Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 021
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 330
Е добре де, ма пускаш пералня с един чифт чорапи, или чакаш да се съберат 50 чифта миризливи чорапи, за да напълниш пералнята само с тях? (сори, Куркума  Mr. Green)

# 331
както викаше един приятел: "секс никога не се отказва"  hahaha
а по въпроса не знам дали бих отказала, защото не мисля, че предварително си представям какви са му гащите или гърдите и съответно няма какво да ме разочарова  Mr. Green

# 332
Dona, ама хич не се чете тук. )
Казах, че не пускам чорапите на мъжа ми, с моето бельо.
А не че изобщо не ги пускам с нищо друго в пералнята. Перат се заедно с униформата му и разни други черни, или много тъмни дрехи.

# 333
Колко страници изписани какво може да ни откаже от секс, дали можем да напишем толкова и какво би ни подтикнало.  Laughing

# 334
  • Boston, MA
Косматите мъжки гърди са хипер-сексуални
...

Да, и Филип Киркоров го доказва. Laughing Laughing

Няма обезкосмени, космати, явно все по гей мъже си падате.

# 335
Да, обяснението на Рокси за сивото е логично. Но ако имаше мъжки потници от жарсе в телесен цвят, нямаше да има теми "с или без потник под ризата".

# 336
  • Пазете Гор
Колко страници изписани какво може да ни откаже от секс, дали можем да напишем толкова и какво би ни подтикнало.  Laughing

Можем! Всичко подтиква към секс. Проблемът е как да се сдържаме.  Simple Smile.

Някои са намерили начин. Измислят разни потници, косми и чорапи...

# 337
Колко страници изписани какво може да ни откаже от секс, дали можем да напишем толкова и какво би ни подтикнало.  Laughing

Можем! Всичко подтиква към секс. Проблемът е как да се сдържаме.  Simple Smile
Имах предвид нас жените и то в ситуация, която не предполага секс ( нещо обратно на ситуацията  в темата).  Laughing Мъж не се изказа и тук, че нещо го е отказало.  

# 338
Да,телесният цвят не е секси,но върши чудесна работа за белите летни дрехи Peace

# 339
Значи жена облечена в бяло иска да каже " днес не ми е до секс".  Mr. Green

# 340
Хммм, мъжете не гледат гащите...гледат как да ги свалят...) Пука им телесен ли е цвета на гащите или карамбозов. )

pasinet, оооо, има си и гнусливи мъже. Познавам такъв, много неща могат да го откажат от секс него. )

# 341
Значи жена облечена в бяло иска да каже " днес не ми е до секс".  Mr. Green
А едно време беше "който е облечен в бяло му се е до***ло" Laughing

# 342
Мъж всичко е*е само дупка да има , дали е космата като маймуна , грозна като смъртта или дебела 100кг. само къде да го пъхне и му е достатъчно.сега не ми се рови назад , но една от вас беше писала , че има приятелка с косми по гърдите , ама мъжете и се лепели , лепят ама друг път щото много лесно си сваля гащите и затова я търсят , ако откаже веднага ще се чуе от мъжката страна"таз косматата к'ва е грозна , че и не дава" забелязала съм , че на мъж откажеш ли веднага започва да обижда иначе преди това ти е свалял звезди

# 343
  • Boston, MA
Ама па едни съфорумки имаме, кеф да ти е за секс да говориш с тях.

Което ме присети, къде е Мира?

# 344
Бубка, как къде....) бръснат си задниците с мъжо и...)

Общи условия

Активация на акаунт