Отговори
# 630
Ми по в центъра живеем , нямаме нужда от пари  Mr. Green Като почне това чакане направо .... Да кажат една дата , която искат да си изберат и да се знае ,че на тая дата се превеждат тези пари . Гаси чудото от 16 то 30 то число  #Crazy

# 631
  • София
В София всички ли получиха детски ? Възраждане има ли нещо ново - някой да е получил детски и чл.8
Аз съм в Лозенец и нямам още Peace

# 632
И аз съм в Лозенец и нямам, последно проверих преди 10 минути. Ние винаги на опашката!

# 633
За Сливен - звънях по телефона и ми казаха, че още вчера са преведени парите. Аз съм на Райфайзен и нямам. Има ли по другите банки преводи?

# 634
  • София
София Младост ОББ има вече детски Peace

# 635
  • София
.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 12:47 от Klemy

# 636
  • София
В София всички ли получиха детски ? Възраждане има ли нещо ново - някой да е получил детски и чл.8
В 12 нямаше.

# 637
  • Сливен
За Сливен - звънях по телефона и ми казаха, че още вчера са преведени парите. Аз съм на Райфайзен и нямам. Има ли по другите банки преводи?
вчера проверих около 11:45 и нямаше,днес още не съм
към ОББ съм

# 638
  • Viena
И аз съм в Лозенец и нямам, последно проверих преди 10 минути. Ние винаги на опашката!
Абсолютно,винаги последни.

# 639
вчера проверих около 11:45 и нямаше,днес още не съм
към ОББ съм

Преди 20 мин. ги изтеглих! Peace

# 640
Пловдив - МКБ Юнионбанк преведени. Peace

# 641
  • София
Някой от Надеждите,Свобода,Толстой в София да има?

# 642
София, Младост, ПИБ - също има детски и по чл. 8д

# 643
София,Пощенска банка - Връбница,НЯМАААА! Проверено преди 30 мин.

# 644
Към майките получили еднократната помощ за първокласник:
до края на месеца трябваше да се предаде в социални грижи 2 бр. бележки от училището. Знаете ли какви са те?

Общи условия

Активация на акаунт