Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 450
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Днес нещо не ми беше ден. Даже две кафета трябваше да изпия, за да не заспя в офиса.

Преди малко едвам избутах 20 мин силова и 20 мин кардио. Последната серия high knees я направих на инат. Довърших с ужасно скучен протеинов шейк с вода вместо мляко.

# 331
Привет ,момичета мили   bouquet
Тая сутрин бях на тенис,ама и аз малко трудничко нещо се събудих...
Утре заминавам и аз няколко дена на моренце и видях,че има фитнес там,надявам се,че ще се възползвам, въпреки,че приятеля каза "Айде,няма нужда" ,сякаш него ще го мятам на пътечката  Joy
Но знам как се чувствам като прекъсна за няколко дни - една безжизнена,без тонус  Confused
Ще ми липсвате тия дни,дано има някое wifi да си ви поглеждам   bouquet

# 332
Момичета  Hug радвам се да ви "видя" и аз!Днес съм с Джаки и така ме разтри,че последното упражнение едва до 6 докарах!Довечера долна част.
Jackie Warner - 30 Day Fast Start_01 Upper Body
Накрая на тренировката при разтягането,мацката вика,че ако не усещаме разтягане значи имаме нужда от по-тежки гири  Laughing
Минавам си на мазния режим.Че от динята и пъпеша нищо хубаво не съм видяла освен надуване  Grinning и качване на кила.
Това за след тренировка да не се яде за свефте го чувам.Аз винаги слагам нещо.Озверявам много след тренировка,няма да седя гладна я!
Раче,голямо брисане обрисахме,че и летни вируси карахме цялото семейство,а най-малкият член 2 пъти го кара.Та юли месец,беше месецът на активната почивка.Сега почвам да влизам в час!

# 333
Здравейте мацки  Hug
Гледам, че обсъждате яденето след тренировка - аз бях чела, че не е хубаво баш веднага след тренировка да се яде, защото организма е все още стресиран и няма нужда да се стресира още като му слагаш храна, но не знам колко е вярно - аз лично не мога баш веднага да ям наистина ми е някво стресирано и си пия водичка само Simple Smile
Та да се отчета - Bob - totally ripped core + Chalean Extreme - Recharge Simple Smile

# 334
Днес съм почивка  bowuu

# 335
  • Варна
Е то веднага, веднага - колко да е веднага.  Laughing Докато си разтребя хола от гири и постелки, мина през банята, намажа с разни мазила, облека и те са минали 20 минути; още 10 да си приготвя нещото за ядене и е тъкмо. Честно казано не съм гладна много, но корема ми е свит и ям по-малко (т.е. най-вероятно колкото е нужно), защото когато съм гладна, ям бързо и рискувам да преям. ooooh!

Кат, ех щом и ти почиваш се успокоих.  Hug

Ние днес пак ще качваме ТВ кулата с байковете - страхотна тренировка е това, но за съжаление рядко и двамата сме свободни ранният следобед, за да я осъществим. Днес обаче ще се вдигне прах Mr. Green

# 336
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох аз се наядох сега на работа и времето е ужасно и ми е едно такова меланхолично и заспалооо, чак завидях на тези от вас, които почиват дне. Аз чак в четвъртък почивам. Днес се чудя какво да тренирам, че да си опазя коленете. Ще го мисля в къщи.

# 337
Аз съм решила до петък никакво прекъсване. Ще тренирам до последно преди да поемем пътя към Бг.  Mr. Green За там както казах ми е мъка Thinking...
Днес отново го писах кардио ден, като преди това направих силова за корем - 16мин Xtreme Abs_01 на Джаки + 50мин. Your Body Breakthru Rockin Body Cardio на Мишел
Кардиото не беше интервално, но исках да разнообразя. Правя го за пръв път, не ме впечатли особенно но пък нещо такова ми трябваше. Бих го категоризирала като аеробика с малко денс, но си беше интензивно.
Замерих се, снимах се и като се върна след месец ще сравнявам  Thinking

Ето какво казва Румяна Илиева по въпроса с храненето преди и след тренировка: http://fitnesinstruktor.com/hraneni-predi-i-sled-trenirovka-goria-maznini/
Радост, благодаря  Hug  Мисля си, че моят вариянт с фрапето с прясно мляко не е чак толкова лош, като за след тренировка.

# 338
Днес първи ден Insanity  Simple Smile

# 339
  • Miami
И аз започнах Insanity  Simple Smile   Изгледах някои клипчета в ютуб и ме зарибиха да пробвам тази програма. Днес я правих за втори път. Обаче не мога още да направя всичките упражнения до край, почивам си малко повече от тях. И все пак съм вир вода накрая. Много ми харесва за сега.

# 340
И аз започнах Insanity  Simple Smile   Изгледах някои клипчета в ютуб и ме зарибиха да пробвам тази програма. Днес я правих за втори път. Обаче не мога още да направя всичките упражнения до край, почивам си малко повече от тях. И все пак съм вир вода накрая. Много ми харесва за сега.

bouquet  и при мен е така.да се надяваме до седмица да влезем в ритъм  Peace

# 341
Отчитам се с това http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -HIIT-Workout/ac/, много ми беше кофти днес целия ден, замалко да се откажа от тренировка, но се насилих поне тази да направя и направо ми излезе през носа. Дали заради занижения прием на калории последните дни- не нарочно,така се случи, или заради МЦ, ама нямах хич енергия.

Къпах се, платих някои сметки и сега ще си изям киселото мляко

# 342
И на мен ми отпаднало днес и мислех да направя силовата на Шон, но успях с доста усилия да направя поне това:
http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg&feature=relmfu
Бобчена, днес май и тонуса и програмата ни е почти еднаква.И аз платих някоя сметка, ама преди тренировката.И сега ще си изям салатката Simple Smile

# 343
Ааа Малвина, ти си правила тренировката убиец,  Crazy, иначе, не мен винаги ми пада тонуса като трябва да плащам сметките  Crazy

# 344
Доотчитам с малко бягане в парка, но след кардио ден нямам много сили за бягане съм забелязала  Confused Както и да е, пораздвижих и на това съм доволна.
Аз откъм тонус долу-горе добре го давам, но нещо съм се омърлушила днес и нямам настроение. Мисля утре какви да ги върша и лягам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт