Бихте ли отказали секс , ако ...

• 116 343
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 780
Ама,ти не отговори-такива ли са ти любимите фрази Rolling Eyes

# 781
Ама,ти не отговори-такива ли са ти любимите фрази Rolling Eyes
Не питаш сериозно, нали Crazy Tired

# 782
Да, дайте с примери. Аз уж обичам да ми говорят, но като се замисля, толкова малко са били мъжете, които са ми говорили адекватни неща, че по-добре да си мълчат и да си сумтят.

# 783
На мен всички са ми говорили-но то по време на секс аз съм неадекватна и няма как да разбера дали адекватни са им били приказките  newsm78

# 784
Да, дайте с примери. Аз уж обичам да ми говорят, но като се замисля, толкова малко са били мъжете, които са ми говорили адекватни неща, че по-добре да си мълчат и да си сумтят.
Моля, моля, има цяла тема да сте писали в нея, ако не сте - пишете Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637619.0

# 785
Моля, моля, има цяла тема да сте писали в нея, ако не сте - пишете Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637619.0

Аааа, не тъй, цитираната тема е за "мръсните" думички, а може хората да ги предпочитат чистички  Flutter
Прекрасна моя, обожавам те, лунна пътеко моя, слънце изгряващо, ти си най-добрата, несравнима си, няма друга като теб, единствена си и т.н.  Така някак си ги представям аз нещата  Sunglasses

# 786
Аз не харесвам умалителните Peace
"прасковка","котенце" и т.н някак си са ми странни
Е и "лунна пътеко моя" няма да ме превъзбуди.
Но като цяло-не са важни думите,а точния момент,в който се използват и интонацията

# 787
Абе откак един ми каза "Мамицата му, шса изпразна", нещата някак не са същите за мен  Rolling Eyes

# 788
Ох,беееееее Joy Joy Joy Дона,ква си пък и ти Crazy Той ти го е изкрещял-такива рабУти не се "казват"
Ама виждаш ли,пак опираме до правилния момент на говорене/крещене Joy

# 789
 Laughing хм, лунна пътека Thinking, а млечен път? Laughing Wink
Аз общо взето мога да чувам всичко, стига да не ми стане смешно,защото има фрази, акцент и интонация, от които със сигурност ще ми стане смешно. И ще се разконцентрирам, а това не е желателно.

# 790
  • При децата ми
Абе откак един ми каза "Мамицата му, шса изпразна", нещата някак не са същите за мен  Rolling Eyes

Joy Joy ВЕрно, че докато те чете човек не трябва да пие или да яде! Crazy

# 791
А правили ли сте секс с англоговорящ или немец. Чувстваш се като във филм. Laughing

# 792
Тогава,Дона няма да се промени в отношението си щото ще звучи така "Итс шприце,шприце" Joy Joy Joy Joy Joy

# 793
  • Бургас
Имах едно гадже - казваше ми "пъпешче". Винаги ми е било много приятно.  Blush

# 794
Е и "лунна пътеко моя" няма да ме превъзбуди.

Laughing хм, лунна пътека Thinking, а млечен път? Laughing Wink

Ей тоз тип, наричаше момичето си "Луна на живота ми" ... Вярно, на филм, ама...  Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт