Отговори
# 630
  • Обетованата земя
Аз предния път бях с такива гащи на Канпол и бях много доволна! Бяха размер М/Л, сега май си взех направо Л, едва ли е такава голяма разликата.
 Ние с мъжът ми сме на филмова вълна от едно известно време и вечер като заспи малкия гледаме филми. Simple Smile Още малко, че после няма да остава ред за това.
 Бюти, браво за тортичката! Изглежда ммммм...
Лоа, линка за здравословното хранене директно си го букмаркнах Wink

# 631
белверде, ясноо  Hug иначе видеото нали беше готово на 1/3, та все пак го изгледахме де, хубаво е, ама на нас ни е интересно другите части дето е ресторанта  Mr. Green исках да ви пусна краткото видео - 10 мин., ама е на двд, та ще чакаме да ни го даде в суровия вариант и ще го качим в ютуб.. Mr. Green
Блонди сподели, че хич не й е тежко.. на мен пък взе нещо изведнъж да ми става много тежко  newsm78 newsm78 даже май ми е подут малко единия крак  newsm78 и винаги като седя и се изправям и ме пронизва една супер остра болка отляво..като направя няколко крачки ми минава, ама преди това  Sick
Муки, ето ми ги нещата, ама те са опаковани и не се виждат  Mr. Green:
Скрит текст:
Като цъкнете на снимката се отваря по-голяма.. а да ви кажа за бебефона, че го изпробвахме, чува се добре, смущения като че ли няма много.. ще видим като почнем да го ползваме редовно  Mr. Green

# 632
С тия гащи ме утрепахте- аз естествено не знам за какво става дума Embarassed Дайте линк? Praynig
Муки, от къде ще си вземеш такава торбичка с костилки от череши?
И аз не съм готова с нищо. Имах едни гащи малко бабешки, но много удобни и не мога да ги намеря, сега ще трябва нови да си вземам. Имам и две нощници и това е. Ама почвам вече. ooooh!

# 633
О, имаме си ново бебе - да е честит прекрасният (видях го на снимката във Фейсбук и аз) Александър! Flowers Bouquet Да бъде здрав, щастлив и защитник (каквото е значението на името му) на доброто в живота Hug

За термометрите отново - ах, голяма полемика значи Laughing Убедена съм, че и за тях като за всяко нещо могат да се чуят и положителни, и не толкова положителни коментари - същото се отнася и за тези от Лидл Peace Аз поне мисля да рискувам, пък да видим. Иначе по повод марките - отзивите за различните марки са всякакви - ние вкъщи, примерно, имаме дигитален апарат за кръвно на Омрон и, честно казано, аз не съм доволна, мери както си поиска. Така че по темата техника, като и по всяка друга, личният опит е най-ценен Wink

Кръщенетата... Диди, Иво е бил страхотен на кръщенето си, ама и двамата сте много хубави, де Wink И аз си представям да кръстим нашето бебе като по-мъничко, но ще видим - да стигнем дотам. Определено в манастир е по-хубаво, а и в района на София манастири много (с мъжа ми обожаваме да ходим по тези спокойни места) и може би и ние ще се спрем на малко манастирче наблизо...

За еднократните бикини на Канпол - аз си взех размер L, но ги купих онлайн и още не са дошли, като дойдат ще меря. При всички случаи след раждането обиколките ни ще са други, така че дали сега ни стават или не не е кой знае колко показателно, мисля Peace

Настройкатаза раждането - момичета, мислете позитивно, каквото и да ви предстои - дали секцио или естествено раждане Wink Всяко раждане може да протече гладко или с усложнения, но положителната нагласа към него и екипните действия с лекарите могат да предотвратят по-неприятен развой. При всички случаи важен е крайният резултат, а съм сигурна, че през каквото и да минем, за всички ни финалът ще е сладък, пухкав и прекрасен newsm30 Положителното мислене ми помага поне на мен да не изпитвам страх от секциото - знам, че съвсем не е сложна коремна операция, а рутинна такава в наши дни, а и обезболяването помага да премине и възстановяването по-леко. За следващи раждания пък изобщо не се тревожа - познавам достатъчно майки с 2-3 пъти секцио без абсолютно никакви проблеми.

Бюти, тортата е ммм, аз все не се престрашавам да правя торти с желета, не знам защо Wink

# 634
  • Добрич
Ха добръ вечер и от мен!
При нас ново 20 - малкия днес се събуди с температура и цял ден неможем да я смъкнем.  Tired То не е било да дойдем на почивка и да няма някоя такава изненада. По-странното е, че няма никакви други признаци на болест и идея си нямам от какво е.

Превръзки предния път след секциото си ползвах каквито ползвам и при цикъла си - памучни с 3 капки и не съм имала аварии. Като цяло много слабо ми течаха лохиите, но пък си откараха 35 дни.
Еднократни гащи бях взела и не ги ползвах, подарих ги на приятелка и сега съм се отказала, ще си карам с памучни.

Термометър и ние взехме наскоро на Микролайф, безконтактен е и немога да се оплача. Не смущава бебето, а за да съм сигурна в измерването го правя 2 или 3 пъти за по-сигурно.

За утре планирах едно посещение в Бургас до Мадъркеър и Премама, но нещо май няма да стигна до там. Иска ми се все пак да му купя нещо ново на това бебче, че милото ще е като клонинг на батко си.  Laughing

Аз пък искам снимка на фотьойла за кърмене на Диди   Simple Smile

Честита рожба на МилаБ!   bouquet

# 635
Гунди,в продавалника си намерих за 6 лв. Голям зор докато ми дойде бележката за колет.Малко некоректно постъпи изпращача,но здраве да е.
Умъкнах се в гащите- L размер са и лееееко ми зяпат,но по добре отколкото да са тесни.
Бюти,мерси  Hug Пак се вижда,нищо че са опаковани.

Имате ли идея къде да занеса нашия бебефон за ремонт.В радио сервиз предполагам ...или newsm78
Иначе за самото раждане нещо не се замислям.По скоро ми е дертно как ще стане момента с тръгването към болницата- какво ли ще ми се случи,какво ще даде началото.Къде ще ме завари,с кого,ще имам ли време да си събера акъла и да не се юрна към болницата или ще запазя спокойствие и ще си взема душ,ще си прегледам багажа.Другото като че ли не го мисля.Не мога да се похваля с особено приятно първо раждане,но се забравя и минава по-бързо отколкото си мислим.Не се чувствах некомфортно нито от клизмата,нито че бях разпищолена гола пред сума народ,нито че съм викала или мрънкала.Сега поне знам към кого да се обръщам.Тогава около мен имаше толкова народ че не знаех кой какъв е- санитар,лекар,акушерка,стажант #Crazy
Сега нямам търпение да си видя мъжа,да си имам бебе.Досега бях мобилизирана за едно,сега искам да видя как ще се справя с двете деца,вече ще съм свободна и независима от транспорт,ще можем да се разхождаме...за тези неща нямам търпение. Heart Eyes

# 636
  • Варна
Аз на моменти се шашкам, че няма да се справя - нито с раждането, нито след това, най-вече след това ooooh! На моменти съм объркана чак до безпомощност, ама сигурно е нормално...
marley__,
колко струва този термометър, от който си доволна? И има ли го в аптеките?

# 637
  • София
Честито бебе Александър, да е здрав и щастлив
Бранка за омекотяване на дрешките може да сложиш 2-3лъжички сода в пералнята. Това го препоръчаха на училището за бр, но аз не съм го пробвала.

Успокоих се , че не само мен са ме налегнали страхове и параноя за раждането. Явно е нормално и през тази фаза да се премине

# 638
Ехоо, добър вечер!
Аз се покрих за 2 дни, но отскочихме до село пак. Станислав не ни  дава мира с тоя басейн, иска да е там , и като знам, че детето ще пропусне морето тази година му угаждаме, какво да правим Heart Eyes А снощи ходихме и на купона , за който споменах онзи ден. Аз не стоях много, към 23 часа се прибрах, но ми дойде добре събирането за малко с приятелите, че напоследък все по-рядко се случваше. Иначе беше супер весело! Единият от приятелите ни е ди-джей и на подобни събирания носи цялото си оборудване! Домакините имат и басейн, та повечето направиха и нощно къпане. Барбекюто беше на 6, абе добре се получи. Мъжо се прибра към 3 и днес цял ден е крив  hahaha

МилаБ, честит ви син! Нека расте здрав и щастлив!

Муки, и аз имам същите страхове. Все си мисля кога ще стане и къде ще ме хване, какво ще правим с малкия ако е през нощта Thinking Самото раждане не го мисля много като че ли Whistling (засега).  Еее, добре че тази все пак ти е изпратила костилките Twisted Evil
Бюти, супер приятелки имаш! Браво за всички подаръци, със здраве да си ги ползвате!  Hug А с тортата си се справило чудесно! Сигурна съм, че и на вкус е била поне толкова добра, колкото и на вид! Peace
Марли, дано се оправя бързо малкия! Много са кофти тия летни вируси ooooh!

За еднократните гащи - купих си на Канпол Л/ХЛ и са ми добре. Но не съм сигурно колко ще са ми удобни, та имам и обикновени памучни бикини. Първия път не съм ползвала специални превръзки. В болницата ни задължаваха да сме само с лиглин  #Crazy , дори и без гащи през повечето време, вървяхме със стиснати баджаци  hahaha, а после вкъщи си доизкарах с обикновени превръзки, не съм имала проблеми.

# 639
МИЛА Б  ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР  bouquet  ИВА  bdbaloni Много здраве щастие и още малко най-хубавия подарък  newsm32

# 640
Муки , благодаря ти. Hug И аз в продавалника съм попадала на некоректни продавачи. Confused

# 641
Като заговорихте за Продавалника - вижте какво открих:
http://prodavalnik.com/povivalnik-kam-i7851589
Че ми се стори, че на доста мами им харесаха тези мечоци Grinning

# 642
Честито бебе Александър на мама Мила  Hug

Биби , Фрийдъм ще стискам палци и на двете за утрешните прегледи  Hug

Бях в Икеа днес и накупих доста полезни нещица, много съм доволна  Laughing

Моите гащи дори не съм ги отворила  Whistling
Дали ще се спи тази нощ  Tired

# 643
Ето и аз се доредих най-сетне да попиша... Тия дни само чета на порции и не стига времето. Майка ми беше вкъщи да ми  помага да изчистим къщата - е, не успяхме съвсем, големи сме мотки направо... ooooh! Сега имам доста сама да си довършвам, но няма как. Crossing Arms
Честит рожден ден на Ивка, малко на патерица!  bdbaloni
Честит син на МилаБ! Много да е здрав и да ви прави щастливи и горди!  Hug  bouquet
Честито на всички с нови придобивки, аз май трябва също да се наканя да купя нещо все пак...
Днес четох доста мами с болежки и оплаквания разни - надявам се да са отминали вече!  Hug
marley__, дано се оправи бързо малкия, ама какво ли не ти се случи на тая почивка, някой ти е завидял яко ... Naughty Wink Само да ти кажа, че в Бургас вече няма магазин на Премама, по-добре си направи наистина шопинга във Варна на прибиране.  Hug
Ей, Гунди ще снимаш ли нощниците ти или пижама ще ми купуваш?  hahaha
Офф, много телеграфно така...не ме кефи, от утре ще си влизам по-честичко!  Flutter

# 644
Дали ще се спи тази нощ  Tired
Цъ!  Tired Поне аз не заспивам.Щом пуснах филм значи е сериозна работата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт