Как да внеса цвят в черната рокля?

• 10 123
  • 35
  •   1
Отговори
Здравейте, мили дами!

Имам нужда от вашата помощ. В края на септември ще кумувам на мои много добри приятели, роклята и обувките вече са подсигурени, чанта също имам, но чантата подлежи на промяна, ако се намери нещо по-подходящо. Имам следния проблем: искам да разчупя черната рокля, като се придържам към цветовата гама на декорацията на сватбата. Имам и няколко идеи, но съм и малко претенциозна.  Laughing Мислех си за цвете, панделка, аксесоар в косата, но искам да съм с пусната коса, имам бретон, и някак си не мога да измисля оптимален вариант. Втората ми идея беше колан или панделкана кръста, но мисля, че роклята ми позволява единствено брошка или панделка в горната част. Гривна.. не мога да преценя как ще стои на дългия ръкав..
Та съм напълно отворена за всякакви предложения, би било повече от перфектно ако имате и конкретни идеи и снимки! Много благодаря предварително, сигурна съм, че заедно ще измислим нещо!

Така изглежда роклята:

Обувките и чантата:

Ето и цветовете на сватбата:

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 13:16 от Perfetto___

# 1
  • Бургас
Мисля, че декорацията на сватбата няма общо с твоя тоалет, тоест и да сложиш нещо върху роклята, не би трябвало да се съобразяваш с декорацията, а със своите аксесоари.
Какви бижута ще сложиш? Роклята не позволява колие, нито гривна, та ще се спреш на подходящи обици и пръстен/и съответно.
Аз бих посъветвала брошка за роклята, която да е в тон с бижутата или аксесоарите - платът е лъскав доколкото виждам и изобрът на брошка ще е затруднен. Би могла да се спреш на обици, пръстен и брошка от перли - възможно по-светли перли.  Или да заложиш на по-атрактивна прическа, без да пипаш роклята.  Peace 
Весело изкарване на сватбата и много щастие на младоженците!

# 2
  • WonderLand
Съгласна съм с предния пост, но искамда добавя, че ако толкова държиш да вкараш цветовете от декорацията можеш да добавиш леко ефирно шалче на врата прикрепено с нежна брошка.

# 3
по-голям пръстен /един/ с цвете от камъни в зелено и оранжаво или някакъв друг подходящ според теб вариант /без да е кич-та-дрънка/
грим в топла зелено-кафява гама с нюд червило
оптимален варинат за цвете е само от едната страна на главата, може да се постигне красива асиметричност независимо от това какъв е бретона, а косата да остане пусната

# 4
Чантичката и обувките не са подходящи за тази рокля като модел и материя. Ако желаеш да добавиш цвят, то тогава промяната би следвало да е именно там. Не целя да обиждам вкуса ти, това просто е моето виждане за стил. Wink
Съгласна съм с идеята, че роклята не е нужно да се пипа- моделът е достатъчно утежнен. Перлите(дискретно) като акцент биха били добър избор и според мен. Ако намеря снимки ще покажа.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 13:37 от ДеницаЕ

# 5
Първо -приятно и незабравимо изкарване на сватбата Peace
Моето виждане е че в момента в който сложиш въпросните цветове върху роклата си тя ще олекне.Бих сложила нюд към лееко оранжево червило ако ти прилича разбира се и същия или много близък лак за нокти. Като бижу бих сложила голям пръстен не непременно шарен,но ефектен.Мисля че брошка не е удачно за тази рокля нито шалче.Брошка свързвам със сако. Ще бъдеш основно лице къде ще го подмяташ WinkЗа обици не говоря защото не нося и не разбирам , но при пусната коса там все ще измислиш нещо  bouquet
Но при така зададени цветове на сватбата се радвам че не съм аз кумата хич не харесавм оранжеви аксесоари и щях да се чудя какво да правя Laughing
Това че роклята е леко лъскава също е проблем трябва да се внимава още повече с аксесоарите по мое виждане.

# 6
Yulichka, идеята с перлите много ми хареса, благодаря ти! Това определено ще е един от възможните варианти.
bubanka, точно за тази асиметрична комбинация с цвете в косата си мислех и аз..
ДеницаЕ, не се обиждам, аз съм на същото мнение за обувките и чантата, но това е което в момента мога да скалъпя, за да избегна допълнителен разход. Евентуално като се прибера мога да търся други обувки, понеже сякаш са по-евтини при нас в България.
Иначе това е една чанта, която си харесах и пак не мога да преценя докато не я видя в комбинация, дали ще подхожда на роклята.

# 7
Първо -приятно и незабравимо изкарване на сватбата Peace

Много ти благодаря!
Аз също не харесвам избраните цветове, но говорих с булката и тя подметна, че мога да си избера аксесоари в съответните цветове. В доста затруднено положение се оказах и затова се обръщам към вас.
Може би най-оптималният вариант, за да не стане прекалено тежка комбинацията ще е акцент в обувките и чантата..

# 8
Оооо, тази чантичка вече е мой стил Laughing

# 9
Аз определено съм й хвърлила око, само не ми става ясно каква е материята.. пише сатен, но на мен ми прилича на нещо по-скоро мъхесто .. или как да го определя..
http://www.ebay.de/itm/270986697033?_trksid=p5197.c0.m619#ht_4813wt_1270

# 10
Сатен е, от светлината ти се струва така.

# 11
втората е по-добра, първата малко прилича на несесер

# 12
Ох, съгреших! ooooh! Поръчах си я, пък ще гладувам три дена  Laughing
А как ви се вижда тази втората в комбинация с обувките? На тях платформата им е малко тъпа, по-скоро спортно-елегантен стил.. иначе са сатенени.

# 13
Ох, съгреших! ooooh! Поръчах си я, пък ще гладувам три дена  Laughing
А как ви се вижда тази втората в комбинация с обувките? На тях платформата им е малко тъпа, по-скоро спортно-елегантен стил..
Хич не се оплаквай щом са само три, а и виж какъв хубав стимул да си стройна фиданка Laughing

# 14
Хич не се оплаквай щом са само три, а и виж какъв хубав стимул да си стройна фиданка Laughing
Oo, изобщо не се оплаквам! Дай Боже всекиму такива хубави поводи/стимули да се грижи за себе си!
Имам да сваля още някое кило, за радост ме уволниха преди няколко дни и ще имам достатъчно свободно време да спортувам и стягам задните части!  Simple Smile Човек винаги трябва да търси положителното във всяка ситуация..

Общи условия

Активация на акаунт