Отговори
# 15
Запис и от мен!!! Веднъж да съм изчела всичко и да съм в крак с темата!

сетих се... аз съм на ПРОТЕИНИ, някой друг да са му дали такова нещо... док каза, ще го правим културист, ама това са протеини за трениращи, наистина. Защото последния път изоставяхме с 1 седмица и то на коремче и аз доста се притесних.

# 16
Тиина честита рожба.Да ви е жива и здрава, и с раждането си на тази дата да има успешен старт в живота. (Аз съм фаталистка и винаги ми върви на петък 13. )

Ох започвам да се замислям сериозно, защото Тиина е с термин 5-ти, а аз съм 6-ти август. Искам лъвчеее и дано поне да устискам до 23-ти.

# 17
  • Враца
Добро утро и от мен.  Hug
Тази нощ и аз нещо не спах, Биби, точно в 3.30 си мислех да пускам компа вече, че не можех да си намеря място и се чудех дали ще си тук да си кукуваме заедно, но после нещо се отказах и будувах до 5.30.  ooooh! Много е гадно...
Някоя от вас беше споменавала, че докато е в болницата, ще си слага нещо между нея и чаршафа, за да не го изцяпа с кръв, ама какво беше това нещо....?  newsm78
Загложди ме една мисъл тази сутрин, възможно ли е след като родя да нямам коластра тъй като и сега нямам?  newsm78
А за кърмата е ясно, че тя по-късно може да дойде.
Хайде лек ден от мен, заринах ви с въпроси и се изнизвам  Blush

Забравих да кажа, че заглавието е страшно, БютиHug   bouquet

# 18
Суперррр, имаме си бебе! Тиина, да ви е жива и здрава и да расте многооо весела и безгрижна малката Екатерина   bouquet

Хрис, Честит Рожден Ден на патерици, много здраве и любов, лесно раждане и прекрасни мигове с бебче!

Блонди, супер придобивки за мама и Ками  Heart Eyes

Бюти, чудно заглавие, дано да напълним темата само с хубави новини   bouquet

Аз току що си получих матрачето и мноого се зарадвах, сега ще си подредя леглцето  Heart Eyes

Готина мелбена среща в Пловдив и на всички усмихнат ден Simple Smile

# 19
  • Бургас
Добро утро!
И аз взех да спя лошо. И ръцете взеха да ми изтръпват. Не е толкова зле като предишната бременност, но си е гадно. С Мария от 8-мия месец не спях Tired.
Този път и аз нямам коластра. Предния път имах много newsm78.

# 20
Добро утро,  Hug

Гледам нова темичка си имаме, ама имам да дочитам от старата  Hug

Би би, ама ти вярно хич не спиш  Shocked

Бюти, дано не е нищо сериозно, ама ти още като се оплака от миризмата, беше ясно, че работата е съмнителна  Crazy

Фери, за коластрата е питано и от ЛЛЛ са писали - няма връзка с това дали имаш много или изобщо преди раждането, с това, което ще имаш след раждането. И не може да имаш само кърма, а преди това коластра не, така че споко  Hug

# 21
  • София - град
Добро утро записче и от мен в драконовата тема  Laughing
Нещо нямам какво да ви споделя, вися на балкона, нищо ново и нямам голямо желание за писане. Утре  съм на тонове ще пиша кака е минало  Wink

# 22
Някоя от вас беше споменавала, че докато е в болницата, ще си слага нещо между нея и чаршафа, за да не го изцяпа с кръв, ама какво беше това нещо....?  newsm78
Памперсни пелени ли имаш предвид? На мен такива ми искат за болницата за под мене....

# 23
  • София
Бюти, много сладка темичка  bouquet
Приятна среща на пловдивските мами Hug
Екзо, може и да е днес, а само рано сутринта да е влязла за да ни заблуди и после да е хукнала към болницата, така че и аз ще стискам палци Praynig
Аз тази седмица да не кажа голяма дума, но си спа като пич Laughing Снощи легнах към22.30 и едва станах сутринта към 9.40 Simple Smile
Лошичке, аз си взех Арника вчера, само, че 9, нямаше 5, но пак става Wink Сега само се чудя кога да почвам да я пия Thinking

# 24
Бюти, чудно заглавие, дано да напълним темата само с хубави новини   bouquet

Бюти и аз мисля същото Hug

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:34 от Кашпичка

# 25
Момичета благодаря ви много за хубавите пожелания и честитки! Направихте сутринта ми много усмихната  Hug Hug Hug

Ние не празнувахме, че мен тия дни хич не ми е до веселие, а и пазя леглото още. Отидох до работа само да почерпя и като се върнах мама и кумата ми дошли на гости да ме видят. Стана ми много миличко. Иначе си имам нова придобивка телефонче - Samsung Galaxy Pocket и ще мога да ви чета от болницата и да ви пиша ако има новини (когато му дойде времето) Party

Тина, честита ви рожба! Да е жива и здрава най-вече, много обичана и много късмет в живота! Чудесно име си има малката госпожица.  Heart Eyes А за вас остава радоста да я гледате как расте  Hug

За прегледа да се отчета онзи ден - кръвопотока на бебчето е добре. Плацентата обаче вече е 3та степен на зрялост и неможе да отдава добре нужното на бебка, за това и върви толкова малко на килца и не наддава добре. Беше 2100гр. В понеделник ще и слушат тонове и ако не са добре ще се наложи секцио до няколко дни. Ако не ще я изчакат до края на месеца да видят колко е станала и ако не наддава ще трябва пак да я вадят, нямало смисъл да стои вътре само и да не наддава, да се тормози. Така че за сега се пазим и почиваме и следим положението как е.  Praynig

Валентина - и аз днес в 11:50 съм на ЖК така че може да се засечем пак там Wink

Прегръдки на всички тумбачета!  Hug

П.С. Видях ви снимчиците, големи сте сладурки всички  Crazy

# 26
Добро утро коремчета много хубава темичка  Бюти   bouquet

Аз какво да споделя вече съм в 9 месец  newsm44 от вчера спрях Магнерод-а и тази нощ се събудих с адски крампи в крака  Cry  Днес имам доста задачки, трябва да гладя бебешки дрешки и да разчиствам терена за продължаване на ремонта. На моя малък мъж вече май му е тясно имам чувството, че ребрата ми са сини с такава сила рита миличкото и в корема, чак на моменти не мога да си поема въздух.

Много  Hug Hug Hug на всички

# 27
  • София
Добро утро  preggo
Тиина Честита дъщеричка,да ви е жива и здрава и много да ви слуша   bouquet Hug Да,явно се познавате вече с моята приятелка.Точно тя ще да е освен ако не е имало на 13ти бебевалеж на Бориславовчета  Mr. Green

# 28
Внимание, внимание..идва щъркелът! Преди малко ми се обади мъжът на Екзо, имат си 2 прекрасни момченца. Единият мъник е 2200гр., а другият 2800гр. newsm32 newsm32 Мама и бебета са добре. Миличкият татко така се беше ошашкал, че нищо друго не ми каза, ще чакам по-късно Екзо да ми звънне и да сподели имена и сантиметри за първата страничка. Ох, много се развълнувах, да им е честито и бързо, бързо да се прибират вкъщи да се гушакат.  smile3525

# 29
Ееее, честити бандити на Екзо, страхотна новина за тази сутрин, две бебета  Hug  bouquet Heart Eyes Да са им живи и здрави, бързо възстановяване на Екзо  Hug

Защо ми се върти, че док й беше казал, че са над 3кг бебетата? Къде е 2200, къде е 3200  newsm78

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:38 от Блонди

Общи условия

Активация на акаунт