Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Събрах сили и изкарах Shaun T -  Insanity plyometric cardio circuit .
И аз днес това правих, не ми се беше случвало такова нещо Shocked Обаче нещо не ми допадна особено. Сега ме болят прасците. И изобщо имам чувството, че ми се натоварваха само краката от колената надолу. По едно време даже  почна да ме боли зад глезена и спрях, сега май е по-добре. Но утре сигурно ще съм с ужасна мускулна треска. Много скачане, много нещо Crazy Да видим утре какво ме чака, аз карам по програмата.

# 571
  • Лутаща се
MeRiTo`, като каза Tae Bo на Billy Blanks.........и аз взех, че се разрових.
Адски ми хареса, много динамични и палещи тренировки. Определено довечера кардиото ми ще е  с това и това. Нямам търпение  Mr. Green
Има и 40 минутни тренировки и нагоре, но тях няма да ги издържа.
Чудя се обаче дали да правя силови упражнения, при положение, че сутринта съм правила  newsm78
И как се справяте с планковете? На мен ми е невъзможно да се задържа повече от 15 секунди и рухвам на земята  Confused
То вярно, че ми е слаб кръста, ама чак пък толкова...........

# 572
Бухтичка , сигурна съм,че ще му хванеш темпото.  Hug  Важно е ,че си усетила натоварване,аз да си кажа,последната част ми идва в повече - това с лицевите упори.От всичките съм правила още и Pure Cardio -то ми допадна Simple Smile
Обмислям някоя силова тая вечер на Боб ,че ми е долипсвал  Heart Eyes (То днеска ми се наложи да вдигам едни кашони ,та половината силова е налице  Mr. Green )

Incheto21 и на мен вчера ми стана любопитно "що е то табата" и изводът ,които си направих е,че явно е ефективно и няма причина човек да каже "нямам време за тренировка"

# 573
Здравейте и от мен!
Днес от блендера 24 мин кардио!На издихания бях,ама стана работата.Четох за табата,обмислям въпроса кога ще пробвам.
Утре силова тренировка и след нея кардиото.

# 574
Incheto21 и на мен вчера ми стана любопитно "що е то табата" и изводът ,които си направих е,че явно е ефективно и няма причина човек да каже "нямам време за тренировка"

Абсолютно е така - просто това нямам време е само и единствено извинение - аз сега искам добре да го поизуча този метод и да видя кои комбинации упражнения са добри, с кои е по-трудно, с кои по-лесно и като ми започнат лекциите и всички неща и нямам много време да си я правя Simple Smile

# 575
Бухтичка , сигурна съм,че ще му хванеш темпото.  Hug  Важно е ,че си усетила натоварване,аз да си кажа,последната част ми идва в повече - това с лицевите упори.От всичките съм правила още и Pure Cardio -то ми допадна Simple Smile
Оо, аз лицеви упори не мога такива. А и там вече почна да ме боли кракът и много малко правих Confused

# 576
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте, отчет и от днес.

17 минутното ХИИТ от блендъра, следтова пак тяхното със скачане на въже, след това правих табата- скачане на въже колкото мога бързо, планкове. 4 минути не ги усетих, не ми и стигнаха, та се довърших със серии лицеви упори

# 577
И аз да се отчета с 24 минутното ХИИТ и след това табата 4 минути с планкове и лицеви.Ей тия планкове ми стават любими,направо са трепач за корема.Ама нещо ми е кофти,чакам МЦ +тази жега - направо смазваща за мен комбинация Tired
А относно Билито-любимец ми е.Зимата основно с него тренирах.Страшно зареждащи  и ефективни тренировки, но май ми идват леки вече.Ама съм и аз една спортистка  Sunglasses Joy
Скарлет, давай по-спокойно с тренировките.Ще се претренираш и се получава обратен ефект. Peace
И още не съм на 100 % сигурна, но ми прави впечатление , че планински бегач има много добре дейстиве на бедрата ми-виждат ми се смалени Thinking

# 578
Утре 6те взема да направя табата с планински бега4 и планкове. Thinking

# 579
Утре 6те взема да направя табата с планински бега4 и планкове. Thinking
Само да не се шашнеш,но в   първия момент бедрата се подуват, ама то нормално след тренировката.Обаче след това се нормализират.Аз от седмица наблягам на планински бегач , заменям клековете в тренировките с него.И сякаш има ефект.Ще продължа с експеримента,  пък ще видим Simple SmileНяма да се меря сега,че преди МЦ не е реално.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 20:46 от MALVINA

# 580
Отчитам се с обещаното: http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Calorie-Blasting … -Camp-Workout/8t/
Не е никак лошо, въпреки ниската степен на трудност... поизпоти ме и ми подейства добре. Интересното е, че не ми се яде след него  Shocked, но ще хапна, понеже съм лакомницца.  Laughing
По едно време през деня ми беше скучно и направих табата с планкове, като редувах такъв от ръце с такъв от лакти... ами добро е, особено ако не ви бива в планковете, но искате да се усъвършенствате - какъвто е моят случай.  Simple Smile
Утре ми е малко дилема дали да тренирам и да хапна 3-4 часа след това или да оставя тренировката за когато се прибера... но ще реша според това как се чувствам сутринта.  Rolling Eyes

# 581
И аз 6те взема да заменя с това клековете, 4е пак имам синини на колената след в4ера6ното 24 минутно хиит клековете там. Кво става с тия моите колене, незнам и се пла6а.

# 582
Обяснете ми моля какво значи това табата с планкове! Ама като за нищо не разбиращ, моля! Praynig

# 583
Обяснете ми моля какво значи това табата с планкове! Ама като за нищо не разбиращ, моля! Praynig
Аз се включвам с обяснение, понеже хич не съм от разбиращите и ще е по-лесно за възприемане.  Laughing
Значи табата най-просто казано е режим на трениране, при които работиш на "пълни обороти" в продължение на 20 секунди, а почиваш 10... и така 8 пъти, т.е. общо 4 минути. Тук можеш да прочетеш по-подробно:
А планк ("дъскa") представлява това цък, като не извършваш никакво друго действие освен да държиш собственото си тегло... изглежда много лесно, но хич не е. Моите първи 10 опита завършваха с брутално пльосване по лице на 3-тата секунда.  Laughing
С други думи "табата с планкове" е изпълняване на планк в продължение на 20 секунди с 10 секундна почивка между интервалите, общо 8 пъти.  Simple Smile

# 584
Аз се отчитам тази вечер с Billy's Boot Camp Elite - Mission 2 Maximum Power. Не беше кой знае какво, но ме изпоти.
И ще ви помоля за някакво кардио, тае бо, аеробика или квото дойде. Само да няма подскоци, че Инсанити ми е** майката на коленете. Таебо-то на Били Бланкс добре ми действа, но сякаш слабичко ми идва. А не ми се правят постоянно тренировките от фитнесблендъра или табата. Искам нещо, което да ме поти в продължение на 40-50 минути. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт