Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Лутаща се
Намерението ми за тренировка и вечерта пропадна. Ядох един таратор, преди него диня. Чувствам се като плондир. Абсурд е да си повдигна четирибуквието от дивана  Naughty

Да ви питам по какъв начин си отмервате 20-те и 10-те секунди за табата с планкове?

И кога се почива, кой ден след започването? Не че помня кога започнах де  newsm78
Какво ще стане ако не почивам, пак ли обратен ефект? Т.е. вместо отслабване нарастване на мускулите?

MALVINA, "планински бегач" скокове с повдигане на коленете нависоко почти до брадичката ли е?
ама че обяснение му праснах

# 586
  • Stavanger,Norway/ Varna
Скарлет аз имам табата таймер на телефона, 20/10 е и е то4но 4 мин. Ина4е, погледни в гугъл за mountain climber, това е въпросното упражнение  Crazy

# 587
  • Лутаща се
Благодаря, bob4enka, видях го. Само да питам не натоварва ли твърде много мускулите на бедрата отпред?
А таймер ще търся из нета, сигурно има.

# 588
  • На острова
~Миа~  доволна ли си от тае-бото? Аз го правя от 1 седмица, точно с Били, определено ми допада, но все пак искам да знам при теб горе долу ефекта бързо ли се появи?
Доволна съм, да, но редувай с нещо друго по-интензивно, те и момичетата преди мен са писали, че идва слабичко на моменти (в сравнение с ХИИТ тренировките). Ефект още е рано да се сподели, че отскоро поднових тренировките, направих си едно тригодишно майчинство, през което добре си починах  Joy

За мен досега най-трудно ми се явява Sidewinder mountain climbers, почти невъзможно  Crazy

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 23:28 от ~Миа~

# 589
Добро утро на всичкииии  Heart Eyes

От вчера сутринта сме в Приморско, в един двустаен апартамент, големичък, с кухня! Има невероятно красиви алеи около хотела, даже има едно "мини игрище" и сме точно пред един "диворасъл" плаж...Въобще - места за тренировки, колкото щеш!!! Вчера ми беше почивен ден (по план!), но все пак деня мина в много разходки и плуване. За днес се отчитам с любимото ми кардио от блендера, което приключих преди малко, на гладно..ии, разбира се, надявам се по-късно - плуване, танци, разходки... Вчера нямахме сили да отидем да купонясваме, но днес сме намислили да наваксваме  Laughing
 Hug

# 590
  • В Балкана
skarlet71, ето ти един таймер - http://www.beach-fitness.com/tabata/ От както чух за табата, само него ползвам.
От скоро го ползвам и за интервалните си тренировки. Нагласям си го на повече рундове, променям времетраенете и започвам да покачвам пулса.  Laughing

# 591
Момичета, пак съм аз  Mr. Green Исках да ви се похваля, че огроооомните ми усилия (от година и половина) в борбата с целулита, най-сетне започват да дават резултат! За ПЪРВИ път си позволявам да нося бански с долнище - прашка, това никога не си го бях помисляла, защото имах много целулит, въпреки, че бях слаба  Sad Имам и много готина плажна снимчица, може да я кача..но не знам, за сега се въздържам, че може да изглежда много префърцунено  Blush Mr. Green

# 592
  • Miami
Качвай, качвай, тъкмо да ни вдъхновяваш и мотивираш  Hug

# 593
Kath,веднага да слагаш и да ни кажеш освен спорт,мазила ползва ли?Аз си гледам мускулите,но си виждам и целулита.
На Кростренажора приложих табата!Ще ми хвръкне сърцето,но пак добре до 142 пулс се докарах.Мислех,че 180 ще удари.Още си поемам въздух, пия вода,а после кафето.

# 594
Качвай, качвай, тъкмо да ни вдъхновяваш и мотивираш  Hug

Само да намерим USB кабела..
Но..факт е, че целулита е наистина ужасно упорит проблем и се среща при всички - слаби, дебели, млади, стари, руси, черни  Laughing Но искам да потвърдя, че с МНОГО упорство може да се премахне, не е нелечим... А аз бях с много дълбок, твърд и труден за премахване целулит... така че - има надежда, със сигурност, за всички!

АЗ лично го преборих с мазане+масажи и много спорт, вода и правилно хранене. Най-много ми помогнаха масажите с вендузи, както и масажите с антицелулитното олио-пилинг с морска сол, на "BALEA"!

# 595
  • Miami
АЗ лично го преборих с мазане+масажи и много спорт, вода и правилно хранене. Най-много ми помогнаха масажите с вендузи, както и масажите с антицелулитното олио-пилинг с морска сол, на "BALEA"!
Благодаря, че сподели   bouquet
Аз също имам много упорит и дълбок целулит   Close Ако не беше той, краката ми щяха да изглеждат доооста по-добре, въпреки че не са много слаби.

# 596
Кори, друго си е да няма целулит, права си...дано успееш да го пребориш.
Все пак, трябва да се има в предвид, че на различните хора, различни продукти им влияят добре, в това поне съм се убедила..но кое е добро за теб самия, разбираш, само опитване...и, за жалост, хвърляне на пари, до известна степен........  Confused

Ето я снимката:

# 597
  • В Балкана
Кат много добре изглеждаш!   bouquet
И бедрата ти са всичко друго, но не и големи и дебели.  Peace

# 598
Кори, друго си е да няма целулит, права си...дано успееш да го пребориш.
Все пак, трябва да се има в предвид, че на различните хора, различни продукти им влияят добре, в това поне съм се убедила..но кое е добро за теб самия, разбираш, само опитване...и, за жалост, хвърляне на пари, до известна степен........  Confused

Ето я снимката:

Кааат ,Кат ,Кат  Laughing
Ако знаеш какво ми видяха очите на плажа в Бургас събота и неделя  Shocked  Shocked  Shocked
Повярвай аз ,която имам сланинка на корема все още и
ме беше срам да облека нещо по-така ,такива телеса се разхождаха
покрай мен мъже и жени ,че чак перфектна си се сторих  Laughing
А ти виж каква си млада и красива и чаровна и тялото ти е перфектно   bouquet
Момиче ,разсъбличай се ,показвай се ,защото родиш ли.....самочувствието от
към тяло пада нацяло  Confused
А с две ,тялото се променя и сега ако ти кажа ,че съжалявам дето
не съм се обличала хубаво и не съм се показвала като момиче ,ама
свърши вече  Tired
Та я се облечи ,я размахай туй красиво тяло и главата горе  Mr. Green
Аз не видях нищо несъразмерно ,ама нищо  Peace
Перфектна си си  Wink

Така ,върнахме се от морето в неделя ,правя тренировки през ден ,защото
още не мога да вляза в час от това пътуване  Crazy
Явно до края на седмицата ще съм като парцал и плюс жегите  ooooh!
Утре мисля да направя едно
http://www.youtube.com/watch?v=-x9fT4-w-xg&list=PL8395384AFA … eature=plpp_video
А вчера бях на Боб и неговото -Body Rev Cardio Conditioning-24min.

# 599
Ей на това се казва ДУПЕ което се събира в една мъжка длан  Grinning
Мерси за отговорите относно масажите.Знам си аз,че с тях става работата,но за съжаление няма на кого да оставя беба за да си направя кефа.И това ще стане по нататък.
Четох един твой пост относно качването на килограми.Какво стана в крайна сметка?
Аз забелязох,че вече съм 1 кило отгоре откакто почнах интензивно да тренирам.Това с храненето до 18:00 е мноооооооого хубаво,но към 23:00 все си мисля за хладилника,трябва да го превъзмогна

Общи условия

Активация на акаунт