С обрязан ли е по-добре?

• 115 561
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
KapriZ при редовни тестове и предпазен кекс едва ли ще е болест.
Явно неговите телесни течности и миризми бяха по-натрапчиви или моят нос е много чувствителен и надушва бързо такива гадости.

случайна непозната сериозно  Joy

Аз не съм казала, че е това просто казах, че това, че е лекар не изключва възможността да се разболее от каквото и дае не съм казвала, че е венерическа болест, а и казах накрая, че за мен такива миризми в повечето случаи се дължат на телесните течности.

# 301
Обрязан естествено! Бившият ми,макар и доктор,все ми намирисваше,а се миеше постоянно след всяко посещение във ВЦ. Не можах да го накарам да се обреже и за това си взех готов обрязан.  Joy
Родих се. hahaha Чисто и свежо като бебешко дупе,ако ще и 5 дена да не се мие. Laughing
До сега не съм била с  мъж, на който да му мирише, въпреки че на са им били обрязани  - странно, сигурно моето обоняние не е достатъчно чувствително.  newsm78 ТОз твоя бившия да не е имал някоя болест? Май при някои венерически болести се отделя такъв миризлив секрет. Иначе не мирише.

Уточних,че човека е доктор(за болести и дума не можеше да става). Миришеше ми на спарено,не можах да се примиря с мисълта....колкото и да го миеше все ми намирисваше.

Сега всеки ден с кеф си душа обрязаният.  Mr. Green
То това, че е доктор нищо не значи. Тя свекърва ми е лекар, но не спазва никакви здравословни принципи, даже не ги е научила децата на елементарна хигиена и миене на ръце, отделно че готви супер мега нездравословно и всички имат проблеми с хранителната система, бъбреци, жлъчка и пр. и на нея хич не й дреме - само изписва лекарства и си продължава в същия дух. Та това, че е лекар, не значи че не е сгафил някога някъде. А пък да мирише на спарено, при положение, че всеки ден взима душ, ми е много странно. Но май това е друга тема.  Rolling Eyes

# 302
Живях известно време с този човек и знам,че хигиената беше на доста високо ниво.
Тестове и двамата си направихме преди да започнем сериозни отношения.След известно време още веднъж го бях накарала да си пусне пълни кръвни изследвания .
Не беше болест или занижена хигиена(душ сутрин и вечер,миене на половите органи след всяко посещение на вц-то),просто оставаше някаква миризма.

# 303
  • Варна/Благоевград
Била съм с обрязан и определено е много много по хигиенично. На необрязаните с които съм била винаги им намирисва на нещо специфично, не лошо.. но на п....с.Изкъпват се 2 часа не мирише на нищо, евентуално на сапун и после вече се появява онази специфична миризма. При обрязаните го няма това, дори да е ходил до тоалетна и да не се е къпал не мирише на нищо, на абсолютно нищо.
Колкото до самото усещане по време на секс, аз разлика не правя.

# 304
...На необрязаните с които съм била винаги им намирисва на нещо специфично, не лошо.. но на п....с.Изкъпват се 2 часа не мирише на нищо, евентуално на сапун и после вече се появява онази специфична миризма. ...
Специфична, специфична...колко да е, нещо като специфичната миризма на п***а Laughing

# 305
...На необрязаните с които съм била винаги им намирисва на нещо специфично, не лошо.. но на п....с.Изкъпват се 2 часа не мирише на нищо, евентуално на сапун и после вече се появява онази специфична миризма. ...
Специфична, специфична...колко да е, нещо като специфичната миризма на п***а Laughing
   Joy Joy Joy Е сега вече остава само някой да обясни
     двата вида миризми дали пък не са идентичнииии... Joy Joy Joy

# 306
Обрязан си е най добре:)  Доказано качество:)

# 307

Joy Joy Joy Е сега вече остава само някой да обясни
     двата вида миризми дали пък не са идентичнииии... Joy Joy Joy
Няма как да са,науката се е изказала по този въпрос

# 308
На мен с обрязан ми беше най-ужасния секс.Веднага прекъснах всякакви отношения с него - беше много зле.П**** му беше странен без кожичката,за миризма...ми никой не ми е миришел досега,пък с изключение на този..всички си бяха нормални..

# 309
То явно не зависи от обрязването, а от уменията на съответния индивид. Мен от араби ме е гнус, но ако не е арабин или турчин, не би ми пречило да е обрязан.  Rolling Eyes

# 310
  • Варна
То явно не зависи от обрязването, а от уменията на съответния индивид. Мен от араби ме е гнус, но ако не е арабин или турчин, не би ми пречило да е обрязан.  Rolling Eyes

Мда, май всичко е в главата. Peace

# 311
Има хора с по-силна миризма, която не се дължи на лоша хигиена. Понякога има здравословен проблем, друг път не-просто потта им мирише по-силно. А и вероятно има някъде жена, която би намерила тази миризма за ужасно възбуждаща.
Тук ли бях чела една съфорумка, която каза, че страшно много я възбужда ако мъжът и е ял лук.Миришело и хубаво.
Та, както има специфични миризми, така има и почитатели на специфичните миризми. Аз например харесвам миризмата на тениските на моя мъж, след като е спортувал.Миришат ми на сладко, той казва, че му миришат на пот. Аз не бих могла да си помириша мръснитв гащи, той сигурно може да.спи с тях, сложени на главата му.
А един женски секрет и полов орган, едва ли мирише и има вкус на дъвка, дори и да е измито преди 5 минути. 
И обрязан може да мирише, а необрязан да не мирише.
Според мен разликата не е толкива в хигиената и качеството на секса. Разликата е по-скоро за самия мъж, за усещанията му, навиците, ежедневието. За жената няма такова значение, тъй като куц в секса може да е всеки,  смръдлив също.

# 312
Преди 10 години мен адски ме възбуждаше мъжът да е мръсен - потен, некъпан и пр.  Joy
Сега пък отидох в другата крайност и почна да ме е гнус от всичко.  Laughing

# 313
И аз имам такива гнусливи моменти. Някой път умирам от удоволствие как сме се изпотили и двамата и се хлъзгаме един върху друг.
Друг път не мога да понеса да ме целува, защото си мисля как ял нещо и в слюнката му има следи от храната и ми влизат в моята уста.
Зависи от настроението ми и дали много мисля Laughing

# 314
Този беше рус хърватин*мен черни и араби ме отвращават,а пък те тичат подир белите момичета като луди..*

Общи условия

Активация на акаунт