Nuxe - нова тема

• 81 319
  • 373
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли отзиви за Nuxe Body дезодорант roll-on?
Тъкмо вчера се сдобих с нея.. първите ми впечатления са добри. Привлече ме аромата, който е доста дълготраен Simple Smile

# 136
  • София
Има промоция на Нукс тук  Simple Smile

http://www.marvi.bg/specialni/nuxe-promocionalni-komplekti

Поръчах си първия комплект, защото много харесвам маската и нямам търпение да пробвам това сухо масло, което толкова го хвалят.

# 137
Някой има ли отзиви за Nuxe Body дезодорант roll-on?
Тъкмо вчера се сдобих с нея.. първите ми впечатления са добри. Привлече ме аромата, който е доста дълготраен Simple Smile

Може ли снимка? Не се сещам кой точно бе този продукт. Благодаря Simple Smile

# 138

това представлява ролката

Magrat 2007, това не са никакви промоции според мен.. реалните цени на продуктите, са тези които са посочени като намаление в сайта.
Работя с козметика като Нюкс и куп други и съм запозната с цените

# 139
  • Пловдив
Ролката на нукс има страхотен аромат,но определено не помага против изпотяване Peace

# 140
  • София
cup-cakee, аз си сверих цените. Кремът е 40 лв, маската 30 лв, маслото в такава малка опаковка около 5 лв - а комплектът е 40,60. По-скоро се притеснявам да не дойдат неща, на които им изтича срока след 2 седмици примерно. Thinking

# 141
Ролката на нукс има страхотен аромат,но определено не помага против изпотяване Peace

Благодаря, точно на време, че след малко щях да се запътя към аптеката  bouquet

# 142
Аз пък бих казала, че при мен действа добре, но явно си е до човек..
Чувам много добри отзиви и за ролките на Виши (зелените конкретно), но аз не съм ги пробвала Simple Smile

Magrat 2007, дано всичко е наред с покупката Simple Smile

# 143
Запис и аз тук. Отскоро ползвам продукти на марката и вече ми е любима Laughing Обожавам Мултифункционалното масло на Нукс! Прави кожата ми копринена на допир Crazy
cup-cakee, аз редовно поръчвам от сайта /и не само козметика:)/ и съм изключително доволна Peace За мен цените са идеални, цената на доставка е ниска, а и винаги добавят по някое подаръче, брошурка и т.н. към покупката.

# 144
Не ме разбирайте погрешно.. Казвам само, че цените написани преди намалението не са особено реални
http://www.marvi.bg/promopaket-nuxe-body-dalgotrajno-hidratirash … podaryk-6425.html

Този комплект например никога не е бил 41 лв както пише в сайта. То няма и логика, само лосионът струва около 28 лв, а душ гелът е подарък, така че няма защо да е 41 лв.
Точно въпросния си го взех в деня, в който пристигна за първи път за 27 лв.

# 145
Magrat , това наистина са промоционални пакети ( като продукта, който е написан като подарък, наистина се явява такъв).Просто промоциите не идват от сайта,а от марката.Преценили са, че клиентите заслужават даден комплимент с цел вдигане на продажбите.Такива комплекти се намират и в аптеките.Иначе сайта е написал отстъпка от 60 лв примерно на 40 лв, но самият комплект не идва на доставна цена колкото за 2та продукта, а идва  за 1 продукт. Това е трик.
Бъди спокойна, няма как да е изтичащ срока, защото съвсем наскоро ги пуснаха.Ако все пак те притеснява обърни продукта отдолу махни първите две цифри, ще останат няколко цифри, първите две ( които останат) са годината на производство към нея добавяш 3 години. Годината, която ще се получи е тази до която е годен продукта.  Wink

# 146
  • Пловдив
Nuxellence Jeunesse е много хубав продукт, използвам го вече 1 седмица... взех си травел сетче  и вътре го има в размер 15мл.... единствено силния аромат ми идва малко в повече. Бих си го купила в пълен размер.

# 147
  • София
nteri, благодаря много.  bouquet

# 148
  • Бургас
Nuxellence Jeunesse и от месец го ползвам от въпросното сетче, но само вечер и много ми допада. Обаче за през деня  ми е тежък. Ароматът много ме кефи , като цяло харесвам как ухаят нещата на Нукс.

# 149
Отказвам се от ролката, пробвала съм подобен продукт и ефекта не беше траен при мен.
иначе има продукти на Nuxe, които много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт