1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 461
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 840
  • София
А има ли някой впечатления от първа ръка от г-жа Цв. Ганева?

# 841
  • София
Моят син миналата година беше при Фани Асенова. Доволен е от нея. Търпелива е,, не е сприхава и нервна за разлика от някои други учителки. Имате късмет!

# 842
  • София
Здpавейте! Simple Smile Мами казвайте впечатления от pодителската снощи. Моята госпожица е 8Д клас и сме с класна Фани Асенова. Някакви мниния за нея може ли ?

И моята е в 8д, но не успяхме за родителската среща... Може ли някой да пише малко повече информация какво се е коментирало (може и на лични)

# 843
  • 1st floor
Здpавейте! Simple Smile Мами казвайте впечатления от pодителската снощи. Моята госпожица е 8Д клас и сме с класна Фани Асенова. Някакви мниния за нея може ли ?
Изцежда до край! Mr. Green Много се оплаква на РС, но стяга децата. Те съответно не я харесват много-много, но на мен не ми е направила лошо впечатление. Ние бяхме при нея миналата година! Simple Smile

# 844
Разписанието за седмицата вече е налично на сайта на гимназията,но в момента има проблем със зареждането на страницата.

# 845
  • 1st floor
Разписанието за седмицата вече е налично на сайта на гимназията,но в момента има проблем със зареждането на страницата.
Благодаря! Hug

ПП: Къде го гледаш, че на мен в Учебен план ми излиза за миналата година... newsm78

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 19:42 от НеПоКоРнА

# 846
Сайта на гимназията от вчера не се отваря, само аз ли не съм в час??? Мами ще купувате ли цветя за 15,09, ?

# 847
Да и на мен не ми се отваря.
Цветя-общ букет от класа  bouquet

# 848
Вчера от сайта разпечатах новата програма,днес гледам старата пак Shocked

# 849
А има ли някой впечатления от първа ръка от г-жа Цв. Ганева?

Искрено ви съчувствам, дано имате здрави нерви.
Английски няма да научат от нея, но русенски диалект - със сигурност.

На коя паралелка са я сложили тази година?

# 850
  • София
Здравейте, момичета! Днес избрах много красива роза за бъдещата незнайна класна и тържествуваща от изпълнената мисия се върнах вкъщи. А моят младеж ме погледна с една кисело-недоумяваща физиономия и ми каза, че тази година може би ще имат класен и никой нямало да купува цветя. Аз посърнах, но не се предадох. Казах му в такъв случай да я подари на бившата си класна. Да видим какво ще направи...Само да не я хвърли, че наистина е хубава! Вие купихте ли цветя за децата си?

# 851
  • София, Младост 2
Аз не съм купувала цветя нито за малкото, нито за голямото - нали навсякъде се присъединяват към призивите за дарение на парите за цветя (и като учител, и като родител това ми се струва далеч по-разумно).

# 852
  • София
Аз ще му дам пари и за дарение. Не мисля, че едното пречи на другото.

# 853
Честит първи учебен ден на всички гимназисти и родителите им!  bouquet С пожелания за успехи, нови приятелства и много упоритост!!! Аз реших все пак да пробвам да присъствам на това откриване, че ми е за последно сигурно - в горните класове девойката няма да се съгласи да я придружа.  bouquet  bouquet  bouquet

# 854
  • София-Младост
На добър час на всички ученици и учители!  bouquet
Цветя-да, купих защото имам първокласник, а каката винаги е носила и тя купи букет за класната. Но не съм се изхвърлила определено в купуването на букет тип храстче Simple Smile)) Едно цвете в знак на уважение...нашите училища не написаха да са се включили в инициативата с дарение.

Общи условия

Активация на акаунт