Връзка с по-млад мъж

• 46 512
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Снеже, а с каква цел се ходи на любовна среща, за да си обсъждат новия проект на правителството ли! Естествено, че се ходи с краткосрочна или дъългосрочна цел секс, любовни думички, закачливи погледи, пикантни реплики...
Сещам се как се изрази една моя позната, която е разведена - "не запознавам и не водя мъже вкъщи; който мъж иска да е с мен, да намери терен, не съм му жена, още малко и ще очаква закуска да му сервирам сутринта".
За мен лично мъжете се делят на такива, с които спя или смятам да спя, и всички останали. Мъжете, с които спя, освен ако не са бащи на децата ми, нямат място покрай децата ми. Ако работата стане толкова сериозна, че обмисляме живеене заедно, чак тогава ще следва запознанство и общуаване с децата. Иначе са си любовни срещи, включително секс. Това не означава, че от "здрасти" минаваме на "носиш ли презерватив", но докато една връзка не напредне в сериозност, не бих намесвала децата. Детето не е част от майката, а майката има свой сексуален живот, взаимотношения с мъж/мъже, които нямат общо с детето,поне докато този мъж не се планира да бъде част от семейството. Дотогава той е сексуален партньор и нищо повече.

# 121
  • Бургас
Ами аз го възприемам като запознаването с родители - няма да запознавам нашите с всеки, с когото спя. По същия начин и с детето. То е част от личното ми пространство - ако се засечем случайно на разходка, може и да го запозная с "познатия", но така да излизаме, после да се прибираме у нас, че да чакам да заспи детето, за да правя секс. Ще си седя на сухо по-добре отколкото да се вкарвам в такива филми. Пък и няма да допусна всеки в дома си, за да чакам в другата стая да заспи детето, та да се отпусна. Или ще има кой да го гледа и аз ще ходя на терен на любовника - къв е той изобщо, ако не може да осигури терен?! или ще си седя при детето. Аз проблеми с липсата на мъж нямам - даже ми е по-добре без такива наоколо, чудесно си живея и сама.
Така разсъждавам като се поставя на мястото на разведена или самотна майка, но все пак не съм в това положение. Кой знае как ще разсъждавам, ако наистина ми се случи - така, че всичко е в сферата на убежденията и предположенията.  Peace

# 122
Аз не ходя на любовна среща с цел секс. Сексът е следствие от приятелска връзка, а не задоволяване на физическа потребност. За последното си има много други начини, а ако е само това, то поне да бъде платен.
Така ясни ли са нещата.

# 123
  • Tам през Атлантическия океан
Аз не ходя на любовна среща с цел секс. Сексът е следствие от приятелска връзка, а не задоволяване на физическа потребност. За последното си има много други начини, а ако е само това, то поне да бъде платен.
Така ясни ли са нещата.

Peace

Партньора до жената е преди всичко приятел  Grinning и след това всичко останало  Peace

# 124
  • София
аз тая работа с приятелството хич не я вярвам!  Naughty

# 125
  • Бургас
аз тая работа с приятелството хич не я вярвам!  Naughty
Rolling Eyes Laughing

Не вярваш, че партньорът ти може да ти бъде приятел ли?

Партньора до жената е преди всичко приятел  Grinning и след това всичко останало  Peace

Ако повече хора го бяха изпитали и вярваха в това, щеше да има доста по-успешни бракове и семейства.

# 126
  • София
Не вярвам, че зрели индивиди мъж и жена ще си уговарят приятелски срещи, и че хич не им идва на ума, че това е среща като любовна среща или с идея да стане любовна среща, и че рано или късно ще дойде моментът със секса. Почти винаги хората знаят защо се срещат - дали е приятелска симпатия или сексуална такава.

# 127
Аз темата я писах за ''връзка с по-млад мъж'', а не за просто ''секс с по-млад такъв''!
То е ясно, че ако си мислех, че е просто  за секс нямаше да намесвам детето.Но ние се виждаме и по други поводи освен секса...да се разходим, да вечеряме заедно, да си говорим... все неща, които ни е приятно да правим заедно.Да не говорим, че той вече иска да се пренасям при него, но това е друга тема.И в повечето случаи сме тримата, защото и той и аз и детето го искаме.Няколко пъти до сега съм питала малкия сами ли да излезнем или с въпросния и той иска с него.Това съвсем не означава, че всеки ден сме заедно и не обръщам внимание на дребосъка.Ето сега например и събота и неделя сме били по цял ден сами двамата.
Така че, спокойно не е само секс

# 128
Аз темата я писах за ''връзка с по-млад мъж'', а не за просто ''секс с по-млад такъв''!

Hug Спри да разграничаваш  Wink "по-млад" , "по-стар" и всичко ще ви е тамън  Peace
Предполагам той не прави такива сравнения , ти за него си любимата жена и точка  Grinning

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 22:40 от Desss

# 129

Hug Спри да разграничаваш  Wink "по-млад" , "по-стар" и вичко ще ви е тамън  Peace
Предполагам той не прави такива сравнения , ти за него си любимата жена и точка  Grinning
Hug

# 130
"Възрастта за жената не е най-главното: може да си възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни."

Coco Chanel

# 131
Не вярвам, че зрели индивиди мъж и жена ще си уговарят приятелски срещи,
Какви приятелски срещи? Какви уговорки?
Ако е толкова трудно просто приеми, че хората се държат като всички обвързани хора с дете с тази разлика, че не обсъждат общия семеен бюджет.
При случай, че не можеш да се впишеш в тройката просто е безсмислено. Такава връзка спира и просто оставаш добър познат.
Според мен е абсолютно глупаво, най- малкото натоварващо, да се свържеш с жена с дете и детето да ти пречи на личния живот.  Плюс това децата са изключително разумни, необременени от нищо за разлика от майка им. Нали това дете трябва да харесва приятеля ти? В противен случай за какво  ти е този човек? За секс?
Има един много уместен лаф " И мама на тати без пари не дава". Ако този не става за приятел, за какво ми е?
Лошо е, когато и собствения ти съпруг се превърне само за секс и пари.

Hug Спри да разграничаваш  Wink "по-млад" , "по-стар" и всичко ще ви е тамън  Peace
  bouquet

# 132
  • София
Какво означава "държат се като обвързани хора с дете"? Ние за напреднала връзка ли говорим, или още на втората среща цъфваш с детето и започвате да си играете на тройка, т.е. семейство? С кого са обвързани, с децата си ли или един с друг? Нали са свободни възрастни хора, с кого са обвързани?
Май нещо се объркахме и не се разбираме, затова нека да започнем отначало! Имаме Той и Тя, и Тя има дете. Той и Тя се запознават по някакъв повод, и в един момент Той я кани да пият по едно кафе. Тя какво прави? Приема поканата, ако има някакви симпатии към човека и иска да го опознае и отива. Приказки, ала-бала, харесват се. Пак се уговарят да се срещнат и какво става, тя цъфва с детето ли? Как се развиват нататък нещата?

Аз, доколкото виждам как процедират разведените жени с деца, че и мъжете с деца, хич сценарият не е такъв с приятелството и мъкненето на детето, а си държат децата встрани от личния си живот, независимо от възрастта на децата. Срещат се с разни мъже и жени, с кого се получи, с кого не се получи, но си излизат през някои вечери или след работа, като децата им отидат при другия родител или при баби, си правят "гарнизонка с преспиване", изобщо, държат се като двойка, а не като тройка. Едва след време, ако нещата станат сериозни между тях, тогава започват запознаване с деца и излизане на сладкарница. Но в никакъв случай не си водят децата още на втората или третата среща с нов мъж или жена, нито си водят любовниците вкъщи при децата. Някои така и не правят ново семейство дори, а си гледат децата, движат си някакви интимни връзки (то в един момент не е само секс, но просто не искат да живеят под един покрив и да си играят на "това е новата ви майка/баща").

# 133
  • Пловдив / София
Не вярвам, че зрели индивиди мъж и жена ще си уговарят приятелски срещи, и че хич не им идва на ума, че това е среща като любовна среща или с идея да стане любовна среща, и че рано или късно ще дойде моментът със секса. Почти винаги хората знаят защо се срещат - дали е приятелска симпатия или сексуална такава.

Естествено.
Само че едва ли всички хора, които уговарят първа приятелска или любовна среща я уговарят единствено с цел секс.
Сексът е еств. развитие на нещата. Поне според мен не би трябвало да е първопричината, а последствието.

# 134
  • София
Според мен още при запознанството и първата среща и мъжът, и жената много добре усещат за себе си дали са привлечени сексуално, иначе няма изобщо да има среща. Не казвам, че си казват здрасти и се бухат в кревата, но вътрешно знаят, че се срещат с другия човек с мисълта, че сексът е ако не първата, то поне една от целите. Едва ли се срещат заради приятелството, или пък с идеята да живеят заедно. Има предварителна нагласа докъде могат да стиигнат нещата. Нека да си говорим направо - коя от нас би приела покана за среща от мъж, когото не намира за привлекателен като мъж, демек сексуално и без една бърза мисъл дали би легнала с него, ако обстоятелствата се стекат подходящо? Ама честно! Дори не е нужно тук да се напише, достатъчно е да си зададем въпроса, и всичко ще се изясни от самосебе си!

Общи условия

Активация на акаунт