Nuxe - нова тема

• 81 377
  • 373
  •   1
Отговори
# 150
Nuxellence Jeunesse е много хубав продукт, използвам го вече 1 седмица... взех си травел сетче  и вътре го има в размер 15мл.... единствено силния аромат ми идва малко в повече. Бих си го купила в пълен размер.
И аз го имам, само не разбрах дали е за лице?

# 151
  • Бургас
Ми то го пише  Rolling Eyes даже на сета отзад и на кремчето.

# 152
  • София
Nuxellence Jeunesse e за лице и шия. И на мен ми харесва, но цената е голяма спирачка  Grinning

# 153
Nuxellence Jeunesse e за лице и шия. И на мен ми харесва, но цената е голяма спирачка  Grinning
мерси  bouquet

# 154
някой да знае дали в момента има някакви промоционални пакети Peace

# 155
Да, има.  Оформящо олио против целулит + душ гел, гледах ги преди  2, 3 дни. Имаше и комплект от серията NUXE Prodigieux, както и травел сета Peace

# 156
  • София
тук има

http://www.marvi.bg/promocii/?chsl=go&orderby=1&slbrans=827
/от Марви нямам добри впечатления обаче/

а тук комплекти, които ми се струват добри

http://www.enzo.bg/search/?EXPS=nuxe

# 157
  • София
Някой да има впечатления от измиващия гел за комбинирана и мазна кожа Aroma Perfection?

# 158
  • Пловдив
Пробвах тестер на гела ,но не ми хареса.Не направи пяна и от там остана усещането ,че не ми изми лицето.Искай тестер преди да купиш- има Peace

# 159
Здравейте,и аз в темата Mr. GreenМинавам само да похваля многофункционалното олио със златни частици на Нукс,имам малка опаковка от него-30мл.,но определено ще си взема и от 50мл. Hug

# 160
  • Пловдив
Ох,това масло..любимото ми! след него каквото и да взех- нищо не ми хареса така! Flutter Hug

# 161
  • Бургас
Това олио ми е фаворит и като аромат и като действие върху кожата, косата. Само че моето е без частиците , така и не се наканих да си го взема .
Преди време бях пробвала измиващия гел за комбинирана и мазна кожа, изобщо не ми хареса както и крема от серията . И при мен гела остави чувството, че все едно не ми е измил лицето .
Обаче Крем Prodigieuse - хидратиращ за нормална и комбинирана кожа ми е любимия крем.

# 162
  • Belgium
Момичета, олиото като финиш ли го нанасяте на косата?

Какви други начини за използването му има?

# 163
  • София
И аз се интересувам за приложението на маслото. Страшно ми харесва как мирише  Heart Eyes, обаче понеже и косата, и кожата на лицето ми са склонни към омазняване, се притеснявам да не влоша положението с него  Thinking. Засега го ползвам само за лактите и май ще започна като лосион за тяло, защото иначе няма измазване просто.

# 164
  • Пловдив
Моето масло също е без частици Peace
Аз го използвам основно за тяло- пръскам цялото тяло от горе до долу- резултат- перфектна кожа и усещане.След плаж,море- перфектно!
За коса го избягвам - моята е мазна в корените и ми идва една идея по тежко от колкото бих искала. Peace но ако трябва да спестя от багаж- взимам него и пръскам по веднъж Peace

Общи условия

Активация на акаунт