Отговори
# 30
екзоооооооооооооооооооооо - да са живи и здрави момчетата и много да ви радват!!!!!! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 31
  • Варна
Честито Екзотична,
да са ви живи и здрави мъниците, само хубави емоции да ви носят, нека животът ви е низ от радости!

Вече много се замислям, всички сте на прегледи и тонове през няколко дни, аз бях последно на консултация преди 4 седмици и следващата ми е другия петък Shocked Нито тонове са ми слушани, плацентата кой знае как е, последно беше добре, но оттогава кой знае какво е станало...

# 32
Добре Блонди, редактирай поста си там където си ме цитирала, аз го редактирах Hug

# 33
Привет, мили дами!  Heart Eyes   bouquet
Малко се улисах, вчера по улиците и после бяхме на рожден дени затова не се включих, а вие сте  изписали темата, че и ново бебче си имаме!
Честита да е принцеса Екатерина на мама Тиина!!!  newsm51 stork-girl
... иначе вчера бях до доки, взех си 45 дневния, и сега в понеделник ме вика на преглед и от там нататък през седмица.  ooooh! Не останало вече.. и съм +22  Whistling, а ям по 2 пъти ден и то по малко  ooooh!
Лоа щях, може би ако знаех за нея  Crossing Arms Четох там някви мелбички, но нищо повече от това..
Поправям се, сега видях Бюти е писала кога и къде, но пък току- що ви прочитам, Съжалявам! С  Blush А ма то сега е 10 и 30  Twisted Evil Сега ако имах на някой номера щях да ви издиря!!!  Twisted Evil
Бютка лак и на краката ли поне не може?
Хрис Честит рожден ден със закъснение! Чудесна виртуална торта!
Софи чувствам се по същият начин, когато лежа по гръб, единственият начин за спане ми е на три възглавници полулегнала, даже полуседнала бих казала  #Crazy
ох..10 страници...
Блонди Много сладки маратонки!! И обички!  Heart Eyes
Изгубила съм паролата и името и аз за снимка бг.  Sad

Бюти   bouquet  bouquet  bouquet Hug Много готина тема! И какви сладурковци отпред!  Heart Eyes

Леле и Екзо!!!
Честити бебоцииииииииииииииииииии!!!!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 17 нови отговора.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 34
  • София - град
Леле как се развълнувах.Екзо миличка ти си герой браво . Дано момчетата растат много здрави, много весели и послушни  Ох разплаках се миличка  Hug Hug Hug Hug Hug

purpule , аз спя само на ляво с възглавница под коремчето защото и бебка иска да е на възглавничка  Crazy

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 10:43 от Софи:)

# 35
 Joy Наистина май в тази тема ще има бебевалеж  Joy

Честито на ЕКЗО. Нека двете ангелчета носят радост на цялото семейство. Hug

Аз от няколко дена съм със много силни болки в кръста ,а днес от сутринта ми е изтръпнал и десния крак. Четох, че болките в кръста са един от признаците за настъпващо раждане,пък да видим Rolling Eyes.

# 36
Екзо - хей геройчеее, ето го и най-прекрасния момент за вас!!!! Да са ти живи и здрави момченцата, много много да ви радват! Бързо възтановяване на теб и юнаците.

# 37
Лелее, какъв бебевалеж  Laughing
Екзо, честити бебоци, да са живи здрави и скоро да сте си вкъщи и да се гушкате.

# 38
  • София
Екзо,честити дългочакани и стискани бебочета.Да са ти живи и здрави мъниците  Hug Hug Hug Тамън за първите страници на новата тема  Mr. Green
Днес се очертава хубав ден с този бебевалеж,а заглавието си е тамън на място  hahaha Joy
Месечинка аз на запис на тонове ще ходя чак края на месеца.Сега моята позната от болницата това ми съобщи.Ходело се 2 седмици преди термина  #Crazy Иначе съм на 2 седмици при моят доки,но определено нито за разкритие ме гледа,плацента при мене никой не коментирва...

# 39
  • София
Честито на Екзо  bouquet baloni Да са живи и здрави малките разбойници и много да ви слушат и радват Hug

# 40
Момичета, Екзо се обади, момченцата са Ангел и Георги, 2250гр., 47см и 2800гр., 49см. Секциото е минало много леко, сега е под упойка и естествено не усеща нищо от кръста надолу. Каза, че много бързо са ги извадили разбойниците, докато е разбрала и вече са проплакали. Праща ви много поздрави и целувки и каза Бюти да не се ослушва, ами поне едни близнаци да сложи на първата страничка.

Блонди доста разлика има  в мерките, доки беше казал 3100 и 3200, нещо такова доколкото си спомням, тя Екзо е толкова мъчичка и финна, че нямаше да има място да побере бебета с такива мерки.

# 41
  • София
Ехе две бебчета.
Екзо, да са ви живи и здрави малките мъже и скоро да се прибирате вкъщи да се гушкате   bouquet

# 42
  • София
Леле супер Hug Бързо да се възстановява  Flutter Кой ли знае какви са сладури малките мишки Heart Eyes
Хайде Блонди - и на теб честито - зет ти се роди  Wink
Хрис, нали знаеш какви храни да избягваш за плацентата, които не се препоръчват за висока зрялост.

# 43
Месечинка и на мен не са ми правили записа на тоновете, само веднъж в болницата в 7 месец като лежах за болничен... Иначе сега консултациите са ми на 2 седмици, но само кръвно, тегло и слушат тонове, но не и запис. На ехограф също последно в болницата ме гледаха, за плацента никой нищо не ми казвал. Въобще не знам как са нещата, ама бебка нали си ритка и съм спокойна  Laughing Чак към 13-15 август щели да ме гледат на ехограф да видят колко е пораснало бебето, как е разположено и да се прецени как ще раждам. Че то до тогава може и да не дочакам..  newsm78

# 44
Честити бебешори на Екзо, да сте живи и здрави!!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт