Nuxe - нова тема

• 81 320
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
http://www.marvi.bg/nuxe-nuxellence-detox-noshten-detoxikirasht- … odaryk-10920.html
А тук дори е на 67.99 лв.
В Аптеки Марви има -15% на NUXE /вкл. и промоционалните комплекти/. Промоцията е до 8 март.
Поръчах си комплекта масло + мини-парфюм Simple Smile

# 241
# 242
Да, цената е супер!
Аз се замислям за този DD крем
http://www.marvi.bg/akciq-nuxe-creme-prodigieux-dd-creme-toniras … -30-ml-11245.html
и това
http://www.marvi.bg/promopaket-nuxe-creme-fraiche-de-beaute-enri … odaryk-11121.html
Няма много време за мислене, тъй като промоцията е до края на седмицата, а цените са идеални с тези 15% отстъпка...

# 243
  • София
Междудругото сега видях Detox, че е 59 лв е Енцо.

# 244
  • Варна
Почти всичко на Nuxe съм ползвала! Очарована съм от тази козметика, любимата ми  Peace

# 245
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета къде има  travel комплекта.във вярна знае ли някой

# 246
  • София
Междудругото сега видях Detox, че е 59 лв е Енцо.

Аз го поръчах оттам, но не ми е дошло още. Ще дам отзив и аз като го получа.
Иначе много им Харесвам лосионите.

# 247
Да, лосиончетата са може би едни от най-качествените, като ефект. Лично мен Нукс повече ме спечелиха, като продукти за тяло, отколкото за лице.

# 248
  • Пловдив
Да, лосиончетата са може би едни от най-качествените, като ефект. Лично мен Нукс повече ме спечелиха, като продукти за тяло, отколкото за лице.
+1  Peace И при мен е така! Не се спогодихме с кремовете,но по добро сухо олио и лосион не съм използвала Peace

# 249
  • Бургас
Само не се разбрах с техен душ гел, така ми изсуши кожата че стигнах до белене  Shocked на бедрата . Ужас беше и до там.

# 250
  • Варна
На мен единствено серията с розите не ми се отрази добре, пресушаваше ми кожата

# 251
  • Варна
Момичета, вчера си взех крем за лице Нирванеск за суха и дехидратирана кожа, но беше в пластмасово бурканче.  newsm78  Досега други кремове, които съм вземала на NUXE, са били в стъклени бурканчета, стана ми странно, когато този ми пристигна и беше в пластмасово.... Някоя от вас ползвала ли го е, в какво бурканче беше и как го усещахте на кожата...? На мен, като консистенция и усещане на лицето, много ми харесва, ползвам го за нощен, но само това бурканче ме притеснява..... Вие как мислите, възможно ли е да има и ментета...?

# 252
  • Варна
buba, бурканчетата се обновяват поетапно и в някакъв момент всички ще бъдат пластмасови. Продуктите са си същите, просто са в нови опаковки Peace  Grinning

# 253
  • Бургас
Момичета, вчера си взех крем за лице Нирванеск за суха и дехидратирана кожа, но беше в пластмасово бурканче.  newsm78  Досега други кремове, които съм вземала на NUXE, са били в стъклени бурканчета, стана ми странно, когато този ми пристигна и беше в пластмасово.... Някоя от вас ползвала ли го е, в какво бурканче беше и как го усещахте на кожата...? На мен, като консистенция и усещане на лицето, много ми харесва, ползвам го за нощен, но само това бурканче ме притеснява..... Вие как мислите, възможно ли е да има и ментета...?

Аз си взех Мервеланс и също е в пластмасова опаковка.

# 254
  • Варна
Благодаря ви много, успокоих се...  Peace А на вашата опаковка, Дермикос ли е вносител?

Общи условия

Активация на акаунт