На море с............мама

• 29 286
  • 269
  •   2
Отговори
# 150
  • Boston, MA
Стига бе, какъв бабиер на 45 години  Shocked. Аз ще стана на 41 скоро. Сакън. Понякога се чудя вие какви ще сте на 40 години, ама белким форумът го има и тогава, да видим.

Аз определено бих отишла на море с майка ми, особено като си има нейно местенце, да се оттегля от лудницата с бебето. От няколко години планирам подобно море (ние в къща с приятели, майка ми или баща ми със семействата им наблизо), ще прекарваме време заедно, а може и вечер децата да гледат. Майката не е проблем.

Виж, мъжът ми 4 часа на ден да си спортува може да стане само ако и аз имам съответните 4 часа сама на плаж или да се мяткам по кафета с приятелки (или с майка ми  Wink). Децата се гледат от двамата родители.

За голямото дете - може да не е много честно, но пък на него може да му е забавно с другата баба и дядо. Аз никога не съм живяла на село, но мъжът ми си е прекарвал целите лета така с баба си и му е най-хубавият спомен от детството. Та, ако на детето му харесва, лошо няма.

Но мъжът да влиза в час.

# 151
Със сигурност тя самата ще поиска да си има своето лично време на морето.

Няма да иска. И тя участва във вселенския заговор против Мириния секс, така че ще им виси денонощно на главите да им свети, за радост на Мириното мило, което, както отдавна знаем, хем е импотентно, хем не иска да прави секс точно с нея (а само с непознати жени по детските площадки). 
Но пък ѝ е златен той. Нито я ревнува, нито задава излишни въпроси като кой му направи детето, при положение, че самият той сайдисва жена си само на високосна година и то не всяка. Ето, и сега ако си рита топката с приятелите достатъчно усърдно, може някой друг да ощастливи "приятелката на Мира" и да му се роди трето детенце, кой знае?  Flutter
Абе, казвам ѝ аз да си ходи на плаж самичка, че за всеки влак се намира пътник, ама не слуша - младо и глупаво.  Crossing Arms

# 152
ИзвадИх си нужните поуки-благодаря Peace

# 153
Стига бе, какъв бабиер на 45 години  Shocked. Аз ще стана на 41 скоро. Сакън. Понякога се чудя вие какви ще сте на 40 години, ама белким форумът го има и тогава, да видим.

Защото се чудиш, аз ще ти кажа.На 40 ще си живея живота с Моите Приятели, не с тези на децата ми.

# 154
  • София
Аз пък я разбирам Мира, имала съм дълги периоди на безсексие в предишния ми брак и това определено леко те чалва, започваш абсолютно всичко да прекарваш през призмата "ами ако точно тогава му се прииска". Примерно - приятелка ще дойде на кафе по време, което съвпада със следобедния сън на бебето - дали пък да не я поканя два часа по-късно, че тогава може да ми посегне мъжа ми и язък за изтърваната ситуация. И не става въпрос за някоя далечна позната, ами за любима приятелка и за очаквано с нетърпение гости.
Така че разбирам какво й е в главата.
Но ако мога да дам някакъв съвет от позицията на минала през това - няма смисъл. Той иска ли да прави секс с теб, нищо няма да го спре. Не иска ли - нищо няма да го накара.
Така че изкарайте си едно хубаво море, не го заклеймявай отсега като АД, ами гледай да си починеш, да се попечеш и поплацикаш, пък секса ... за съжаление не зависи нито от теб, нито от присъствието/отсъствието на майка ти.

# 155
Бърди много харесвам поста ти.И на някои други съфорумки!
А да си кажа пак-майка ми е на 45 и далееееч не е сбабичосана.Изглебжда супер мадама.И аз не съм някоя дебелана след раждане-48кг съм.Вярно имам си за стягане,но далеч не съм отблъскваща.
За секса-ако и се прави ще си правим.Почивката не е ебалник.... важното е на всички да е комфортно

# 156
  • I want it all and I want it now.
Аз не мога да разбера,защо не кажеш на майка си ,че имате нужда да останете повече време  сами.  Peace
Да си разпределяте времето,така че да се съобразявате един с друг.  Peace Ходила съм с майка ми на море и се разбираме чудесно. С удоволствие ще ходим и тази година пак.

# 157
  • Kопенхаген
*Мира* , не изчетох всичките страници само последната, възможно е и да са те посъветвали така.
Идването на мама на почивка с вас определено си има и положителна страна, една възможност да оставате насаме с любимия.
Вечер е прекрасно да се разхождате по морския бряг преди сън, ей така гушнати само двамата, а ако ноща и морския въздух ви подействат като фетиш, винаги може спонтанно да се излюбите на плажа.
Ако поговориш с нея, че желаете понякога да оставате насаме, мисля че ще те разбере прекрасно.

Приятна почивка  Grinning и да разкажеш като се прибереш.

# 158
Казах,че съм си направила изводите!Ще се разберем и се надявам почивката да е ОК за всички
Мадам-така си го представям и аз.И се надявам,ещата да не са проблемниза никого!Не я взимам да ми гледа детето и ще се радвам ако и тя е щастлива-залужава го

# 159
  • Kопенхаген
Далеч съм от мисълта да идва с вас за детегледачка, само от време на време да те отменя, а и на заспали деца какво да им се гледа  Grinning

# 160
Права си!Тя каката пътува за 2 седмици към морето сега на 20-ти.
Тук някои ме обвиниха,че ще си пека задника докато тя не е с мен.Ами харесва и да е с баба и дядо,осигуряват и внимание нон стоп,искаше САМА да отиде на море с тях.
Ние ще сме с бебока и с майка ми,която просто е придружител-не дете.
От догодина ще сме заедно 4-мата.
И защо се оправдавам изобщо.
Пуснах темата за да попипам за мнение онези,били с баба на море.Как са се справили,как тя не се е чувствала зле и само придатък,детегледачка!Последното,което искам е мама да се чувства детегледчка
Мадам-думите ми не са към теб   bouquet

# 161
Мира, а аз не мога да разбера, откъде си толкова сигурна, че тя ще бъде поне по 12 ч. на ден с вас? Казвала ли ти го е? Това, че ще тръгне с вас на почивка, нищо не значи. То накрая може да се окаже, че няма да й видите очите, докато сте там Laughing Вчера във фитнеса( на морето това) имаше една жена с две дъщери. Като се има предвид, че едното момиче беше на около 20, предполагам, че майката беше най-малко на 40. Жената къртеше отвсякъде, голяма мадама. Двама младоци като се завъртяха около нея, на който уред отиде и те там. Направо й съжалих дъщерите, никой не м обърна внимание Laughing Та мисълта ми е, че малко я подценяваш майка ти, не се знае каква изненада ще ти спретне. Wink

# 162

Пуснах темата за да попипам за мнение онези,били с баба на море.Как са се справили,как тя не се е чувствала зле и само придатък,детегледачка!Последното,което искам е мама да се чувства детегледчка

Аз познавам няколко семейства,които всяко лято водят по една баба със себе си.Обаче всички са наясно/и деца и баби/,че бабата е там,за да гледа децата,тя отива с ясното съзнание,че ще бъде детегледачка.
Това вашето въобще не си го представям-каква работа има там трети човек,без значение майка,сестра или приятелка е?!
При положение,че искаш майка ти да има пълноценна почивка,а не да бъде детегледачка. Tired

# 163
  • София, център
Аз с родители на море не съм ходила от 7-ми клас, ама да си кажа.
Веднъж към нас се присъединиха приятели с бебе и баба-тъща, и тя непочивала от нам кога си и зажадняла за море.
Нашите приятели идваха с нас на плаж и вечер, а през това време бабата бавеше бебето. Впрочем, аз това бебе май така и не го видях тогава, през цялата почивка.
Заедно спяха, в апартамент.
Понапрегнатко май им беше, обаче те си действаха по този начин и после, на всяка почивка.
П.П. Детето сега е на 5 и си продължават.

Значи може.

# 164
  • Бургас
Учудвам се как у нас сравнително млади жени (45-годишна жена е в разцвета на силите си де факто) не могат да си уплътняват времето сами, да си доставят удоволствие и релакс сами, а единствената им представа за почивка и кеф е да висят до порасналите си деца.  Rolling Eyes
*Мира*, след като си решила да се съобразяваш с всички проблем няма да има. Ще си между чука и наковалнята, но щом ти е кеф - няма лошо. Аз тези намеци от майка ти не ги възприемам добре - жената много добре знае, че едни млади хора имат нужда от усамотение и ако толкова всеотдайно ви мислеше, щеше да съобрази и дори да ви предложи да отидете не море само двамата докато гледа бебето вкъщи, примерно, пък дори и за кратко. Както и там на почивката не би ви киснала на главите, а щеше да те отменя в грижите за бебето, за да може да се усамотите с мъжа.
Иначе аз проблем не виждам - ако майката е съобразителна, дори е страхотно, че ще отидете заедно: не сте в една къща, ще се събирате, когато решите, ще имате и още един човек на разположение в грижите за бебето. Но както ми звучи - майка ти най-вероятно ще ви свети през цялото време.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт