живи и здрави) да ида на трети най-вече за сърчице и ще видим той дали ще изяви желание за тези изследвания да ми ги направи. Аз пък си мисля и друго ,може би чакат да идеш при тях с направление за следене на бременността, та тогава вече ще решат да ги правят тези изследвания.

Монче, надявам се и таткото да приеме с радост новината  Simple Smile Аз винаги съм си мечтала за трички  Heart Eyes

# 596
Момичета, в коя седмица се чува сърчицето точно, запознати ли сте? Началото на 7ма или 8ма?

# 597
да, може и така да е.. аз съм много притеснена.. май няма скоро да ходя на прегледи оказа се , че в училището ми са объркали нещо и не са ми плащали осигуровките от септември миналата година и отказват да ги платят ..и ние трябва да си ги платим  Cry Нямаме възможност сега.. бебчето расте.. как ще ходя на прегледи не ми ясно.  Sad  И на частно дерат кожи.. ама, че побъркана история- ужким намаляваме, а не правят нищо за да облекчат бременните и да насърчат раждането.  Close #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Е.. оплаках се..

# 598
  • София
да, може и така да е.. аз съм много притеснена.. май няма скоро да ходя на прегледи оказа се , че в училището ми са объркали нещо и не са ми плащали осигуровките от септември миналата година и отказват да ги платят ..и ние трябва да си ги платим  Cry Нямаме възможност сега.. бебчето расте.. как ще ходя на прегледи не ми ясно.  Sad  И на частно дерат кожи.. ама, че побъркана история- ужким намаляваме, а не правят нищо за да облекчат бременните и да насърчат раждането.  Close #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Е.. оплаках се..

Оффф ужас....ама какво са ти объркали, че не са ти ги плащали ? Обясниха ли ти ? Според мен наистина ако грешката е в тях те са длъжни да ти ги платят, а след като завършиш вече ти трябва да си ги плащаш.

# 599
да, може и така да е.. аз съм много притеснена.. май няма скоро да ходя на прегледи оказа се , че в училището ми са объркали нещо и не са ми плащали осигуровките от септември миналата година и отказват да ги платят ..и ние трябва да си ги платим  Cry Нямаме възможност сега.. бебчето расте.. как ще ходя на прегледи не ми ясно.  Sad  И на частно дерат кожи.. ама, че побъркана история- ужким намаляваме, а не правят нищо за да облекчат бременните и да насърчат раждането.  Close #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Е.. оплаках се..

Оффф ужас....ама какво са ти объркали, че не са ти ги плащали ? Обясниха ли ти ? Според мен наистина ако грешката е в тях те са длъжни да ти ги платят, а след като завършиш вече ти трябва да си ги плащаш.

Не съм била подала молба за да ми ги плащат и понеже съм била пълнолетна, можело съм да работя някъде и те нямало откъде да знаят.. Абе сбъркана работа. отказват да платят грешката не била тяхна

Общи условия

Активация на акаунт