Nuxe - нова тема

• 81 315
  • 373
  •   1
Отговори
# 120
  • 5 етаж в ляво
и аз незнам кое какво е , но тези на които съм дала линк и двете са със златни частици, но отвън се различават  Thinking

# 121
И аз мисля,че разликата е само в това дали имат частици или не.Иначе все е сухо масло.Може би са различни двете опаковки поради смяна на самата опаковка.
Така мисля,да не те подведа само.
Защо не отправиш запитване на e-mail на някоя аптека?Така ще си съвсем сигурна,а ще ни светнеш и нас  Grinning

# 122
Това е един и същ продукт,дори надписите са едни и същи.Разликата е, че на единия флакон златните частици са утаени, а отгоре е само олиото.
Както са казали и по-горе има 2 вида- с и без частици, въпрос на личен избор. Simple Smile На мен лично ми харесва повече без частиците.

# 123
  • 5 етаж в ляво
така, преди малко ми звъннаха от аптека Фрамар.Много любезни и изчерпателни Peace
пратих ими и двата линка които пуснах тук, отговориха ми че става дума за един и същ продукт, като наблегнаха на преференции ако поръчам от тях.Поръчах го, като го получа ще пиша отзив.. Heart Eyes

# 124
Не знам какви преференции оферират,но за мен Фрамар предлагат абсолютно всичко с най-голяма надценка  Peace Дано да си струва.
На мен от една аптека в Пловдив при покупка на крема за лице ми дадоха карта,с която при покупка на 5 продукта на Нукс от тяхната верига аптеки,печелиш един продукт подарък ( избираш си от определени продукти ).
Та в Неделя отивам да си взема подаръка,мисля да е мицеларната вода с трите рози,не съм я ползвала,но чета много хубави отзиви за нея.

# 125
Много е хубава мицеларната вода, няма да сбъркаш Peace

# 126
Аааа,супер,благодаря ти  Hug
Тя ще да е,даже като си изпия кафето и отивам да я взема,ще пиша отзиви,предполагам-положителни. Crazy

# 127
  • Пловдив
Не се ли изпраща картата с касовите бележки  и после да доставят подаръка с куриер , такъв спомен имам аз.  Simple Smile

# 128
Не се ли изпраща картата с касовите бележки  и после да доставят подаръка с куриер , такъв спомен имам аз.  Simple Smile
Да,така било,но патките в аптеката всеки път ми казваха,че от аптеката се взима.Сега беше на работа друга тяхна колежка,която ми обясни.Жалко,така се бях настроила днес да си я взема  Cry

# 129
Nuxe имат ли добър околоочен крем против линийки, 30+?   HugИскам да заменя с нещо друго Weleda wild rose.

# 130
Nuxe имат ли добър околоочен крем против линийки, 30+?   HugИскам да заменя с нещо друго Weleda wild rose.

Серията за 30+ е Merveillance.Конкретно околоочния е серум, който служи както за серум, така  и за зоната около очите.

# 131
Здравейте, момичета!  Hug Радвам ви се на темичката, аз съм голям почитател на Nuxe и от няколко години ползвам главно тяхна козметика (само бяла). От всички продукти съм доволна, но досега не съм попадала на "уау продукта", бил той крем за ръце, лосион за тяло или душ гел, който да ме накара да не искам да пробвам други   Grinning

Някой ползвал ли е сравнително новия им продукт Nuxellence Jeunesse (крем за лице или по-модерно "Анти-ейдж флуид за лице")?

Да, купих си го още първия ден като го доставиха в близката аптека. Цената беше 73 лв, ако не се лъжа. Добър е, но не е уникален. Очаквах повече.

Понеже все пак го харесвам, си купих и нощен крем от Нукс http://www.nuxe.com/en/creme-prodigieuse-night-20/creme-prodigieuse Имаше промоция в една аптека- нощен крем + околоочен от същата серия за 43 лв. Не се сдържах и си го взех при тази цена. Кремът е уникален. Остава кожата много мека. Харесвам го повече от Nuxellence. Смятам да си взема и дневния, когато приключа в Nuxellence.

# 132
Лично аз съм с малко смесени чувства към марката. Знам, че много хора харесват сухото олио - аз не съм от феновете му, също  продуктите с мед и роза на мен не ми понасят, ароматът им ми е доста неприятен и за това както и да се отразват на кожата просто не мога да ги ползвам..
За разлика от тях пък обожавам ароматът на 24 ч - хидратидащ лосион - това ми е единственият любим продукт на марката. Наскоро попаднах на страхотен комплект Лосиона + Подарък душ гел със същия аромат - кожата ми става копринена.

# 133
Някой има ли отзиви за Nuxe Body дезодорант roll-on?

# 134
Харесвам марката и позлвам някои неща. С интерес ще следя темата Peace

Общи условия

Активация на акаунт