Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Ще се включа да споделя, че бях предната смяна на Флагман и, да, права е  Мирама, децата са нонстоп на компютрите, по всяко време. Два дни не можех да посещавам плажа, решавам в 11 ч. наобяд, когато всички се предполага, че  са на плажа да ползвам компютрите, но се оказа мисия невъзможна. Децата, на не повече от 7-8 год. , си играят с часове. Естествено родители наоколо няма. Мисля си, че наистина трябва да се съобразяват, все пак не са си у дома.

# 121
Е нали има рецепция там, те не могат ли да упражнят някакъв контрол? А вие не можете ли да кажете на децата , че ви трябва компа за малко ами чакате да се наиграят? Миналата година бях в "Маяк", специално заради интернета слизах няколко пъти и успявах да се вредя.

# 122
  • Велико Търново
Момичета, следя тазгодишните впечатления от базите, макар че аз лично не ги долюбвам много много, но за догодина, не се знае, дали няма да прибегнем до ВПД.
Обаче, не ви разбирам. Т.е. разбирам, че все още не ви е дошло до главата. Wink
С кого и с какво да се съобразяват децата? За тях това е игра, като всяка друга. И наистина ли смятате, че 7-8 годишни деца имат нужда от постоянно и задушаващо родителско присъствие и контрол? А помолихте ли ги да ви освободят компютър за известно време?

# 123
Мисля, че разбирам Mirama.
Ние на 31 се върнахме от Несебър. Имаше някои деца, които викаха и се гонеха до някое време в коридорите. Не беше приятно, още по-малко разбираемо. Двора там е огромен. Никакво съобразяване от страна на родители, че все пак някой може да е решил да спи...Аз лично не търпя и правя забележка, за комп. със сигурност щях да помоля някое да стане! Както първата вечеря в стола при нас на едно хлапе много му хареса да скърца с маратонки по пода. Поскърца, поскърца, хората по масите почнаха да гледат накриво... Е как  не се сети да спре докато му казах "стига вече"!
 Но това е работа на родителите и въпроса е до възпитание!

# 124

Но това е работа на родителите и въпроса е до възпитание!
Точно за това и аз говоря.

# 125
Няма ли някой от  почивалите на Созопол да се включи с коментар и специално  за храната как е била тази година?

# 126
  • Розовата долина
И аз ще съм доволна ако някой сподели мнения за Созопол.Знам,че базата е една от най-добрите,но храната същата ли е като на Флагман,примерно?
За децата-и при нас миналата година имаше постоянно деца на компютрите,но аз ни най-малко не съм се дразнела.Приех го като изпитание,дали ще мога без комп 10 дни....е успях!! Wink

# 127
  • софия
е, сега излиза, че децата играещи дълго на компютър или по- палавите такива са невъзпитани... Stop

# 128
е, сега излиза, че децата играещи дълго на компютър или по- палавите такива са невъзпитани... Stop
Не е точно така. Но я ми кажи деца, които в 12 - 1 през нощта тичат около басейна и крещят, без да се съобразяват с другите, какви са? И това след не знам колко забележки от охрана и други почиващи.  То вярно почивката е и за децата и за родителите, но някои наистина ги зарязват и не се сещат за тях. Кажете ми каква им е работата на 13-14 год. в басейна в 12 през нощта? При положение, че е забранено къпането след 19.00? Къде са тези родители? Не се ли притесняват за децата си? Предполагаме че с Mimitootvr говорим за едни и същи деца, защото и ние от 21-31 бяхме на Несебър. Цялата база беше гръмнала от тях.  Е няма такава лиготия, казвам ви.  ooooh!

# 129
Макар че темата на разговора се върти около летните почивки,си позволявам да се вмъкна с въпрос за зимните бази. Януари ще ходим в Боровец,доколкото разбрах пак в база на военните. Някой ходил ли е там,да каже отзиви? Благодаря предварително!

# 130
Макар че темата на разговора се върти около летните почивки,си позволявам да се вмъкна с въпрос за зимните бази. Януари ще ходим в Боровец,доколкото разбрах пак в база на военните. Някой ходил ли е там,да каже отзиви? Благодаря предварително!

Във ВПД-то или хотел Олимп  newsm78

# 131
Здравейте и от мен,радвам се да се присъединя към вас.Моят приятел от скоро е военнослужест ,искам да попитам след като нямаме брак дали бихме могли да се възползваме от карта,защото някъде във форума видях,изисква се копие от градински брак при настаняването

# 132
Ако не се лъжа, базите могат да се ползват на преференциалните цени и ако двойката живее на един постоянен адрес, т.е. съжителства на семейни начала Peace По друг начин мисля, че няма как.

# 133
  • Някъде в Европа...
Ако не се лъжа, базите могат да се ползват на преференциалните цени и ако двойката живее на един постоянен адрес, т.е. съжителства на семейни начала Peace По друг начин мисля, че няма как.

Има, има = с бележка от общината, че живеят заедно, не е нужно постоянния адрес по л.карта да е един и същ...

# 134

Във ВПД-то или хотел Олимп  newsm78

А сега де.... newsm78 Нямах представа,че там има повече от една база. Като се чуем ще го питам и ще уточня  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт