Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,момичета  Hug
Вчера се завърнах от моята почивка. Този път,макар че бяхме пак на all inc. не се чувствах толкова подута и безжизнена.Устоях на всичките там рафинирани боклуци  Wink ,  е с изключение на сладоледчето,но то е по-малкото зло  hahaha . Имаше нещо като фитнес зала и естествено се накефих ,че от 4 дни,3 дни тренирах на пътечката с гледка към морето  Heart Eyes
Така че не съм излезнала от форма  и тази сутрин отчитам Bob Harper's Beginners Weight Loss Transformation - 45 мин Simple Smile

Вчера попрочетох малко от написаното от вас;коментирали сте много съществени неща и с мерак ще си ви дочета днес.
Хубав ден на всички   bouquet

# 541
  • Лутаща се
MALVINA, когато имаш време би ли ми препоръчала линк? Някой от тези, които действат при теб.
Обиколката на бедрата ми, в най-широката им част е 57 см, но има тлъстинки и около коленете.
Относно отрицателния калориен баланс- определено се храня точно така, но не бива да отслабвам повече както се казва равномерно, защото в горната част на тялото вече съм супер. Отслабна ли още там ще стана на скелет, вече ще е грозно. Там имам само да стягам.

# 542
Скарлет, моите също са 56-57см в широката част.Всички ХИИТ от фитнесблендера, които основно праим тук, правя и аз.За съжаление, тялото не ни пита къде искаме да отслбанем, а то си избира...И да искаш ,щом така си предразположена, няма как да отслабваш равномерно.И аз съм същата, та знам какво е...Затова прави силови само за горна част на тялото и много ХИИТ.Така мисля,че може да се получи желания от теб резултат.И аз спазвам същата схема и се надявам да стане в един момент,че вече много ми писна ConfusedНека и другите момичета споделят какво мислят, но лично аз при мен друг начин не виждам.

п.п. Ако все пак не можеш да се ориентираш за кои ХИИТ говоря, само кажи ще ти дам линкове. Hug

# 543
  • Stavanger,Norway/ Varna
От4итам с 21 мин. табата с мъжа oт блендъра, на гладно. Следобед мисля да поска4ам с въжето. В4ера забравих да се от4ета с табата само с планкове sies хиит-а. Разказа ми се играта, ама ME кефи ефекта върху корема, така не се налага да правя омразните преси.
Малвина, аз съ6то карам само на хиит и броя калории ама много бавно стават не6тата...

# 544
От4итам с 21 мин. табата с мъжа oт блендъра, на гладно. Следобед мисля да поска4ам с въжето. В4ера забравих да се от4ета с табата само с планкове sies хиит-а. Разказа ми се играта, ама ME кефи ефекта върху корема, така не се налага да правя омразните преси.
Малвина, аз съ6то карам само на хиит и броя калории ама много бавно стават не6тата...
Ооо кое е това , което разказва играта на корема?От блендера ли е?Ако да, моля те дай го насам  Laughing
Бобченка, да  много бавно.За 3 седмици сриозно броене на калории + здраво ХИИТ едва 1кг и 1см Confused

И не е по тема,ама днес навън е буквално ад.Излязох уж малко да се разходя през обедната почивка и щях да припадна, взе да ми се гади.То буквално няма въздух, кожата ти гори...На слънце със сигурност е към 40 градуса..

# 545
Здравейте!  Hug
Наистина ужасна жега, сутринта по време на тренировката, ако имаше как да направя климатика на минусови температури - щях! Постоянно дебнех да ми се отворят 3-4 свободни секунди, за да намаля с още един градус надолу.  Laughing
И като говоря за сутрешната тренировка...  ooooh! Последните дни хапнах повече въглехидрати от обичайното и веднага ми се отрази както на кантара, така и на тонуса. Все едно за първи път в живота си се движех, а правих нещо, към което дори може би съм привикнала и ми се струва по-лесно, отколкото е...  Rolling Eyes Все пак я направих и мисля тази седмица да заложа повече на HIIT-a, за да се отърся от последствията, които сама си докарах.  Embarassed
Приятен ден на всички  Hug

ps: започвам да заобичвам планковете, така както стана и с бърпитата... чак ме боли, докато ги правя, но определено показват ефект  Shocked

# 546
Аз започнах с insanity ден първи Mr. Green Измерих се, интересно ми е да видя какви ще са резултатите и дали ще има промяна. Пиша ги тук, че иначе ще ги забравя или загубя. Килограмите са 48, бюст, талия и ханш 78/62/86. Измерих още бедро, прасец и ръка за всеки случай ако пък нещо мръдне случайно и бяха съответно 48, 31 и 23 см. Имам чувството, че Шон ще ми разкаже играта, на теста почти ми се  доповръща по едно време, но не беше чак толкова зле. Много ми се иска да имам някакво огледало пред мен, имам чувството, че така ще мога по-правилно да изпълнявам упражненията, но няма такъв вариант за жалост.

# 547
Последните дни хапнах повече въглехидрати от обичайното и веднага ми се отрази както на кантара, така и на тонуса. Все едно за първи път в живота си се движех, а правих нещо, към което дори може би съм привикнала и ми се струва по-лесно, отколкото е... 
И аз го забелязах това. След едноседмичната почивка и яко гъчене на въглени от всякакво естество ooooh!, днес едвам се движех докато си правех упражненията. Все едно не бях аз, ужас някакав!

# 548
  • Stavanger,Norway/ Varna
Малвина не е от блендъра. Настройвам си табата таймера на телефона и си правя сама планкове. Но трябва да ги разнообразя с нещо още, 4е нали не е добре да се прави табата само с едно упражнение. Дове4ера, ще го мисля. Аз обикновено се довършвам след хиит или със серии лицеви опори, или табата планкове, или и двете- ама ми изка4ат о4ите като ги комбинирам. Ако имам пове4е енергия, след хиит правя видеото със ска4ането на въже, което пак е хиит, но някак си ми успокоява пулса и регулира потенето, направо ми идва като кул даун  CrazyPeace

just.do.it! и на мен така страшно ми влияе храната на тонуса. Ям ли си салататите и киселото мляко и съомгата, ела ме виж какъв атлет съм.  Crazy Ама имам ли ден с глупости, защото и такива ми се слу4ват един път в месеца като ме шибне овулацията, та после няколко дни немога да вляза в релси.  Rolling Eyes

# 549
Малвина не е от блендъра. Настройвам си табата таймера на телефона и си правя сама планкове. Но трябва да ги разнообразя с нещо още, 4е нали не е добре да се прави табата само с едно упражнение. Дове4ера, ще го мисля. Аз обикновено се довършвам след хиит или със серии лицеви опори, или табата планкове, или и двете- ама ми изка4ат о4ите като ги комбинирам. Ако имам пове4е енергия, след хиит правя видеото със ска4ането на въже, което пак е хиит, но някак си ми успокоява пулса и регулира потенето, направо ми идва като кул даун  Crazy.  Peace
  Rolling Eyes
Hug Ще се пробвам .Нещо ми падна кръвното, но ще намеря сили да спретна едно ХИИТ поне...надявам се..Иначе аз изпаднах днес яко в ПМС лакомия...,но буквално ми падна пердето..Тъкмо да подлъжа малко метаболизма Whistling

# 550
Едвам ви изчетох.
Аз смених програмата с тренировките. Вече тичам пон. ,сряда и петък. През останалите дни тренировки в къщи.Почивам в неделя.
Вчера правих/ почивах в събота/ ето това от блендъра:

http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ&feature=my_liked_ … e1nOMs81hrJ8H1PRw
Е ,размаза ме. Издържах до 14 мин. след това сдадох багажа. Embarassed После направих на Боб за корем 10 мин. и с гири за ръце.
Днес правих крос, сега пак ще се пробвам  същата тренировка.Изпоти ме повече от тичането, за по кратко време.

Имам въпрос за чиата, как се консумира? За колко време се накисва и по колко на ден се хапва? Четох нещо по-назад в темата ,но не се сещам. Утре ще ми донесат и мисля да я включа в менюто .

# 551
Аз си я накисвам с кисело мляко,че ми е най-вкусно.Нужно е около полочин час пердварително да се накисне.Правя си чиа, овесени ядки +евенурлано шепа малини-това в кисело мляко.Слагам си 2суп. лъжици чиа.Пробвах във вода и само чиа, ама е безвкусно.Освен това можеш да си го слагаш , когато си правиш шейк или в салата.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 16:36 от MALVINA

# 552
Аз си я накисвам с кисело мляко,че ми е най-вкусно.Нужно е около полочин час пердварително да се накисне.Правя си чиа, овесени ядки +евенурлано шепа малини-това в кисело мляко.Слагам си 2суп. лъжици чиа.Пробвах във вода и само чиа, ама е безвкусно.
Мерси! А кога почувства прилива на енергия т. е. след колко дни на прием на чиата?

# 553
  • au bout du monde
Имам въпрос за чиата, как се консумира? За колко време се накисва и по колко на ден се хапва? Четох нещо по-назад в темата ,но не се сещам. Утре ще ми донесат и мисля да я включа в менюто.

Аз я накисвам във вода вечерта и на сутринта я слагам в кисело мляко или овесената каша. Може с разни плодове, така си правих кремчета. Може във всичко, което ядеш да я слагаш.

# 554
  • На острова
За днес 1 час тае бо с Били: едно 43 мин. видео + 2 серийки от по 10 мин.
Можех и още честно, в сравнение с ХИИТ тренировките, това днес направо ми се стори детска игра  Simple Smile
Аз съм и малко пристрастна, защото преди време около 3 години ходех нон-стоп на тае бо и така и не ми омръзна (обаче треньора ни замина за чужбина и после не намерих подобен).
А и този Били ми е един такъв засмян, нахилен, положителен.

Общи условия

Активация на акаунт