Отговори
# 645
Честито бебенце на МилаБbouquet Да ви е жив, здрав и щастлив!!!

# 646
  • By the sea
Охх, мъчих се, мъчих се и не мога да заспя...На няколко пъти дремех, но сега пак се събудих от болки, цяла вечер едно и също пффф TiredПо-рано се сбърках да си търся картата за кръвната група, изрових цялата секция, а тя завряна между другите документи ooooh!

Честито ново бебе на мама МилаБ! Да им е живо и здраво!  bouquet newsm32
Ивка, Ч.Р.Д. на патерички, здраве, щастие, късмет и пухкав бебок съвсем скоро!  Party Time
Марли, Премама няма и не е имало в Бургас, само Мадъркеър в малкия мол Peace

Много ме боли кръста и през 5 мин. бягам до ВЦ-то, ама сама си се набутах с един пъпеш след вечеря...Ще се пробвам да поспя... 1countingsheep

# 647
  • София
Дали ще се спи тази нощ  Tired
НЕ! Sad

# 648
Честито бебче на МилаБ!
И аз не мога да спя Whistling, малкия и той за капак се събуди в 5 и сега гледаме Скуби ду!

# 649
Добро утро и от мен  Hug
Влизам да ви почерпя виртуално за рожденият ми ден тумбачета

Лек ден от мен

# 650
Mila_B - Честито ти бебче:) Да е жив и здрав и много да ви радва Hug  bouquet

На мамите за днес - СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ Praynig

Бютка - тортата изглежда доста апетитна:) smile3501

Марли - да се оправяте бързо!!! Praynig Praynig Hug

Any_Zahaf -  newsm59 Много здраве и щастие и прекрасно бебче на финал:)  bouquet

Ех с тея торти...добре, че си имам в хладилника Joy

# 651
Добро утро, момичета,

сядам с кафенцето да ви чета  Heart Eyes   food010

Фрийдъм, радвам се, че си добре, пиши и днес след прегледа пак  Hug

А, бебе, честит Александър на МилаВ, много радост и щастие   bouquet

Би би, да се отчетеш и ти след прегледа.  Simple Smile

Ани Захав, честит рожден ден, да си здрава и щастлива и най-хубавото бебе скоро   bouquet

Ние снощи похапнахме. Като всяко бг нещо, пак сме най-големите тарикати и всички останали тревица пасат и нищо не разбират, та скоро едва ли ще повторим, иначе беше приятно, като се абстрахираме от тарикатлъщината  Wink

Цяла седмица се очертава хубаво и слънчево време, не може да бъде  Party

# 652
Добро утро!

Хайде и аз в отбора  кошмарната нощ! За първи път ми се случва тази бременност, но го отдавам на претоварването вчера.

Блонди, защо така те разочарова бг  ресторанта?

nbirthday Ани Захаф, честит рожден ден!  newsm59

Започнаха мамите лъвици, а сме доста по мой спомен.

Стиснати палци, за тези които от днес няма да са 2 в 1 и за тези, на който им предстои преглед!

# 653
  • Варна
Аз пък спах като пор, като се изключи, че ставах посред нощ да събирам пране от въжето, за да не го отвее вятърът ooooh! Но пък как хубаво се разхлади от течението, чак затварях прозорци.
Палци и от мен, на мамите, на които днес предстои най-щастливата среща Heart Eyes

# 654
Добро утро Момичета  Hug  със сладки  preggo

Честит Рожден ден Any_Zahaf !

Блонди, гушнахте ли се с котенцето в гаража Ви –   Simple Smile

Честити бебчета, маминки здрави и усмихнати сладури Ви пожелавам   Hug Hug Hug

Скоро очакваме още сладки здрави бебоци. Успех на мамите !

Имам едно въпросче, което ще се радвам да обсъдим: " Ще правите ли
1. Трансфонтанелна и абдоминална ехография за новороденото и

2. Ултразвуково изследване на тазобедрените стави за отхвърляне на вродена или предизвикана дисплазия на тазобедрената става при новородените ?"

И какво мислите за тези изследвания, нужни ли са? Има ли мами които са ги правили при първото си бебче?

# 655
Имам едно въпросче, което ще се радвам да обсъдим: " Ще правите ли
1. Трансфонтанелна и абдоминална ехография за новороденото и

2. Ултразвуково изследване на тазобедрените стави за отхвърляне на вродена или предизвикана дисплазия на тазобедрената става при новородените ?"

За първото нямам идея какво е? newsm78 newsm78

Второто - "ДА" - препоръчва се на всяко новородено. С каката го правихме при д-р Алексиев в Клиниката в Горна Баня, но може и в частния му кабинет. То е просто ехографски преглед на ставите на бебчето:) Добре е да се направи, за да се види дали има вроден проблем и недай-боже ако има да се вземат мерки навреме:) Hug

# 656
  • Пловдив
Any_Zahaf честит рожден ден   bouquet

басейник и аз първото не знам какво е. Но второто съм го правила с Тони. Първо на един месец, после на шест месеца и след това като проходи стабилно детето. Водих Тони при Хазбун.  Peace

# 657
Галка,
Скрит текст:
поръчахме си: мъж ми мешана скара, аз кюфтенца, пишеше гарнитура салатка и картофи. Беше рано, към 6 часа и беше празно още, но въпреки това чакахме да ни го донесе точно час и половина. "Салатката" се оказаха 3 кръгчета краставица, а картофките - 1/2 сварен малък картоф. Кюфтенцата бяха 5, обаче направени от каймата за две, съответно бяха дебели около 3мм най-много, зверски солени и пълни с кимион, който аз мразя и затова не си поръчвам кебапчета, а кюфтетата, защото в тях по принцип не трябва да има. И цените солени, също като кюфтетата, казано в лева - 32 за две кюфетата, половин картофче и 3 кръгчета краставица  Twisted Evil
Като бяхме при гърците в Брюксел в порции за 9е имаше по 400гр месо, купчини с най-различни салати и огромни порции с пържени картофи, хляб и масло на корем от заведението, както и някаква тяхна ракия и белгийски шоколад, пак от заведението. Е, чакай да идем пак на бг ресторанта  Grinning
Не ми е до парите, просто се дразня от такива неща  Blush
Шуменското беше хубаво  beer  Mr. Green

А, Басейник, мъж ми го изгони с маркуча накрая. То само ядеше и пак се криеше вътре. Оказа се голям, слаб рижав мъжки котак с червена каишка на вратлето. Обаче е пикал и срал в гаража и така смърди, че думи нямам  Twisted Evil Хич и не ща да се гушкам с котаци  Crossing Arms Драл е по уплътнението на вратата на гаража и смяната ще е трицифрена сума, мъж ми е бесен, ама това е положението  Crazy

Иначе за изследванията и на двете отговорът е не - не са правили с Криско, не мисля, че ще правят и сега  Simple Smile

# 658
Добро утро  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ !!!! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ,  ДА БЪДАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА, ДА ИМАТ БЕЗГРИЖНО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО И ДА СА РАДОСТТА И ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТИ  !!!! Two Hearts stork-boy stork-girl

Any_Zahaf - Честит рожден ден !!!  Hug  newsm59 Tada

Ние с бебо сме добре все още държиме фронта  Peace  Mr. Green разминаха ни се системите от онзи вирус с повръщането  Crazy държа ме два дни направо станах като парцал, но важното е, че отмина  Simple Smile

За ултразвуково изследване на тазобедрените стави при новородените - мисля, че не е задължително, но е много хубаво да се направи преглед от добър специалист, даже педиатърът които си избрала ще те изпрати да си го направите (поне със сестра ми беше така), пък и за наше успокоение, а за първото изследване нямам представа.. Hug

Успех на мамите които им предстой днес да се срещнат с техните съкровища !!!  1stroller И на тези които им предстой преглед  Flowers Four Leaf Clover

А сега се връщам да ви чета, че май съм изпуснала достаа страници и не мога да се включа адекватно  Blush

# 659
  • Варна
Блонди,
чак мен ме досрамя от чужденците, дето ще посетят този бг ресторант ooooh! Дори на родна земя няма такива простотии, тез как не са се научили малко от европейците Whistling
TrAlAlaa,
хубаво, че сте се оправили Simple Smile
За изследванията - нямам представа, сега чувам за тях  Rolling Eyes
Записах се за деня на отворените врати в Окръжна в четвъртък - има ли други варненки, които ще ходят?

Общи условия

Активация на акаунт