На море в Гърция - 9

• 114 747
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
divna това е до Ормос Панагияс - по-скоро до пристанището ...Ливрохио / Трани Амадия е по-нагоре ....като дръпнеш картата надолу всъщност първия дълъг плаж дето се вижда  Wink

# 676
  • София
Параход, не знам дали ми видя предния пост, но пак да кажа - да, търсим нещо максимално близо до плажа  Simple Smile
Значи Елиа-та е тесен, а какво мислиш за малкия плаж Кастри - дали има много камънак  Thinking Знам от теб, че студиос Кастри са мн добри, но как е самия плаж?

Момичета, никой ли не е почивал в Неа Скиони, много се надявах на малко отзиви  Hug

Дивна, и в предишния пост ти писах, че Ливрохио и Трани Амуда е един и същи плаж, намира се съвсем близо до пристанището Ормос Панагиас  Simple Smile

# 677
  • София...........
Благодаря момичета (Tаис , *2K*)   bouquet

Сега ако кажете и на колко километра е Ливрохио от Вурвуру? , че ме поставиха предсвършен факт - вече е резервирано , незнам дали да се радвам или ...

# 678
  • София
Момичета, сигурно ще ме пратите да чета назад, но нямам време!!
Моля препоръчайте ми хубав all inclusive или HB хотел на Халкидики, много ми е спешно Praynig
Искам да е със собствен плаж, да е голям и да е о/о 100-120 Е на вечер стаята.
Благодаря предварително Hug
Pontes, виж Anthemus sea. Нямам лични впечатления от хотела, но му се каня отдавна. Плажът му е мъничък, но е хубав. Отзивите за хотела са много добри. Цената зависи от това за кой период търсиш и колко голяма стая. Дано да има свбодни места.

# 679
Моля препоръчайте ми хубав all inclusive или HB хотел на Халкидики, много ми е спешно Praynig

pontes, виж Лагомандра бийч - чудесен чист плаж Peace
Антемус сий - собствен, макар и малък плаж,
Ekies all senses resort - НЕ - почти никакъв плаж, затревен като блато Naughty, иначе чудесен ресторант и богата закуска.
Била съм в тези трите, ако имаш въпроси  Hug

# 680
Здравейте, предстои ни ходене в Гърция и по-точно на Тhalatta camp, Каламици. Ходили сме в тази посока няколко пъти и сме много доволни. Сега обаще ще сме с близнаците. Някой отзиви за там?

# 681
Момичета, за съжаление от Амарилис( Тасос) са ни отговорили, че нямат свободни места за периода, който ни вълнуваше. Приемам още препоръки за студиа на Тасос, особено около Панагия и Скала Панагия( там се ориентирах).

# 682
blackisblack, изпратих ти ЛС с малко линкове за Тасос!

# 683
  • Пловдив / София
Момичета, за съжаление от Амарилис( Тасос) са ни отговорили, че нямат свободни места за периода, който ни вълнуваше. Приемам още препоръки за студиа на Тасос, особено около Панагия и Скала Панагия( там се ориентирах).

В нет-а няма ли. Жалко за Амарилис, щяха да ви харесат, според мен.
Иначе в Скала Панагия има много хотелчета.
Ако сте без дете може да опитате и на място да намерипе нещо.
На коя дата щяхте да сте там?

Аз малко се притеснявам, тъй като ние заминаваме точно на 06.09, когато тук са 4 поч.дни. Да не се юрне маса народ към Гърция. От друга страна си казвам, че Никити е по-далеч и сигурно повечето ще са ок. Кавала, Тасос, Керамоти, Аспровалта. Щото ние сме без резервация. Ама дано да няма проблеми.

Момичета, сигурно ще ме пратите да чета назад, но нямам време!!
Благодаря предварително Hug

АИ трудно ще намерите.

Тук поствам линк с кратка информация за плажовете на Ситония, тъй като мн. от вас питат.

http://sithoniagreece.com/sithonia-10-best-beaches.html

# 684
Благодаря момичета (Tаис , *2K*)   bouquet
Сега ако кажете и на колко километра е Ливрохио от Вурвуру? , че ме поставиха предсвършен факт - вече е резервирано , незнам дали да се радвам или ...
приблизателно 10 км +/-2 - зависи в кой на край на Вурвуру си, че то си е дългичко  Wink

# 685
В нет-а няма ли. Жалко за Амарилис, щяха да ви харесат, според мен.
Иначе в Скала Панагия има много хотелчета.
Ако сте без дете може да опитате и на място да намерипе нещо.
На коя дата щяхте да сте там?

Аз малко се притеснявам, тъй като ние заминаваме точно на 06.09, когато тук са 4 поч.дни. Да не се юрне маса народ към Гърция. От друга страна си казвам, че Никити е по-далеч и сигурно повечето ще са ок. Кавала, Тасос, Керамоти, Аспровалта. Щото ние сме без резервация. Ама дано да няма проблеми.

Има, но ми се искаше нещо пробвано да ми препоръчате.  Peace Сега събирам "на кило" общо взето, ще пускам мейли и така. Иначе сме двама, без дете. Притеснява ме, че ще ходим около празниците- 3ти тръгваме оттук, затова май вече ми се иска да имаме нещо предварително да резервираме.

Амарилис ни отговориха, че имат чак от 16ти свободно студио( едно). Затова се притесних  Rolling Eyes

# 686
Цитат

О, със сигурност ще е пълно с народ. Ако говориш за София, не мисля, че Ситония е по-далеч от Тасос например! Като цяло Халкидики, около Кавала и Тасос традиционно се пълнят покрай празниците или дългите почивни дни. Може би е добре да резервирате нещо предварително!  Peace

# 687
  • София
Здравейте момичета и благодаря за инфото в темичката   bouquet

Имам въпросче, ако някой знае - в Агиос Николаос (на Ситония) има ли по-големи магазини тип супермаркет. Знам за Никити, че има Simple Smile но мисля едната разходка да я направим до Агиос Николаос и да си наглася програмата. Мини маркет не ми върши работа, защото ние сме на палатка и зареждането е с повечко продукти Simple Smile
От инфото, което изчетох тук, разбрах че във Вурвуру има само мини-маркети, а в Ормос Панагиас рибен пазар - но всеки ден ли е пазара ?

Благодаря момичета!

# 688
За Тасос аз мога да препоръчам Макриамос. Там ходихме няколко пъти, мои приятели ходят вече 5 година и около майските и септемврийските празници има мн добри пакети. Има ХБ, яденето е супер, на корем, но в голямо изобилие.

http://www.makryammos-hotel.gr/home/?
Добре е  да намерите чрез Бг фирма. Стига се бързо и персоналът е много мил, а плажа, морето, са прекрасни.

# 689
  • София
Привет момичета , вчера разговарях с една приятелка която ходят по няколко пъти в годината на Ситоня. Та след разговора ми с нея реших да тръгнем така и там да си харесаме местенце и да си намерим нещо за спане. Единствено сега ще следя само нещо с ваучери ако изпадне по изгодно. И да искам мнение за това
макар, че има спомен от темите някой не беше очарован от Ривиерата
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

Общи условия

Активация на акаунт