Кафене на езиколюбителите

• 23 189
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • в морето до колене
Антиреспирант?! Туй позволено ли е? Геноцид?! Изтребление на потящото се население?! СБСМ  smile3555

Кой както го разбира.  Mr. Green
Ти като спреш да дишаш ще престане да те вълнува как миришеш  Joy

smile3521  smile3521  smile3521

# 631
Леле, колко сте брутал. Веднага ми подписахте смъртната присъда. Може да съм от "Воден свят", бре.  Mr. Green Нищо, че бате Кевин остаря, пък и не е мой тип.

# 632
Ми то щото спирането на дишането обикновено има едно основно последствие...  hahaha

# 633

Аххх, rhyming slang.  Heart Eyes

Препоръчвам "Нострадамус ми изяде хамстера" в български превод, уникален Nazi Rhyming Slang вади.  Mr. Green

Кой както го разбира.  Mr. Green
Ти като спреш да дишаш ще престане да те вълнува как миришеш  Joy

Или най-малкото - няма да го усещаш поради запушен канал.  Laughing

Ах, колко съм си мечтала бате Кевин да ме люлее на тримарана...чак ме е срам да кажа на каква ранна тийн възраст съм си го мечтала.  Embarassed

# 634
     Да върна малко темата в нормалното й русло. Един цитат от духовита потребителка:
Цитат
ще правя флатуленция
     Моля, за вашите лингвистични, езиковедки и прочие изискани коментари - това нормален речник на кавалер в Дъ бедруум ли е или си е поредното употребление на чуждица.

Нике, денят си личи по заранта  Hug

# 635
Розе, опортюниста на семейната драма в коя тема се намира, че с тая занищонеставащафорумскатърсачка  нищонеможедасенамери, както се убедих за 1834 път?

Хърми,  Hug

На въпроса ти - учтиво предупреждение е, ако не друго, при заплашително надвисваща аварийна неволева ситуация.

# 636
На въпроса ти - учтиво предупреждение е, ако не друго, при заплашително надвисваща аварийна неволева ситуация.

Joy Joy Joy

# 637
  • Mars Hotel
Много опортюнистично днес тук.  Thinking

# 638
Розе, опортюниста на семейната драма в коя тема се намира, че с тая занищонеставащафорумскатърсачка  нищонеможедасенамери, както се убедих за 1834 път?

Хърми,  Hug

10х. Днес се изживявам като тийн в скупето (Skype).
Не знам Розето дали е тук, затова ти отговарям вместо нея - опортюнистичната потребителка се вихри в темата за свекървите.

Све, ти си причината ... и следствието.

# 639
Thanks, darling, тичкам.
Све, като се замисли човек, и флатуленцията може да е опортюнистична. Mr. Green

# 640
  • Mars Hotel
Фак(т), колега, неоспорим фак(т)!

# 641
Фак(т), колега, неоспорим фак(т)!

hahaha hahaha hahaha Аре спрете, дума не мога да вмъкна, защото ме разсмивате.  Crossing Arms

Све, може ли да си ходя вече или пак ще ме задържаш след часовете?

# 642
  • Mars Hotel
Въри си, 'неска съм заета! Flutter

# 643
  • КиТ
Всичко видях! Приберете си ме.

В кое отделение желаете  Mr. Green Joy Joy Joy

Много термини,много нещо  Crazy Нужно ли е да се прочете цялата тема или се свиква постепенно  Thinking Joy Joy Joy

# 644
  • Mars Hotel
Понякога е безнадеждно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт